Esraa ile tesettür modaya dair herşey :)

esraguler

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2014
19
6
6
35
Kütahya
Merhabalar önceliklee..

Daha tesettüre gireli 7ay oldu ve içimi kemiren merakım dolup taşınca bu topikte buldum kendimi.. :)

Her kadın güzeldir elbet yeter ki ince kurallardan biraz haberdar olsun..:)
Çizgileri aşmadıkça tesettüründe bi giyim stili olabiliceği fikrindeyim ve nacizane fikirlerimi sizlere aktarmaya çalışacağımm

bol bol takibinizi ve sorularınızı bekliyorum inşallah..

Tesettürlü değilim fakat, tesettür modasına bayılıyorum.. Merakla bekliyorum..

önemseyip yazma emeğin için teşekkür ederim canımm :)
öncelikle kendimi tanıtayım kütahyallıyım 21 yaşındayım ve türkçe öğretmenliği bölümünde okuyorum :)
bu da benimm

öncelikle kendi kıyafetlerimi hemen seçip kısa bi tanıtım yapmak istiyorum :)

Eklentiler

• $1391630_617674374941364_1673222028_n.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 460
  • $1391630_617674374941364_1673222028_n.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 360
Son düzenleme:
heee bide şalın altına yaptıgın topuzunu nasıl yapıyorsun beniim küçücük oluyor hiiç beğenmyrmbekliyoruz cok tatlısın bu arada

Son düzenleme:
Devehorgucu gibi baglamak gunah dinimizce

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

öncelikle teşekkür ederim sayfama yorum yaptığınız için ben tesettüre girmeden evvel birçok hocama ve ilahiyat okuyan arkadaşıma danıştım
tesettürde belli çizgilere bağlı kalındıkça hiç bir mazeretin olmadığını öğrendim ve lüften bi gün seçici gözle çıkıp bakın dışarıya ve tesettür giyimi eleştirinceye kadar neler var bi görmenizi isterim..
Ben her daim niyetin önemli olduğunu düşünüyorum.Libastan öte tene önem veririm.
Mevlana celaleddin rumi'ninde dediği gibi;
Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok.
Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok.

Bu yüzden tesettür giyime dair öneri ve sorularınızı bekliyorum ilginize teşekkür ederimm

ilk resmim ilk kapandığımda aldığım kıyafetler..
ilkler her daim özeldir önem taşır bu nedenle ilk onları paylaşmak istedimm :)
benim tesettürde kesin kuralımda her nasıl giyinmiş olursam olayım kalçalarımı açıkta bırakan kıyafetler tercih etmem

yorum ve eleştirilerinize her daim açığım her lafınız inci değerindedir

heee bide şalın altına yaptıgın topuzunu nasıl yapıyorsun beniim küçücük oluyor hiiç beğenmyrmbekliyoruz cok tatlısın bu arada

canımmm benim saçlarım düz ve omuz hizamdan biraz daha uzun başımın tam ortasını hizalayıp düz bi lastikle dağınık topuz şeklinde topluyorum ve elimle açtırarak geniş bi topuz haline getiriyorum.
Daha sonra eşarp mağazalarında topuz tokaları var ondan aldım bi tane topuzumun üzerine onu takıp enseme doğru elimle bastırıyorum daha sonra boneyi sıkıca bağlayıp üzerinden şekillendiriyorum işte bu kadar...

çok güzel bir topik olmuş tam benlik :) ben de 7 ay oldu kapanalı :)

takipteyim ve sorularımla seni sıkabilirim de :)

benim ilk sorum mesela giysilerinde uyumu nasıl yakalıyorsun renklerle nasıl kombin yapıyorsun :) ben yapamıyorum bazen çok tuhaf oluyo

ben hiç denemedim onla nasıl oluyo ki canım ? ben de hiç yapamıyorum topuzumu

Canımmm öncelikle sıcak renkleri bi arada kullanmaktan uzak durmalısın.sıcak renklerden kastettiğim sarı kırmızı yeşil mavi beyaz siyaz gibi ana renklerdir.bu renkleri bir arada kullanman biraz tuhaf bi algıya yol açabilir.bu nedenle giydiğin renk pembe ise pembenin tonlarını,fuşyayı,mürdümü,patlıcan morunu tercih edebilirsin.Bir rengin açıktan koyuya var olan renklerle kombinini gerçekleştirebilirsin .. :)

Veee buda benim ilk kapım :) kapandığımın 3.ayında uzun arayışlar sonunda kavuştum kapıma.

Alvina'nın online sitesinden beğenip gidip mağazasından aldım..
kapımla beraber de bu kelepçe bilekliğimi takıyorum

Son düzenleme:
Merabaa. Ben de kapanalı 8 ay oldu :) böyle bi konu görünce sevindim. Üstüne bir de hemşehrim olduğunu öğrenince ayrı sevindim:) kütahyanın neresinden merkez mi:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gayet güzel oluyo canım tavsiye ederimm.yalnız tokayı hiç 2ye 3e katlamadan direk tek haliyle topuzun üzerine geçirmen gerekiyor.Boneyi sıkıca bağladıktan sonra elinle rahatça şekillendirebilirsin :)

ilk fırsatta alıp deneyecem :) tokayı katlamadan nasıl duruyo ki gevşek olmaz mı

anladım canım ben de dediğin gibi o sıcak renklerle yapıyordum o yüzden tuhaf geliyordu demek ki bundan sonra daha dikkatli olacam :)

Eveeet bugünkü kombinimde tesettüre girdiğimden 2ay sonra bi düğünden :) ceketimi Alvina'dan aldım altımdaki ise lacivert pantolon etek oldukça rahat ve kullanışlı onu da by gülay adında bi butikten aldım gümüş porföy ve gümüş ayakkabıyla kıyafetimi tamamladım :)

:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…