Esra Erol’dan gelin adayı Nevruz hakkında şok açıklama!

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Esra Erol’da ’3. köprünün ayağından bir talip istiyorum’ diyerek tüm dikkatleri üzerine çeken gelin adayı Nevruz, artık programda olmayacak.

Esra Erol gelin adayı Nevruz hanım’ın artık programda olmayacağını açıkladı. Bunu Nevruz’a kendisinin özel olarak açıklayacağını söyleyen özel Erol, konunun özel bir durumdan kaynaklandığını bunu izleyeici ile paylaşmaycağını taliplerin Nevruz Hanım için gelmemesini rica etti.

Niye Nevruz yokun cevabının, yayında paravan açtırmaması veya kimseyi istemediğiyle alakası olmadığını açıklayan Erol, kişisel bir nedenden dolayı yayında olmayacağını duyurdu.

Kaynak: curcunamedya.com

Kimseyi beğenmiyor bu kadın anlamadimki ne istiyor bu kadin

Tarkan'da bayılıyordu ona Allah'ım hikmetinden sual olunmaz tövbe tövbe

gurtuldughh çok şükür yaaaa ohhh

bu kadın benim midemi bulandırıyor gerçekten ya.
yazık gerçekten bu kadının anne-babasına yazık

Bi paylaşım sitesinde görmüştüm , bu kadın için beğeni toplayıp ya programı yada bu kadını ekranlara çıkarmamak için , tesettürlü kadınları kötülediği düşünülerek yapılacakmış bu uygulama belki ondan dolayı yollamışlardır.

Yaşım 40 ve hayatımda hiç Esra Erol'u yada her hangi bir evlendirme programı izlemedim bu Nevruz denen kadını da sosyal paylaşım sitelerinde tiye aldıkları videolar da bir kaç kere gördüm fakat ne yaptığını anlamamıştım
Demek ki programı izleyenler de kadını anlamamış.Bu durum da böyle programların gerçekten de zaman kaybı olduğunu bir kez daha anladım.

Esra erol halkin baskilarina dayanamadi bu bahaneyi uydurdu belli ki
Yeni bir medya maymunu cikarirlar bunun yerine...

zaten gozler bu yayınlarda son olan albumu diz cokup öpüp alnina koymmasi üzerine rtuge şikayet yağınca.program degil kanal yetkilileri ve esra erol ile toplanti düzenlediği ve sonrasinda bu açıklama yapıldığı yaziyor bazi haber sitelerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…