Tesettürlü değilim fakat, tesettür modasına bayılıyorum.. Merakla bekliyorum..
Devehorgucu gibi baglamak gunah dinimizce
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
heee bide şalın altına yaptıgın topuzunu nasıl yapıyorsun beniim küçücük oluyorhiiç beğenmyrmbekliyoruz cok tatlısın bu arada
canımmm benim saçlarım düz ve omuz hizamdan biraz daha uzun başımın tam ortasını hizalayıp düz bi lastikle dağınık topuz şeklinde topluyorum ve elimle açtırarak geniş bi topuz haline getiriyorum.
Daha sonra eşarp mağazalarında topuz tokaları var ondan aldım bi tane topuzumun üzerine onu takıp enseme doğru elimle bastırıyorum daha sonra boneyi sıkıca bağlayıp üzerinden şekillendiriyorum işte bu kadar...
çok güzel bir topik olmuş tam benlik :) ben de 7 ay oldu kapanalı :)
takipteyim ve sorularımla seni sıkabilirim de :)
benim ilk sorum mesela giysilerinde uyumu nasıl yakalıyorsun renklerle nasıl kombin yapıyorsun :) ben yapamıyorum bazen çok tuhaf oluyo
ben hiç denemedim onla nasıl oluyo ki canım ? ben de hiç yapamıyorum topuzumu
gayet güzel oluyo canım tavsiye ederimm.yalnız tokayı hiç 2ye 3e katlamadan direk tek haliyle topuzun üzerine geçirmen gerekiyor.Boneyi sıkıca bağladıktan sonra elinle rahatça şekillendirebilirsin :)
Canımmm öncelikle sıcak renkleri bi arada kullanmaktan uzak durmalısın.sıcak renklerden kastettiğim sarı kırmızı yeşil mavi beyaz siyaz gibi ana renklerdir.bu renkleri bir arada kullanman biraz tuhaf bi algıya yol açabilir.bu nedenle giydiğin renk pembe ise pembenin tonlarını,fuşyayı,mürdümü,patlıcan morunu tercih edebilirsin.Bir rengin açıktan koyuya var olan renklerle kombinini gerçekleştirebilirsin .. :)
Veee buda benim ilk kapım :) kapandığımın 3.ayında uzun arayışlar sonunda kavuştum kapıma.
Alvina'nın online sitesinden beğenip gidip mağazasından aldım..
Eki Görüntüle 1066363 Eki Görüntüle 1066371 Eki Görüntüle 1066375 Eki Görüntüle 1066411 kapımla beraber de bu kelepçe bilekliğimi takıyorumEki Görüntüle 1066364
Merabaa. Ben de kapanalı 8 ay oldu :) böyle bi konu görünce sevindim. Üstüne bir de hemşehrim olduğunu öğrenince ayrı sevindim:) kütahyanın neresinden merkez mi:)
aa hem çok sevindimm hemde çok şaşırdım tesadüflere bayılırımm :) merkezinde oturuyorum canımm sen neresindesin.? :)
kapın çok tatlıymış ya rengi çok güzel nerden aldığını öğrenebilir miyiim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?