• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esra Ceyhan'la A 'dan Z' ye

ESRA CEYHAN BOŞANDI

Sunucu Esra Ceyhan, 17 yıllık eşi Barbaros Ceyhan’dan anlaşmalı olarak boşandı.

Beykoz Aile Mahkemesindeki duruşmaya, Esra ve Barbaros Ceyhan ile taraf avukatları katıldı.

Hakim, Esra Ceyhan’ın dava dilekçesinde gösterilen, "çiftin aralarında fikri ve ruhi uyuşmazlık bulunduğu ve ailenin birliğinin temelinden sarsıldığı" gerekçelerini dikkate alarak, tarafların boşanmasına karar verdi.

Çiftin kızları Ayşe’nin velayetinin anneye verilmesi kararlaştırılırken, tazminat ve nafaka öngörülmedi.

işin esas komik yanı bazı izleyiciler adamın uçtuğuna inanmış biliyo musunuz...Muhammed Nur Doğan hoca bi başka kanalda o olayı anlattı...adam gülsün mü ağlasın mı bilemiyodu...izleyiciler derken stüdyodaki izleyicilerden bahsediyorum...hoca hadi uç bakalım deyince adam yerde yuvarlanmaya başlıyo ve stüdyadaki bazı insanlar aaa adam uçuyo diyo.... kafamçokkarıştı

ESRA CEYHAN BOŞANDI

Sunucu Esra Ceyhan, 17 yıllık eşi Barbaros Ceyhan’dan anlaşmalı olarak boşandı.

Beykoz Aile Mahkemesindeki duruşmaya, Esra ve Barbaros Ceyhan ile taraf avukatları katıldı.

Hakim, Esra Ceyhan’ın dava dilekçesinde gösterilen, "çiftin aralarında fikri ve ruhi uyuşmazlık bulunduğu ve ailenin birliğinin temelinden sarsıldığı" gerekçelerini dikkate alarak, tarafların boşanmasına karar verdi.

Çiftin kızları Ayşe’nin velayetinin anneye verilmesi kararlaştırılırken, tazminat ve nafaka öngörülmedi.

evvet dün okudum bende sasirdim dogrusu ama hic sevmiyorum o kadini acikcasi

Esra ceyhan ilk yıllarında programı iyiydi,sonradan çıktı yoldan...:delphin:
Hayırlısı olsun hakkında...

Back
X