valla kıskanılacak neleri var düşündüm de 1 özellik bulamadımHaaa şöyle siz kendi bilinç altınızı dökün , diğer üyelere çamur atmayın.
Ayrıca söylemeden de geçemeyeceğim .
Nesini kıskanıyorsunuz ?
Bir çoğu iki lafı bir araya getirip , cümle kuramıyor , eğitim deseniz yok, kendini geliştirme deseniz o da yok , oradan oraya savruluyor.
Buldukları partnerlerde üç aşağı beş yukarı kendi gibiler.
Nesini kıskanıyorsunuz merak ediyorum .
psikolojik tedavi aldım diyorsun ya kalbini kırmak istemiyorum gördüğüm kadarıyla hal bozuk çünkü. söylediğin yazdığın şeylere dikkat et.Benim suçum mu ? Yalnız değilimdir illaki.
Vallahi baya kafa bulmaya başladın bizimle senBenim suçum mu ? Yalnız değilimdir illaki.
Ne var ben kıskanıyorum olabilir diye yazdım.yanlış anlaşıldım.oradaki çirkin, sünepe, eğitimsiz kadınların bu kadar çok partner bulabilmesi zoruma gidiyor.yanlış anlaşıldım.
Sizin tedavi yarım kalmış galiba keşke devam etseydiniz.Yaaa nasıl bu kadınları kıskanmıyorsunuz ? Kaç kişiyle birlikte oluyorlar.
gördüm beni benden alan o tüm yorumlarıondan ziyade annesi ve teyzesi de izliyormuş
gördüm beni benden alan o tüm yorumları
ay kız hangi olay oEsra Erol'u hiç izlemedim. Bi şu "ben bu yaşta dul kalmam" diye bağıran kızı sosyal medyada görmüştüm
Müge Anlı'yı izliyorum bende akşam bulaşıktave inanamıyorum.. hele oraya çıkan köyde yaşayan insanların hepsinin elinin başkasının cebinde olmasını ağzım açık izliyorum.
Yalnız bir ara tamamen izlemedim 1 seneyi geçkin bir süre. Bir kadınıncağızın evine girmişti birisi (olayı açıp kimsenin psikolojisini bozmayayım) ve bütün sesleri verdiler tvde. Ben o kadar ağladım ve günlerce kendime gelemedim ki. Bir daha da izlemedim. Şimdi beni etkileyecek bir şey varsa direkt kapatıyorum.
Eşim de bazen izleme bak etkileneceksin diyor, bazen anlatıyorum yorum yapıyoruz
Kendi hayatı Müge anlının programı gibi olduğu için izleme gereği duymuyordur. Hayatı, kadınları çekememe üzerine kurulu. Elit diyor birde kendine, elit görmesekOfffffff harbiden bu hayatta ki tek derdiniz erkeklerin bakmasi ve cinsellik. Herkesi de kendiniz gibi saniyorsunuz.
Müge Anlı'ya çıkan kadınlar ya şiddet görüyor, ya sevgilisini öldürtüyor, ya çocuğunu bebekken bırakmış oluyor. Neyini kıskanacakmış anlamadımOfffffff harbiden bu hayatta ki tek derdiniz erkeklerin bakmasi ve cinsellik. Herkesi de kendiniz gibi saniyorsunuz.
Bence siz tekrar tedaviye başlayınO programlar benim de çok psikolojimi bozuyor.ben de kaç defa annemle teyzemle.kavga etmiştim bu yüzden.sırf bu programlar yüzünden evden kaçtım psikolojim altüst oldu.yıllarca psikolojik tedavi gördüm.gayet ciddiyim.böyle bilinçli, iyi niyetli, elit bir eş bulmuşsun saçma sapan bir program yüzünden adamcağızı uğraştırıyorsun.DNA testinden mi zevk alıyorsun Allah aşkına.milletin rezilliklerini izlemekten mi zevk alıyorsun? Milletin birbirinini nasıl aldatıp, şerefisizlik yaptığını, çoluğun çocuğun sefaletini izlemekten mi zevk alıyorsun ? Adama çok üzüldüm şu an bu tarz rezil programları izleyen bir eşi olduğu için. Keşke daha kaliteli zevkleri olan bir eşi olsaydı.bir de gelmiş burada destek bekliyorsunuz.
Ne var ben kıskanıyorum olabilir diye yazdım.yanlış anlaşıldım.oradaki çirkin, sünepe, eğitimsiz kadınların bu kadar çok partner bulabilmesi zoruma gidiyor.yanlış anlaşıldım.
Çok yorum yapmak istediğim bir konu değil ama bu yoruma şaşırdım.valla yakınımın başına gelse banane her koyun kendi bacağından hesabıgülmek için arada iş stresini atmak için çok iyi bile diyebilirim
Saçmaladınız iyice haddinizi bilin taam siz mükemmelsiniz anladikSizin kocalar da aynı düşünüyor ama onu ne yapacağız.benim ne düşündüğüm önemli değiil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?