• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esrarengiz bir olay

minikkurba

Guru
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2011
632
404
323
Diğer
Arkadaşlar merhaba.bizim apartmanda olan bir olayı anlatmak istiyorum.Sizinde yorumlarınızı merak ediyorum.bizim yan komşumuzun kapısının önünde duran ayakkabılarını bir kaç kez düzgün vr muntazam şekilde bizim kapının önünde gördük.dedik heralde aprtman silinirken karıştı, sonra bizim kapının önündeki ayakkabılar yan komşunun kapısına,onların ayakkabılarıda bizim kapıya gelmeye başladı.yan komşuda her gördüğünde şok olduğunu söylüyor.az önce biyere gidecektik yine baktık onların ayakkabılar yine bizim kapıda düzgün bir şekilde duruyor.onların ziline bastık çıktılar yine şok hepimiz.yan komşuylada samimimiyiz hani onlarda kimin yaptığını bilmiyor bizde apartmanda herkese sorduk kimse bilmiyor çocuklar filan yapmadıklarını söylemişler. gece gündüz oluyor bu olay..iki aydır böyle durum.içinden çıkamadık kamera koymayı düşünüyoruz iki kapının arasına artık. siz ne düşünüyosunuz fikriniz varmı?

Ya çocuklardir bence yada daginik bir sekilde duruyorsa apartman gorevlisi temizlik fln yaparken duzeltiyim diye karistirmis olabilirmi kapilariniz yakin mi

Çocuklar iyi eğleniyor sizinle muhtemelen. "Yapmadık deyince nasıl da inandılar ehehe" de demişlerdir.
Gece 12de eve geliyoruz sabah ayakkabılar kapıda yani çocuğun çıkıp değiştirmesi zor o saatte. çocukların hepsi okula gidiyor gündüz apartmanda çocuk yok gündüzde oluyor olay bizimde aklımıza ilk çocuk geldi ama durum bu

Çocuklar eğleniyordur büyük ihtimal, birinci sinifa giderken kiracimiz askerdi sabahları ekmek bırakırdi askerler, 1 ekmek yazardı hergün gitmeden üşenmeden 2 ekmek yazardım. Sonra çaktılar ulaşamayacagim yere koydular simdi sacma geliyor ama o zaman cok eğlenceliydi

Gece 12de eve geliyoruz sabah ayakkabılar kapıda yani çocuğun çıkıp değiştirmesi zor o saatte. çocukların hepsi okula gidiyor gündüz apartmanda çocuk yok gündüzde oluyor olay bizimde aklımıza ilk çocuk geldi ama durum bu

Çocuktur belli olmaz, canı istiyorsa sizi uyutur kalkar yine yapar da.
Gündüz çoluk çocuk yokken de oluyor diyorsunuz. Komşularınız nasıldır? Şakacı komşu vakası olmasın?

Arkadaşlar merhaba.bizim apartmanda olan bir olayı anlatmak istiyorum.Sizinde yorumlarınızı merak ediyorum.bizim yan komşumuzun kapısının önünde duran ayakkabılarını bir kaç kez düzgün vr muntazam şekilde bizim kapının önünde gördük.dedik heralde aprtman silinirken karıştı, sonra bizim kapının önündeki ayakkabılar yan komşunun kapısına,onların ayakkabılarıda bizim kapıya gelmeye başladı.yan komşuda her gördüğünde şok olduğunu söylüyor.az önce biyere gidecektik yine baktık onların ayakkabılar yine bizim kapıda düzgün bir şekilde duruyor.onların ziline bastık çıktılar yine şok hepimiz.yan komşuylada samimimiyiz hani onlarda kimin yaptığını bilmiyor bizde apartmanda herkese sorduk kimse bilmiyor çocuklar filan yapmadıklarını söylemişler. gece gündüz oluyor bu olay..iki aydır böyle durum.içinden çıkamadık kamera koymayı düşünüyoruz iki kapının arasına artık. siz ne düşünüyosunuz fikriniz varmı?
Ya çocuklar yapıyordur yada alt katlarda oturuyorsanız ayakkabılardan rahatsız olan bir komşu yapıyordur ayakkabı çok mu merdivenden çıkıp inmeye zorlayacak şekilde mi.

Hayır şimdi sen ruhani varlıksın yaptığın şey komşuların ayakkabılarının yerini değiştirmek :KK45:
Çocuktur o çocuk..

Çocuklar muhtemelen
Yaptık demezlerdi zaten :)
Bi kamera taktırın olayı kökten çözün
Ya da ucuz kalem kameralar var
Bi günlüğüne Ondan koyun ayakkabıların oraya :)

Esrarengiz değil bence komik. Çocuklar epey kikirdemiştir herşeyi cinlerden beklemeyin :)

Back
X