Esmin bana karsı cok soguk

Benim
erkeklerin samimi arkadaşlarına inanmayın. bozacı şıracılar çünkü asla açık etmezler ve ay cnm evet biri var sana da yazık ben söyleyim istedim demezler. benim şimdi şu an sevgilim yanımda olsun, ama sevgilimin yakın arkadaşını arayıp x e ulaşamıyorum ya senle mi diyim evet benleydi az önce eve bıraktım diye duraksamadan yalan söyler.

muhtemelen ya başkası var, ya da sizin için çabalamaktan yorulmuş. neler yaşadığınızı en iyi siz bilirsiniz. bazı şeyler birikir ve böyle bi anda boşlar vazgeçer bazıları. o kadar vazgeçer ki başkası olmasa dahi cinselliği bile arzu etmez. hayatımda sadece çocuklarım var demesi de sizden vazgeçtiğini gösteriyor ne yazık ki. inşallah toparlayıp bi karısı olduğunun farkına varır.
sizin bu konuda deneyiminiz mi var sanki bana da öyle geliyo bosvermis evlilik icin cabalamaktan. Ama sevgi nasıl biter ona anlam veremiyorum.

Benim

sizin bu konuda deneyiminiz mi var sanki bana da öyle geliyo bosvermis evlilik icin cabalamaktan. Ama sevgi nasıl biter ona anlam veremiyorum.

var evet yakın bir erkek arkadaşım evli ve aynen bu durumdalar, kendisi söylüyor bunları cinsellik dahi yok, aldattığımı düşünüyodur ama ne onu ne başkasını istemiyorum o kadae bezdim falan diye anlatıyor. sevgi bitebilen bir şey biz kadınlar çok güveniyoruz sevginin bitmeyeceğine, o yüzden bitince şaşırıyoruz. çünkü biz kadınlar hep meyilliyiz adamlar ne yaparsa yapsın affedip sevmeye devam etmeye, erkekler de öyle olacak sanıyoruz ama olmuyor ne yazık ki...

var evet yakın bir erkek arkadaşım evli ve aynen bu durumdalar, kendisi söylüyor bunları cinsellik dahi yok, aldattığımı düşünüyodur ama ne onu ne başkasını istemiyorum o kadae bezdim falan diye anlatıyor. sevgi bitebilen bir şey biz kadınlar çok güveniyoruz sevginin bitmeyeceğine, o yüzden bitince şaşırıyoruz. çünkü biz kadınlar hep meyilliyiz adamlar ne yaparsa yapsın affedip sevmeye devam etmeye, erkekler de öyle olacak sanıyoruz ama olmuyor ne yazık ki...
Belkide öyledir ama sorunun ne oldugunu söylesin. Belki cözümü vardır .

tabikide haklı değil ama bu şer gözümü açtı diyebilirim.

eşinizin zevk-i sefası için size ihanetine "şer" olarak mı baktınız yani? "Çok hatam vardı o yüzden aldatıldım " deyip geçtiniz? :KK57::KK57:
Çok ilginç..Çok da yazık ayrıca.

eşinizin zevk-i sefası için size ihanetine "şer" olarak mı baktınız yani? "Çok hatam vardı o yüzden aldatıldım " deyip geçtiniz? :KK57::KK57:
Çok ilginç..Çok da yazık ayrıca.
hatam vardı yalan mı söleyim.herşey dört dörtlüktü ben çok güzeldim bakımlıydım çevrede hep der muhteşemsin... bölemi söleyim.nasıl böle anlıyorsunuz konuyu bazı kişilere örnek olsun diye yazıyorum yaşadıklarımı gelip sizin gibi çomak sokup beni aşağılasınlar diye yazmıyorum.size yazık ki ders çıkaramamışsınız.çok hatam vardı oyüzdeen aldatıldım mevzusu değil yaşadıklarım gözümü açtı mevzusu.sizin kızgınlığınız bence benim affetmiş olmam boşansaydım memnun olurdunuz.

bu soğukluğun arkasından hırçınlık varsai,başka kadın vardır kesin diyorum..
suç bastırma adamların genel huyu..çalışıyorum görmüyor musun senin için çcuklarım içn çalışıyoru.eve geliyorum bir de sen üstüme geliyorsun lafları sabittir nerdeyse..
telefon kurcalayın,işyerine gidin habersiz mutlaka birşey bulacaksınız.

hatam vardı yalan mı söleyim.herşey dört dörtlüktü ben çok güzeldim bakımlıydım çevrede hep der muhteşemsin... bölemi söleyim.nasıl böle anlıyorsunuz konuyu bazı kişilere örnek olsun diye yazıyorum yaşadıklarımı gelip sizin gibi çomak sokup beni aşağılasınlar diye yazmıyorum.size yazık ki ders çıkaramamışsınız.çok hatam vardı oyüzdeen aldatıldım mevzusu değil yaşadıklarım gözümü açtı mevzusu.sizin kızgınlığınız bence benim affetmiş olmam boşansaydım memnun olurdunuz.

hanımefendi sizi tanımam etmem neden boşansaydınız memnun olayım ki?ayrıca şu cümleleri yazmışsınız " bu nusibet gözümü açtı hatalarımı gördüm kendimi geliştirdim bambaşka biri oldum.nerdeyse iyiyki aldatılmışım dicem:)))" evet siz belki bunu bir şer olarak görüyor olabilirsiniz.Ama lütfen aldatmak kadar korkunç ve iğrenç birşeyi normalleştirmeyin.sizin düşüncenizde olan kadınlar yüzünden erkeklerde kaybetme korkusu olmuyor zaten.Nasılsa affediyor o saftirik diye düşünüyor

Nasılsa affediyor o saftirik diye düşünüyor
böyle bir sözü hakaret sayarım. beni tanımıyorsunuz.nasıl affettim neden affettim bilmiyorsunuz yorum yapmayın dil uzatmayın başınıza gelsin istemem.can alıcı yerlerden girip insanları rencide edip kırarak asla affetmeyi düşünmeyen ancak affetmek zorunda kalan bi kadını yaralamak size sadece kınamanın getirdiği zararları getirir inanın.zira bende aldatılmanın affının olmadığını savunurdum.halada savunuyorum.siz affetmek zorunda kalmazsınız umarım.

Yorumları okumadan cevap yaziyorum. Lutfen kendi degerini bil. Seninle ilgilenmiyorsa onun pesinden kosma bence. Spora git, egitimini bilmiyorum ama universite mezunuysan master yap mesela. Lise mezunuysan universiteye hazirlan. Birak o seninle iletişim kurmak icin cabalasin.Cocuklarinin yaşı kucukse krese verebilirsin. Hicbirini yapamiyorsan aciktan universite oku;-) o zaman cocuklarinlada ilgilenmeye vakit kalir:-):-)

Yorumları okumadan cevap yaziyorum. Lutfen kendi degerini bil. Seninle ilgilenmiyorsa onun pesinden kosma bence. Spora git, egitimini bilmiyorum ama universite mezunuysan master yap mesela. Lise mezunuysan universiteye hazirlan. Birak o seninle iletişim kurmak icin cabalasin.Cocuklarinin yaşı kucukse krese verebilirsin. Hicbirini yapamiyorsan aciktan universite oku;-) o zaman cocuklarinlada ilgilenmeye vakit kalir:-):-)
Ben yurtdusında yaşıyorum burda okula gitme imkanım yok ancak dil kursuna gidip dilimi ilerletebilirim.evet ben kendi degerimi bilmiyorum.

Ben yurtdusında yaşıyorum burda okula gitme imkanım yok ancak dil kursuna gidip dilimi ilerletebilirim.evet ben kendi degerimi bilmiyorum.
Dil kursu harika bir fikir bence:-) Hem insan bir seyler ogrenince kendine daha ozguvenli oluyor ;-) Insallah her sey gonlune gore olur:KK36:

Esime karsımı diyorsunuz yoksa burda mı? Esimle defalarca konusmaya calıstım ama istemiyor sinirleniyo yada ben napıyırum diyo. Burda daha önce acmadım konuyu

Ben ne yapıyorum dediğinde madde madde eskiden böyle yapardın şimdi böyle yapıyorsun diye örnek verin, örnekler üzerinden konuşun o zaman.

Back
X