Esra EROL'un Kır Düğünü

Duygu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
3.755
5
156
Diğer

'Evlen Benimle' adlı programın sunucusu Esra Erol ile uzun süredir birlikte olduğu işadamı Ali Özbir Sapanca Güral Otel 'de önceki akşam gerçekleşen bir kır düğünü ile dünya evine girdi. Geçtiğimiz hafta 'Evlen Benimle' adlı programdaki canlı yayında nikahlarını kıydıran Erol ve Özbir çifti, gerçekleştirdiklerin düğün töreni ile mutluluklarını dostları ile paylaştı.

Resimleri yüklemeye devam ediyorum...

sempatiksalakcinniO kadar para kazanıyor sade ,ama ihtişamlı bir gelinlik alabilirdi.sempatiksalakcinni
Allah mesud etsin.kaydirigubbakcemile2

adam yine kazulet gibi
gelinliğinide hiç beğenmedim yakışmamış

Adamın suratı mahkeme salonu gibi hiç mi gülmez yüzü acaba bunun gelinliğide beğenmedim o kadar para kazanıyorlar yinede çok zevksiz gelinlikler giyiyorlar ....

Ben de beğenmedim. Gelinlik daha sade ama asil duran türde birşey olmalıydı. En basitinden o kadr uzun kuyruğa o kadar uzun duvak olmaz. Damat zaten hiç gülerken görülmedi sanırım hayatta.

Gelinlik çok sıradan,saçını da beğenmedim.
Damat da kasım kasım kasılıyor.
Ama kız yıllarca beklemiş Allah mutlu etsin.

gelinlik kesinlikle bencede çok sıradan
ama damatlık pek bi hoş şimdi allah için
banada iyi bir fikir oldu kesinlikle değerlendirebilirim bu damatlığı
beyaz ceketlere bayılıyorum damatlıkta

oh be bu gelinlik bişeye benzemiş gelinlik dediğin kabarık,süslü,ışıltılı olur ya öbürü ne öle çok basitti beğendim bunu saçıda hoş olmuş ama damat çok suratsız hala adamın kendi düğünü hiç gülmüyor ya başlayacam mafyalığına heeee

bu ünlüler çok zevksiz oluyo saça gelinliye bakarmısın oldum olası sevmem zaten kendisi,ni ama gelinlik olunca konu biz bayanlar evlide olsak dikkatimizi çekiyo ama çok zevksiz

Bencede damat bey suratsız damatlık yakışmış ama yiğidi öldür hakkını yeme demişler...

Esra daha güzel bi gelinlik giyebilirdin yada daha gösterişli olabilirdi kendi tercihi artık...

ben daha gösterişli bekliyodum nikahdaki gelinligide cok sadeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…