Esra Erol'u Çıldırtan Yorum!

KadinlarKulubu

Popüler Üye
Pro Üye
21 Ağustos 2011
5.186
592
198
Oğlu İdris Ali'nin fotoğrafını Instagram sayfasında yayınlayan Esra Erol, bir takipçisinin yorumuyla çılgına döndü.
Ünlü sunucunun, 'İdris Ali'de konuşma problemi olduğunu düşünen
ve 'doktora başvurmalısınız' önerisinde bulunan takipçisine cevabı gecikmedi.
Erol sayfasına "Bakınız bu şahıslar hasta! 2 yaşındaki bir çocuğa doktor ve uzman edasıyla teşhis koyabilen hastalar!! Uyarmıştım bana söylenen her iyi/kötü söz kabulum saygı duyarım ama ailemden birine hele ki oğluma söylenecek her sözde terbiye sınırlarını aşarım ve gözüm dünyayı görmez" notunu düştü
Daha sonra her iki taraf da yaptıkları yorumları sildi.
(HÜRRİYET)
$Adsýz.webp
$esra_erol_oglu (1).webp $esra_erol_oglu (2).webp $esra_erol_oglu (3).webp $esra_erol_oglu (4).webp $esra_erol_oglu (5).webp

Oğlu İdris Ali'nin fotoğrafını Instagram sayfasında yayınlayan Esra Erol, bir takipçisinin yorumuyla çılgına döndü.
Ünlü sunucunun, 'İdris Ali'de konuşma problemi olduğunu düşünen
ve 'doktora başvurmalısınız' önerisinde bulunan takipçisine cevabı gecikmedi.
Erol sayfasına "Bakınız bu şahıslar hasta! 2 yaşındaki bir çocuğa doktor ve uzman edasıyla teşhis koyabilen hastalar!! Uyarmıştım bana söylenen her iyi/kötü söz kabulum saygı duyarım ama ailemden birine hele ki oğluma söylenecek her sözde terbiye sınırlarını aşarım ve gözüm dünyayı görmez" notunu düştü
Daha sonra her iki taraf da yaptıkları yorumları sildi.
(HÜRRİYET)
Eki Görüntüle 1058136
Eki Görüntüle 1058128 Eki Görüntüle 1058129 Eki Görüntüle 1058130 Eki Görüntüle 1058131 Eki Görüntüle 1058132

Yazılan yorumlar evet hoş olmamış ama bu yorumun haricinde herkes bu Esra Erolu sevmek zorunda mı herkes pohpohlamak zorunda mı :45::45:

güzel yorumlar gelince havalan eleştiri gelince hemen çirkinleş herkes onun kendisi ve ailesi üzerinden attığın havaları yaptığı reklamları desteklemek zorunda mı anlamıyorum ne kadar kendini beğenmiş bir kadın ::20::20::20:

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazılan yorumlar evet hoş olmamış ama bu yorumun haricinde herkes bu Esra Erolu sevmek zorunda mı herkes pohpohlamak zorunda mı :45::45:

güzel yorumlar gelince havalan eleştiri gelince hemen çirkinleş herkes onun kendisi ve ailesi üzerinden attığın havaları yaptığı reklamları desteklemek zorunda mı anlamıyorum ne kadar kendini beğenmiş bir kadın ::20::20::20:

Kesinlikle çok haklısınız, kendisininde ben hasta olduğunu düşünüyorum.. İnsanları sömürü ile kullanarak ayakta kalmaya çalışan birinin nasıl olurda hala bazı insanlar tarafından sevildiğini de anlamıyorum.. Çok çirkin ve edepsizce söylemlerini gördüm, bir "hiç" neyse o da o benim için.

Bu kadını sevmiyorum, çok yapmacık...
Tuzu kuru olan kesimden işte, biz de geçeriz tvnin karşısına buna reyting kazandırırız :31: Bu kadından soğuduğum günden beri izlemiyorum programını.
Çocuğa yapılan yoruma gelince, tabi yakışıksız bi söylem olmuş. Bunun gibiler burnundan kıl aldırmaz zaten. Yıllarca bi taraflarını kaldıranlar çok olduğu için herkes onları sevsin istiyorlar.

başkası çocuğu doktora götür demiş kendi de bakın bu şahıslar hasta demiş:27:
tamam çocuk için herkes hassastır da gören de küfretti çocuğa sanacak.

şu ünlüleri hiç anlamyorum :ssz:

Kaç yaşında oldu çocuğu konuşmuyosa bi rahatsızlığı var demektir sanki kötü birşey demiş hasta olan kendisi bence de :ssz:

Kesinlikle çok haklısınız, kendisininde ben hasta olduğunu düşünüyorum.. İnsanları sömürü ile kullanarak ayakta kalmaya çalışan birinin nasıl olurda hala bazı insanlar tarafından sevildiğini de anlamıyorum.. Çok çirkin ve edepsizce söylemlerini gördüm, bir "hiç" neyse o da o benim için.

Bizim ustumuzdn paralari cebe indir sirf tv karsisisindasin diye guleryuz goster bir yorum gelince de sertles o zamana bizde izlemeyi elesdiriye acik degilsen sen ... Amaan zaten bu unluler yaratti sanki dunyayi hepsinde bir hava bir tafra elli saat kamera karsisinda rol yapiyolar bizde adam yerine koyup bakiyoruz hepsi kapitalist burjuva bunlarin sayemizde :/

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Neden esra erola bu kadar buyuk tepkiler verdnzkiii..sizin cocugunza dalga gecer gbi byle bsey soylense hosunuza gdermi? Hasta olabilirde olmayabilirde kendi anne babasnin bilcegi iss siz neden bu kadar celallendnz anlamadimmki

Esra erol eleştiriye hiç açık değil anlaşılan
ne var yani öyle denilmişse
acayip:26::26:

Neden esra erola bu kadar buyuk tepkiler verdnzkiii..sizin cocugunza dalga gecer gbi byle bsey soylense hosunuza gdermi? Hasta olabilirde olmayabilirde kendi anne babasnin bilcegi iss siz neden bu kadar celallendnz anlamadimmki

katılıyorum.zaten komuşma problemı varsa ıllakı göturuyorlardır doktora ne dıye bunu yorum yazıp herkesın duymasını sağlarlar kı....ne gerek var.Esra Erol u sevmem ama gereksız yere hashas yerınden vurulup oğlunun boyle bır sorunu varsa gundemı gertırılmesnı doğru bulmamasını bır anne olarak anlıyorum ve tepkısıne katılıyorum

Back
X