- 21 Ağustos 2011
- 5.186
- 592
- 198
- Konu Sahibi KadinlarKulubu
-
Oğlu İdris Ali'nin fotoğrafını Instagram sayfasında yayınlayan Esra Erol, bir takipçisinin yorumuyla çılgına döndü.
Ünlü sunucunun, 'İdris Ali'de konuşma problemi olduğunu düşünen
ve 'doktora başvurmalısınız' önerisinde bulunan takipçisine cevabı gecikmedi.
Erol sayfasına "Bakınız bu şahıslar hasta! 2 yaşındaki bir çocuğa doktor ve uzman edasıyla teşhis koyabilen hastalar!! Uyarmıştım bana söylenen her iyi/kötü söz kabulum saygı duyarım ama ailemden birine hele ki oğluma söylenecek her sözde terbiye sınırlarını aşarım ve gözüm dünyayı görmez" notunu düştü
Daha sonra her iki taraf da yaptıkları yorumları sildi. (HÜRRİYET)
Eki Görüntüle 1058136
Eki Görüntüle 1058128 Eki Görüntüle 1058129 Eki Görüntüle 1058130 Eki Görüntüle 1058131 Eki Görüntüle 1058132
Yazılan yorumlar evet hoş olmamış ama bu yorumun haricinde herkes bu Esra Erolu sevmek zorunda mı herkes pohpohlamak zorunda mı
güzel yorumlar gelince havalan eleştiri gelince hemen çirkinleş herkes onun kendisi ve ailesi üzerinden attığın havaları yaptığı reklamları desteklemek zorunda mı anlamıyorum ne kadar kendini beğenmiş bir kadın :
Kesinlikle çok haklısınız, kendisininde ben hasta olduğunu düşünüyorum.. İnsanları sömürü ile kullanarak ayakta kalmaya çalışan birinin nasıl olurda hala bazı insanlar tarafından sevildiğini de anlamıyorum.. Çok çirkin ve edepsizce söylemlerini gördüm, bir "hiç" neyse o da o benim için.
başkası çocuğu doktora götür demiş kendi de bakın bu şahıslar hasta demiş
tamam çocuk için herkes hassastır da gören de küfretti çocuğa sanacak.
şu ünlüleri hiç anlamyorum
Neden esra erola bu kadar buyuk tepkiler verdnzkiii..sizin cocugunza dalga gecer gbi byle bsey soylense hosunuza gdermi? Hasta olabilirde olmayabilirde kendi anne babasnin bilcegi iss siz neden bu kadar celallendnz anlamadimmki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?