espoir_ Burun Estetiği Ameliyatı

espoir_

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
100
0
316
Diğer
Uzunca bir süredir bu bölümü sessiz sakin takip ediyodum arkadaşlar :)
ameliyat tecrübelerini paylaşan arkadaşlara burdan teşekkür ediyorum, çok yararlı oldu paylaşımları benim için a.s.
vee nihayet bende 4 hafta önce Onur Erol'a ameliyat oldum
100 mesajım olmadığı için fotoğrafları buraya koyamadım
herkese açık albümde topladım, merak edenler ordan bakabilir
ilerleyen zamanlarda burnum değiştikçe yeni fotolarla güncelliycem albümü

guzel duruyor gözun aydin =)

sen ankaradan istanbulami gittin ameliyat icin? ankarada doktor arastirdinmi, tercihin neden onur erol oldu?

Hayirli olsun yeni burnun cok kibar duruyor yüzüne yakismis. Eski burnun nasildiki farki görüp daha iyi yorum yapabilmek acisindan. Albume 1 tanede eski koyarsan iyi olur. Cok gecmis olsun. Kesin daha da güzel olacaktir.

Evet canim eger eski burnunuda albume eklersen farki daha iyi gorebiliriz..
Cok dogal bir burun olmus. Yuzune yakismis.

Birde nekadar odedin ogrenebilirmiyim????

güle güle kullan canım güzel bir burnun olmuş:)
teşekkür ederim :)

guzel duruyor gözun aydin =)

sen ankaradan istanbulami gittin ameliyat icin? ankarada doktor arastirdinmi, tercihin neden onur erol oldu?
sağol canım. evet istanbula gittim. ankarada doktor araştırmadım hiç
kuzenim de Onur beye ameliyat olmuştu, o yüzden onu tercih ettim

çok güzeL oLmuş canım bide ben cesaret edebiLsem (:
teşekkürler canım. inan bana o kadar da korkulacak bişey değil.
ameliyat sonrası güzel bi burnun olacağını hayal edersen cesaretini toplarsın belki :)

Hayirli olsun yeni burnun cok kibar duruyor yüzüne yakismis. Eski burnun nasildiki farki görüp daha iyi yorum yapabilmek acisindan. Albume 1 tanede eski koyarsan iyi olur. Cok gecmis olsun. Kesin daha da güzel olacaktir.
Çok teşekkür ederim canım. eski burnum büyük ve kemerliydi, ucu düşüktü.
bilgisayarda eski burnumun profilden çekilmiş bi halini bulabilirsem ekliycem zaten
yerimseniben

sakıncası yoksa ücretini öğrenebilir miyim? fotoğrafları göremedim ben çok merak ettim, nasıl bakabilirim? genel anestezi ile mi oldun?

ayyy ne şeker olmuş. çok ta yakışmış. keşke eski fotolarında olsaydı.

güle güle kullan.

sakıncası yoksa ücretini öğrenebilir miyim? fotoğrafları göremedim ben çok merak ettim, nasıl bakabilirim? genel anestezi ile mi oldun?

profilime girersen orda albüm var, fotolara bakabilirsin
evet genel anestezi ile oldum
sen de Onur beye ameliyat olmayı düşünüyosun galiba cnm?

Merhaba Espoir,

Cok guzel olmus burnun. Benim ameliyatimida Onur bey yapti 22 aralikta. Sana Onur bey atelle masaj yapmani soyledi mi? Ben hala masaj yapiyorum.

Merhaba Espoir,

Cok guzel olmus burnun. Benim ameliyatimida Onur bey yapti 22 aralikta. Sana Onur bey atelle masaj yapmani soyledi mi? Ben hala masaj yapiyorum.

hatis selamlar. fotoların varsa görebilirmiyim. ameliyatın sonuçlarından memnunmusun?bilmiyorumkismile

Sonuctan henuz tam olarak memnun kalmadim, burnumun sag tarafi hala cok sis. Yurt disinda kaldigim icin muayeneye gidemiyorum, 5 nisanda muayene icin randevum var. Foto yakinda ekleyecegim.

Merhaba Espoir,

teşekkür ederim canım. sen fotolarını ekledin mi? eklediysen görebilir miyim
evet canım. bende masaj yapıyorum hala

Henuz eklemedim canim, sislerin gecmesini bekliyorum. Burunumun su anki onden goruntusunden memnun degilim, profilden guzel.

espoir çok mu pahalı bieşy yazmamışsın ücret konusundaaa:(

canım ücret biraz fazla diğer doktorlara göre tabi
özel mesaj atacaktım sana ama unutmuşum burdan yazayım bari.
doktor ücreti 7500 lira + bir de hastane ücreti var ama o hastaneye göre değişiyo

Back
X