• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moda Haberleri Eşofman moda oldu

ipekbocugu

Yarınlar güzel olacak..:)
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2009
1.625
1
156
43
Diğer
e%C5%9Fofman+alt%C4%B1.jpg

Artık eşofmanla dışarı çıkmak ayıp değil moda,hem trendy hem rahat
3930574646_49698082ea_o.jpg

uydum bile. genelde okula, alışverişe vs. eşofmanla giderim. kottan etekten sık eşofman giyiyorum. ama altına giydikleri o ayakkabıları giyemem sanırım eşofmanla.

Modaya uymak için değilde rahatıma düşkün olduğum için spor ve salaş giyinmeyi sevdiğim için uyabilirim zaten böyle garip giyiniyorum -tatlicadiarzu-

bunlar hiç güzel değil
ama tabi ki güzel bi eşofman giyip dışarı çıkmak kadar rahatı yok :)

ben hic bir zaman esofmanla bir yere ciktigimi hatirlamiyorum :D
ben cok ayip buluyorum esofmanla disari cikilmasini daha dogrusu bir yerlere gidilmesini
hani bahcede bi isin vardir yada balkon neysede diger yerler icin I - Ih...

ben hic bir zaman esofmanla bir yere ciktigimi hatirlamiyorum :D
ben cok ayip buluyorum esofmanla disari cikilmasini daha dogrusu bir yerlere gidilmesini
hani bahcede bi isin vardir yada balkon neysede diger yerler icin I - Ih...

ıyi de esofman giymek neden ayıp ki :S

Sahsen bende cok severim esofman giymeyi tabi alısverise v.s cıkcagım zmn daha bi ceki düzen veririm kendime ama spor giyim tercihimdir. :delphin:

Son düzenleme:
Resimlerdeki kombineler harika.Rahatına düşkünler için ideal bir tarz.Her zaman olmasada yerinde tercih edeceğim bir moda.

İyi de esofman giymek neden ayıp ki :S

Sahsen bende cok severim esofman giymeyi tabi alısverise v.s cıkcagım zmn daha bi ceki düzen veririm kendime ama spor giyim tercihimdir. :delphin:

kendin cevabini vermissin iste bacim :D alisverise filan gidilince ceki düzen verilmedir diye,
cünkü insanlarin icine cikiyorsun.. ne bileyim.. ben öyle yapamam ondan belkide :)

Ay hiç begenmedım.bunlardan cok guzel eşofmanlar var.hele bastan 3,cok igrenc altından cıkan beyaz aynı babamın gıydıgı ic donlara benziyi. -tatlicadiarzu-hec begenmedim.ama bende sık gıyerım esofman tabı bunlar gibi degıl.

kot pantalondan çok eşofman giyiyorum o kadar alıştımki pantalon giyince rahat bile edemiyorum artık. kaydirigubbakcemile3
tabi ciddi bir yere gidilecekse o zama giyilmez tabi. :umursamaz:
resimdeki kadın gibi spor takılmayı seviyoırum ben o yüzden favorim bugünde giyicem :lepi:

rs880781505131054.jpg

şık eşofmanları bende seviyorum rahat giyimi seven bir insanım
site içinde kızlarımı okula götürüp getiriken pazara markete giderken genellikle eşofman giyerim.
ama çarşıya yada misafirliğe gideceksem giymem pantolon arada etek tercihimdir
bence yerine göre giyilmeli herşeyvereliniortak

Back
X