esnek kızlık zarı

kavaklar1982

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2007
82
1
611
İstanbul
arkadaşlar esnek kızlık zarı hakkında bilgisi olan varsa beni bilgilendirebilir mi?çok kafama takıldı.netten araştırdım kızlık zarı esnek olunca ilk birleşmede kanama olmayacağı söyleniyor.hatta normal doğum yaparken bozuluyormuş.sezeryan olunca ölenedek bakire kalıyormuşsun.nasıl yaniii???biri bişey söylesin lütfen.
böyle birşeyle karşılaşan arkadaşlar varsa bilgilerine acil ihtiyacım varrr.şimdiden teşekkürler.

Benim bir tanıdığımın normal doğumla bozuldu

Acil cevap demişsiniz sizinki mi esnekmişkafamçokkarıştı
Bunu anlamak için ilişki gerekiyor
Erkek arkadaşınız mı inanmadı?
Ben tam olarak ne demek istediğinizi anlayamadım afedersinizkafamçokkarıştı

7 cesit kizlik zari vardir,bu size acil sorun yaratiyorsa

doktorunuza gidin..Sizi yeteri kadar bilgilendiricektir.

Çok büyük bi sorun yaratacağını sanmıyorum ben
Gerekli olduğu takdir de doktorların müdahale ettiğini duymuştum
Siz yine de yeniden doktorunuzla görüşün
O doğrusunu bilir

bence bu kadar problem edilecek bir mevzu değil
esnek yada değil bu kadar önemlimi o zarın nasıl yapıda olduğu
bence bunlara takılıp kendini üzme

Aslında benim için sorun değil fakat kafamdan o kadar şey geçiyor ki.Bu beklemediğim birşeydi.Ve benim saçma bi takıntım vardır.Hayatımda herşey net olmalı.Belkilerle yaşayamıyorum.Netleştirmek için de elimden geleni yaparım.Bunun için tekrar doktora gitsem mi acaba diye düşünüyorum.
İçim rahat Allah'ım biliyor ben biliyorum kendimi ama düşünüyorum da erkek arkadaşıma bakire olduğumu söylemiştim ya birlikte olsaydık o zaman düşünür müydü acaba yalan mı söyledi die?Kafam çok kötü karıştı.

tanıdıgım bırınınde esnektı evlendı 3yılında hamıle kaldı dogum yaparken zarı patladı..bukadar takma kafana esnek olması neyı degıstrrr kıı sonucta bakıresın bu bı sekılde patlıcak ya doktor mudahale eder yada dogumda patlar..canını sıkmaa hiççhihoyyyt

Açıklama yapıcam diye tüm kk ya kendimi reklam ettim haaa.
Evet canım esnek bir kızlık zarın varsa ilişkide yırtılmıyor, normal doğumda yırtılıyor, ama benim gibi sezaryenla doğum yaptıysan 43 yaşında hala kız oğlan kız olarak kalabiliyorsun.

Kendinden eminsen bu kadar endise etmen yersiz.Sonucta doktor var testler var.Yeterki sen kendini bil..:kahve:

evet aynı bahsettıgın gıbı esnekse beraberlıkte patlamıo cunku ortasındakı genıslık yan duvarlara neredeyse yapısıcak kadar genıs yanı su an beraber olsan sadece o hıssı tadmıs olursun kanama da olmaz, ılk beraberlıgın onemlı cunku ılk opusme gıbı bıseydır, o yuzden evlendıgınde ya da cok deger verdıgın bırıyle olabılır nasıl ıstıyorsan sonucta senın ılkin olucak, ama bakıre olmadıgında senı begenmıcek bı adamla da evlenme erkek arkadasım ınanmaz dıyorsun ya, bu senın kendı tercıhın kendı ıstegın o yuzden dusuncek bı seyın yok, ama o zar dedıgın öle cok esaslı bısey degıl yani dogururken zaten suyla cocuk gelıo cocukda elı yuzu kanlı ve yaglı olarak gelıo patlasa ne patlamasa ne olcak, o yuzden ozaman patlamasının da bı onemı yk zaten dedıgım gıbı gırısten 1-2 cm kadar ıcerıde ama esnek zarlar yan duvarlara bıtısık denılcek kadar yakın durumdadır...

evet aynı bahsettıgın gıbı esnekse beraberlıkte patlamıo cunku ortasındakı genıslık yan duvarlara neredeyse yapısıcak kadar genıs yanı su an beraber olsan sadece o hıssı tadmıs olursun kanama da olmaz, ılk beraberlıgın onemlı cunku ılk opusme gıbı bıseydır, o yuzden evlendıgınde ya da cok deger verdıgın bırıyle olabılır nasıl ıstıyorsan sonucta senın ılkin olucak, ama bakıre olmadıgında senı begenmıcek bı adamla da evlenme erkek arkadasım ınanmaz dıyorsun ya, bu senın kendı tercıhın kendı ıstegın o yuzden dusuncek bı seyın yok, ama o zar dedıgın öle cok esaslı bısey degıl yani dogururken zaten suyla cocuk gelıo cocukda elı yuzu kanlı ve yaglı olarak gelıo patlasa ne patlamasa ne olcak, o yuzden ozaman patlamasının da bı onemı yk zaten dedıgım gıbı gırısten 1-2 cm kadar ıcerıde ama esnek zarlar yan duvarlara bıtısık denılcek kadar yakın durumdadır...

beni aydınlattığın için çok teşekkür ederim.çok açıklayıcı yazmışsın arkadaşım sağol.Fakat erkek arkadaşım inanmaz demedim bana söylemese de içinden geçirmesi bile üzer beni yoksa ben kendimi bildikten sonra gerisinin bir önemi yok.

teyzemin kızının ki de esnekmiş bilmiyordu evlendi ve haftsına boşandı hem de hamile kalarak o kadar dr muayenesinden geçtiyse de inanmadı eşi ve ayrıldılar sonra da bebeğini aldırdı
sen şanslısın ki önceden öğrenmişsin
sevgiline de anlatırsın olayı
anlayışla karşılar inşallah

beni aydınlattığın için çok teşekkür ederim.çok açıklayıcı yazmışsın arkadaşım sağol.Fakat erkek arkadaşım inanmaz demedim bana söylemese de içinden geçirmesi bile üzer beni yoksa ben kendimi bildikten sonra gerisinin bir önemi yok.

ibet cnm rıca ederım, ıcınden de gecırmeyebılır belkı de sen takarsın işte sonucta bakıreydın kız olmalısın onu ıstyorsun ama işte o yuzden aslında sende bıraz takılıyor olabılır bu konu erkek arkadasın da gecırırse bıle aklından ya da sana soylerse sen de uzgun oldugunu ama işte boyle oldugunu soylersın geçer gıder hıc takma cnm wala en azından kımseyle yapmadıgını bılıyorsnu bu cok temız bı duygu kaydirigubbakcemile5

Aslında benim için sorun değil fakat kafamdan o kadar şey geçiyor ki.Bu beklemediğim birşeydi.Ve benim saçma bi takıntım vardır.Hayatımda herşey net olmalı.Belkilerle yaşayamıyorum.Netleştirmek için de elimden geleni yaparım.Bunun için tekrar doktora gitsem mi acaba diye düşünüyorum.
İçim rahat Allah'ım biliyor ben biliyorum kendimi ama düşünüyorum da erkek arkadaşıma bakire olduğumu söylemiştim ya birlikte olsaydık o zaman düşünür müydü acaba yalan mı söyledi die?Kafam çok kötü karıştı.

..................................

Son düzenleme:
Back
X