İzdivaç programı sunucusu Esra Erol'un yeni sezon için Acun ılıcalı ile anlaştığı iddia edilmişti.
Çıkan haberlerin ardından Erol, Instagram sayfasına "Dünden beri bir sürü şey yazıldı. Açıklama yapmam şart oldu. Tv8 ile anlaşma yaptığım haberi gerçeği yansıtmamaktadır. Duyurulur" notunu düştü.
Tv kulislerinde ise Erol ile Ilıcalı'nın anlaşmaya çok yakın oldukları ancak hukuki nedenler dolayısıyla resmi bir açıklama yapmadıkları konuşuluyor.
insan zaman içinde kendini geliştirir başka programlar yapar ben bu kadını bildim bile hep aynı formatta program yapıyor belli riske girmek istemiyor ama sıkıcı bir kariyeri var
Bu esra erolu hiç sevmiyorum.Parayı buldukça iyice saçmaladı ve çok havalandı.Gereksiz yere.
Kaç kere kendisini ufacık eleştiren insanları yayından kovdu.Lezbiyen birisi orayı aradığında bence gayet terbiyesizce davrandı.Usturuplu bir şekilde cevap verebilirdi.
Gayet kendini beğenmiş,hiç sevmediğim,başarısız kadın.
Ama acun alır onu kanalına.Bayağı izleniyor çünkü.Ben bile o kavgalara bakıyordum.Böyle insanlar görmedim hiç,çoğu kendini rezil etti.Yazık ya.