- 3 Mayıs 2022
- 2.309
- 10.337
- 123
- Konu Sahibi Haymanaupk
Ayyyy koptumEşim bana o lafı dese sen önce dönde küçük bamyana bak derim pişmiş tavuk gibi kalır öyle.
Versenize ağzının payını erkekleri en zayif noktasindan vurmak lazim(bamyaları)![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyy koptumEşim bana o lafı dese sen önce dönde küçük bamyana bak derim pişmiş tavuk gibi kalır öyle.
Versenize ağzının payını erkekleri en zayif noktasindan vurmak lazim(bamyaları)![]()
Yok tam olarak öyle değil, sevmediğim kişinin soyadı Kaplan olsun diyelim, adım da Ayşe. Ayşe Kaplansın sen artık, sevmediğim kişinin babasını kast ederek onun kızısın falan diyor. Bu espri mi, espriyse niye komik değilhayır bu seviyede esprileri kalabalık ortamlarda da yapıyor kendini rezil ediyor
![]()
Yani karşılıklı laf sokup trip atan yetişkinler hele ki karı kocalarsa, biraz değişik geliyor. OndanBen niye değişiğim acaba merak ettim?
Bu soyad şimdikinden Çok yakıştı bana. Dur hemen bakayım o ailede bekar var mıymış? Diyeceksiniz. Öyle salak şakalara böyle cevap vermek lazım işteİnanın ben de anlamadım, birden o sevmediğim ailenin soyadını adımın sonuna ekledi
Abart abart jajssjsjsÇok ağır ama bu!
Ben olsam çok farklı yerlere çekerdim.
Bu evlilik iyiye gitmezdi.
O zaman sende temizlikçi tut.Bi garip evlilik bizimki. Mesela hayatında hiç banyomuzu yıkamaz, hadi hayatım gel temizlik yapalım banyoları yıka diyorum, ben yapamam diyor. Çocuğa karşı çok ilgili, bazı huyları bazılarını kapatıyor tamam ama, bana asla acıması yok. Bütün yük ben de biraz yardım et yemeğe, temizliğe diyorum, ay gözlerim yaşardı ağlatma beni diyorkaç kere konuştum anlattım hep dalgaya vuruyor. Başkalarına ya da annesine falan daha merhametli. Beni keyif çatıyomuşum gibi anlatıyor, temizliğe yardım etsin diye bile gönlünü yapıyoruz beyfendinin.