Esnek zar

Cemilemhayat

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2016
50
4
6
31
Arkadaşlar..ben bakireyim henüz evlenmedim...hiçbir ilişkim olmadı yanii...geçen hafta doktora bir sebepten dolayı doktora gittim muayene için .zarımın esnek olduğunu ve bakire olduğumu söyledi...arkadaşlar evlenip esnek zara sahip olduğunu öğrenen oldu mu naptınız...ilk gece veya sonraki ilişkiler de kanamanız olduu mu??? Kötü bir durum mı?? Yüzde yetmiş kadında böyleymiş doktor öyle dedii... Nolur yorum yapın..

Arkadaşlar..ben bakireyim henüz evlenmedim...hiçbir ilişkim olmadı yanii...geçen hafta doktora bir sebepten dolayı doktora gittim muayene için .zarımın esnek olduğunu ve bakire olduğumu söyledi...arkadaşlar evlenip esnek zara sahip olduğunu öğrenen oldu mu naptınız...ilk gece veya sonraki ilişkiler de kanamanız olduu mu??? Kötü bir durum mı?? Yüzde yetmiş kadında böyleymiş doktor öyle dedii... Nolur yorum yapın..
Benim de esnekti ilk ilişkimde kan gelmedi bikaç saat snra bir damla pembemsi bi leke oldu o kadar sıkıntı yapacak bir şey değil normal bir durum gayet

Ben kaç yıllık evliyim ne ilk gece ne sonrasında kan gelmedi.
Evlendiğin adamda sorun yoksa, senin sağlığına yada ilişkiye zararı olan bişey değil

Vajinismus belasiyla ugrasiyorum. Iliskiye giremiyorum ama kac doktora gittiysem hep esnek olduğunu söylediler. Asilama tedavisinde onlarca kez vajinal ultrason ve bir kez kocaman spekulum takildi, doktor hala zar hiç zarar görmemiş dedi

Vajinismus belasiyla ugrasiyorum. Iliskiye giremiyorum ama kac doktora gittiysem hep esnek olduğunu söylediler. Asilama tedavisinde onlarca kez vajinal ultrason ve bir kez kocaman spekulum takildi, doktor hala zar hiç zarar görmemiş dedi
Canım kocan sorun ettimş esnek zarı?? Doktor söylüyor yani bakire olduğunu

Esnek olmasi biraz sıkintili aci veriyor surekli.zamanla geciyor bu aci ve kasmamak lazim o anda

Yani kan gelmese bile o zarı hisseder mi erkek orada oldugu onu anlamadım..bakire kdınlarda kan geliyo esneklrrde gelmiyor ya..kocanız bakire oldugunuza inandımı
Ne demek istiyorsun sen.senin kendinden suphen var demekki.
O zmn evlenme kocan sana inanmiycaksa.sende tabi bakireysen yalan soylemiyorsan.ne diye bu kadar irdeliyorsun bu konuyu anlamadim.kocan sana daha ilk geceden guvenmeyecekse hic evlenme daha 1-0 yenik basliyorsun o zmn.sende kendinden eminsen hic evlenme boyle bir guvensizlik olcaksa.

Yani kan gelmese bile o zarı hisseder mi erkek orada oldugu onu anlamadım..bakire kdınlarda kan geliyo esneklrrde gelmiyor ya..kocanız bakire oldugunuza inandımı
Nasıl bir soru bu arkadaşım, nereden bilelim? Bir kadın kaç kere bekaretini kaybediyor hayatta ya da bir erkek kaç kadının bekaretini bozuyor da bu deneyimleri kazanacak? Allah aşkına paranoyaları bırakın. Bir şey olmaz, yıl olmuş 2017, bu çağda böyle şeyleri dert edecek adamlarla işiniz ne?

Benim bildiğime göre erkeğin bunu hissetmesi imkansız. Zar var/yok anlayamaz.
Sadece baze bayanlarda kan gelir, bazilerinde gelmez.
Zar esnek ise, erkek deleniyorsa, kanda gelmez.

Back
X