Espri mi bu?

Başkasının soyismi ile size hitap etmesinin neresi şaka, komik ki. Ünlü birinin kini mevzu dahilinde eklese anlarımda.

Bana, ben kızdım diye, demekki gocunuyorsun da ondan kızıyorsun diyor bir de:)))))) hiç güleceğim yoktu. 10 sene olmuş evleneli, neyin derdine düşmüş.

Sakaysa berbat bir saka anlayisi varmis🤮 ayrica benim bile gucume gitti burdan.. ne zaman layik olacaksin? Filan baya asaglayici.. baskasinin soyadi derken? Baska birinin yanina mi yakistiriyor seni? Bu herif bildigin sululuk yapiyor
Birçok şakası aynı bu anlattığım minvalde siz düşünün:kusmuk:

şahsen böyle zevzek ve sulu münasebetsiz insanları hiç sevmem , eşinizin yaptığı şey fazla gereksiz. tavrınızı koymanız yerinde olmuş ve çok net şekilde bir daha benzer yaklaşımda bulunmasını istemediğinizi söyleyin bence
Defalarca anlattım, 12 senedir anlatıyorum tahmin edersiniz kaç kezdir en az. Söyleyince de bana espri anlayışın yok, sana espri yapılmıyor, sana bir daha espri yapmayacağım vs vs diyor.. Espriye takık 🤣 keşke yapmasa..

Bihter Ziyagil misin/ Şahika Koçarslanlı mısın sen gibi bir söyleme dayanarak ; soyad olarak "Ziyagil / Koçarslanlı" demek gibi bir durumdan mı bahsediyoruz ?
Yok tam olarak öyle değil, sevmediğim kişinin soyadı Kaplan olsun diyelim, adım da Ayşe. Ayşe Kaplansın sen artık, sevmediğim kişinin babasını kast ederek onun kızısın falan diyor. Bu espri mi, espriyse niye komik değil😇 hayır bu seviyede esprileri kalabalık ortamlarda da yapıyor kendini rezil ediyor🤦🏻‍♀️

Merhaba herkese,
Eş kişisiyle çok fena kapıştık, kendisi, kendini çok esprili ve mizahşör bulur ama nedense bana yaptığı şaka(!)larda hiç o ruhu taşıyamıyor. Bugün ikimizde evden çalışıyorduk, ikimizde evdeydik, sabahtan bana bi takmıştı zaten çünkü sabah internet sorunu vardı birkaç kez internet sorunu olduğunu söyledim, birkaç kez de sanırım boğazım acıdı onu söyledim. Vay efendim defalarca söylenir miymiş, vay efendim herşeyden bu kadar şikayet edilir miymiş vs vs ben de sustum akşama kadar sorusuna bile cevap vermedim. Akşam üzeri çocuğumuzla ilgili sebepten dolayı birlikte dışarı çıkmak zorunda kaldık, öncesi barıştı gülüştük beraber evden çıktık. Sonra eve geldik, lavaboda elimi yıkarken o da elini yıkamış çıkıyorken, güya espri yaptığını zannediyor, bana: sen ne zaman bana layık bir eş olacaksın? Dedi sessizce ve kaçtı mutfağa doğru, ben de çıktım lavabodan pardon ne??? Dedim, söylediği şeyi yanlış mı anladım diye sen böyle mi dedin ben mi yanlış duydum dedim, eyvaaaah napıcam duydu da diyor ısrarla gülerek.
Ya eşler arasında böyle de şaka olur mu allah aşkına ya? Ya da ben mi fazla alınganlık ettim, artık ne normal sağlıklı düşünemez haldeyim, asansörde bana yine saçma sapan bi şaka yaptı, güya soyadımı değiştiriyor, sevmediğim bi aile var onların soyadıyla sesleniyor bana. O şakadan sonra ben de verdim veriştirdim. Her şakanın altında bi gerçek yatmaz mı?
Şu kadarcık şaka varsa söylediklerinde bende naz değilim :D Benim anlamadığım sevmediğin insanla niye evliliğini devam ettiriyorsun ki o zaman bu kadar laf sokma gereği duyuyorsan sevgi kalmamış demektir. Alınganlık kesinlikle değil insanın kalbi kırılır ne demek bana ne zaman layık bir eş olacaksın önce kendisi erkek olsun kadına eşine nasıl davranmasını gerektini öğrensin terbiyesizlik bu resmen. Ben ağzının payını verirdim üstüne espri mi istiyor çok güzel espri yapardım ona hiç unutamayacağı espri hemde :) İyiymiş ya küfür mü etmek istiyorsun espriye vurdur :D Arkadaş yapınca bile kötü bunu ama onu silersin ama eş yapınca daha da üzer insanı tabi

Ciddi kontessiniz sanırım :KK53: bizim birbirimize yaptıgımız esprileri duysanız adliyeye giderdiniz heralde 🤣 tabi herkes bizim gibi olacak diye birsey yok evlilik ciddi müesseseydi dimi :KK70:
Yok yaa o kadar da değilim hakkımı yemeyin😃😃 mantıklı esprileri kaldırırım tabi, gülerim de ama mantıksız ve bir anda hiç o modda değilken, damdan düşer gibi bana ne zaman layık bi eş olacaksın tarzındaki esprileri, espri mi gerçek mi algılayamıyorum. Atıyorum öncesi bişey olur, gülerken dersin, ama dank diye ortaya bu cümleyi söylemek beni bi çıldırttı😀

Şu kadarcık şaka varsa söylediklerinde bende naz değilim :KK70: Benim anlamadığım sevmediğin insanla niye evliliğini devam ettiriyorsun ki o zaman bu kadar laf sokma gereği duyuyorsan sevgi kalmamış demektir. Alınganlık kesinlikle değil insanın kalbi kırılır ne demek bana ne zaman layık bir eş olacaksın önce kendisi erkek olsun kadına eşine nasıl davranmasını gerektini öğrensin terbiyesizlik bu resmen. Ben ağzının payını verirdim üstüne espri mi istiyor çok güzel espri yapardım ona hiç unutamayacağı espri hemde :) İyiymiş ya küfür mü etmek istiyorsun espriye vurdur :KK70: Arkadaş yapınca bile kötü bunu ama onu silersin ama eş yapınca daha da üzer insanı tabi
Her türlü ağzının payını verdim. Bundan sonra lafları yapıştırıp yapıştırıp şaka yaa, şakadan da anlamıyosun diyeceğim🤣 Çok kırıcı, çok sinir bozucu.. bir de bunun üstüne yaptığım yemekleri yedi. Madem kendine layık bulmuyorsan, yemeğimi niye yiyorsun.

Merhaba herkese,
Eş kişisiyle çok fena kapıştık, kendisi, kendini çok esprili ve mizahşör bulur ama nedense bana yaptığı şaka(!)larda hiç o ruhu taşıyamıyor. Bugün ikimizde evden çalışıyorduk, ikimizde evdeydik, sabahtan bana bi takmıştı zaten çünkü sabah internet sorunu vardı birkaç kez internet sorunu olduğunu söyledim, birkaç kez de sanırım boğazım acıdı onu söyledim. Vay efendim defalarca söylenir miymiş, vay efendim herşeyden bu kadar şikayet edilir miymiş vs vs ben de sustum akşama kadar sorusuna bile cevap vermedim. Akşam üzeri çocuğumuzla ilgili sebepten dolayı birlikte dışarı çıkmak zorunda kaldık, öncesi barıştı gülüştük beraber evden çıktık. Sonra eve geldik, lavaboda elimi yıkarken o da elini yıkamış çıkıyorken, güya espri yaptığını zannediyor, bana: sen ne zaman bana layık bir eş olacaksın? Dedi sessizce ve kaçtı mutfağa doğru, ben de çıktım lavabodan pardon ne??? Dedim, söylediği şeyi yanlış mı anladım diye sen böyle mi dedin ben mi yanlış duydum dedim, eyvaaaah napıcam duydu da diyor ısrarla gülerek.
Ya eşler arasında böyle de şaka olur mu allah aşkına ya? Ya da ben mi fazla alınganlık ettim, artık ne normal sağlıklı düşünemez haldeyim, asansörde bana yine saçma sapan bi şaka yaptı, güya soyadımı değiştiriyor, sevmediğim bi aile var onların soyadıyla sesleniyor bana. O şakadan sonra ben de verdim veriştirdim. Her şakanın altında bi gerçek yatmaz mı?
Benimki de bana gülmeyeceğim garip espriler yapıyor. Komik olduklarını sanıyorlar galiba. "Ben seni tanıdığımda espri seviyen bu kadar düşük değildi." diye karşılık veriyorum. Zaten çok zekice yapılmış espriler dışındaki sululuklardan hoşlanmam. Fakat şu soyadı meselesini hiç anlayamadım.

Her türlü ağzının payını verdim. Bundan sonra lafları yapıştırıp yapıştırıp şaka yaa, şakadan da anlamıyosun diyeceğim🤣 Çok kırıcı, çok sinir bozucu.. bir de bunun üstüne yaptığım yemekleri yedi. Madem kendine layık bulmuyorsan, yemeğimi niye yiyorsun.
Yemeğini verirken '' al zukkumlan sevimsiz '' de sonra ahahahah ay alındın mıığğ espri anlayışında yok senin aşkom de adfgh ay çok sinir bozucu ya örnek verirken bile gıcık oldum :D

Esinizin cani sikilmis size sarmis. Bence daha az gorusun ya da farkli odalarda takilin gun boyu. Ben de begenmedigim espri oldugunda esimin ustune gidiyorum (laflarimla). Bazen onu rahatsiz edecek seyler bulup soyluyorum cezalandirmak icin ki bir daha tekrarlamasin. Onu alt edecek onun uslubuyla kotu espri yapabilirsiniz de.

Kardeşim çok dağinikti ona hep sevmediğimiz pis bi kadının soyadini takar sinir ederdim.
Eşin bir erkeğin soyadini takmıyor ve benim dediğim gibi yapıyorsa çok takilmayin🙈

Bana layık ne zaman olacaksın derken kızdırmak istemis gibi geldi.

Bana çok problem ve altında ima gerçek payi var gibi gelmedi.

Ben eşime kızınca anasi ne danasi ne olsun derim. Bazen seni geri vericem çok güzelim derim falan falan. O da bana yapar böyle soğuk şakalar . Biz eğleniyor gülüyoruz. Belki eşinde öyledir 🙈

Esinizin cani sikilmis size sarmis. Bence daha az gorusun ya da farkli odalarda takilin gun boyu. Ben de begenmedigim espri oldugunda esimin ustune gidiyorum (laflarimla). Bazen onu rahatsiz edecek seyler bulup soyluyorum cezalandirmak icin ki bir daha tekrarlamasin. Onu alt edecek onun uslubuyla kotu espri yapabilirsiniz de.
İşte sorun tam da burda, ben de ona aynı şekilde söyleyip söyleyip şaka ya niye alındın diyorum, şaka değil diyor. Zaten ne o ne de ben birbirimizi görmek istemiyoruz, 1 ay konuşmaz şimdi benle en az.

Hahahahah neler dedim de gene de yedi🤷‍♀️🤣
Ha o zaman yüzüne tükürüp Yarabbi Şükür diyenlerden :D Ülkemizin evlilikte en büyük başta gelen sorun SAYGI maalesef. Saygının olmadığı yerde sevgi de kalmıyor birlikte. Ben soğurum şahsen böyle davranan birinden temas bile kuramam. Benim de yakın bi erkek arkadaşım vardı üniversiteye ilk başladığımda bana melek gibi davranırdı böyle bir kibar bir ilgili :D Sonra patavatsızlık, saygısızlık, böğürmeler falan başladı uyardım ama dediğim gibi insanlar değişmediği için ben direk çıkardım hayatımdan çünkü öyle soğumuşum ki ondan yüzünü bile görmek istemiyordum nerde sevmediğim şey varsa onları özellikle yapardı. O yüzden tepkini göster espri yapmaması gerektiğini söyleyin gerekirse malum yaptığı espri değil :D

Yok yaa o kadar da değilim hakkımı yemeyin😃😃 mantıklı esprileri kaldırırım tabi, gülerim de ama mantıksız ve bir anda hiç o modda değilken, damdan düşer gibi bana ne zaman layık bi eş olacaksın tarzındaki esprileri, espri mi gerçek mi algılayamıyorum. Atıyorum öncesi bişey olur, gülerken dersin, ama dank diye ortaya bu cümleyi söylemek beni bi çıldırttı😀
Eşim bana o lafı dese sen önce dönde küçük bamyana bak derim pişmiş tavuk gibi kalır öyle.
Versenize ağzının payını erkekleri en zayif noktasindan vurmak lazim(bamyaları)🤣

Back
X