• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esrarengiz bir olay

Ya biri cidden çekmiyor ondan yapıyor yada cidden 3 harfli olabilir insanlarla oynamayı seviyor musallat olmayi da yani dalga geçmek için denedim:KK12: universite mi küçük bir yerde okudum orda hergün gariplikler olurdu bi an onu hatırladım :KK47:
Anlatsana neler oluyordu? Bu saatte cok iyi gidiyor boyle seyler :KK53:

gece gece bilincli mi actiniz konuyu.neresi esrarengiz bu olayin.cinlerin işi gucu yok sizin ayakkabilarinizla mi ugrasacak.bu konuyu cok arastiran biri olarak soyluyorum boyle bos seylerle kafayi bulandirmayin.
Ben cinli minli demedim zaten.saatide özel seçmedim inanın .akşam biyere gidiyoduk yine aynı manzara olunca burası aklıma geldi yazdım.tüm aprtman merak ediyoruz

Konu sahibi bak aklıma ne geldi, kıyabileceğiniz eski terlik gibi bi şey varsa onu kapı önüne silikonla yapıştırsanıza. Çıkaracağım diye kim uğraşıyorsa da basarsınız direkt.

Pusuya yat bu gece bence, isin kotusu ben bile meraklandim. Ayakkabiya misina ipi bagla ucu iceride olsun, biri cekistirince hemen yakalarsiniz:))))):KK70: kamera alana kadar sana cozum buldum. Ya da kapiya boya dok, ona basanin adimlari nereye gidiyor takip edersiniz. Icimdeki dedektif uyandi:))))
Evet işte bana bunlarla gelin:))

cocuklarin isidir. dedigin olayin birebir aynisi bizim basimiza geldi karsi komsumla sürekli ya bizim ayakkabilar onlarin kapisinin onunde yada onlarinki biz de .komsulara sorduk herkes cocuguna sordu ilk once inkar etmis ama tekrar tekrar olunca annesi sıkıştırınca itiraf etmis.

okula gidip gelirken ogle arasi yemege gelince falan degistirmis sıpa :)

Anlatsana neler oluyordu? Bu saatte cok iyi gidiyor boyle seyler :KK53:
Kız arkadaşım yani odadyi paylastigim kız bir gece dediki sana birşey di cem.
De dedim sonra vazgeçti
Israr edince yatağında 3sana bakıyor tövbe tovbe korkudan abdest aldım başladım yasin e sabaha kadar agladim ya erkek ark. Zor sakinlestirmisti kız hani müdürlüyum felan derdi de dalga geçiyor zandederdim aynı gece erkek ark. Yurdunda da olay olmuştu ayyy ne gunlerdi :KK17:

De dedim sonra vazgeçti
Israr edince yatağında 3sana bakıyor tövbe tovbe korkudan abdest aldım başladım yasin e sabaha kadar agladim ya erkek ark. Zor sakinlestirmisti kız hani müdürlüyum felan derdi de dalga geçiyor zandederdim aynı gece erkek ark. Yurdunda da olay olmuştu ayyy ne gunlerdi :KK17:

O neydi gız :confused:

De dedim sonra vazgeçti
Mudurluyum ne kiz :KK53:
Kiz nerden goruyormus bunlari?

Mudurluyum ne kiz :KK53:
Kiz nerden goruyormus bunlari?
Mühürlü küçükken buna musallat olmuşlar anneni öldür felan derlermiş ben tabi dalga gecerdim ciddi ciddi yatağın ucuna bakiyor noluyor demez olaydim dedesi imama goturmus hatırlamıyorum gerisinide anlatip dururdu

Kapı önüne ayakkabı koymak nedir ya ? Varmı öyle şeyler hala.
Vat hocam
cocuklarin isidir. dedigin olayin birebir aynisi bizim basimiza geldi karsi komsumla sürekli ya bizim ayakkabilar onlarin kapisinin onunde yada onlarinki biz de .komsulara sorduk herkes cocuguna sordu ilk once inkar etmis ama tekrar tekrar olunca annesi sıkıştırınca itiraf etmis.

okula gidip gelirken ogle arasi yemege gelince falan degistirmis sıpa :)
hadi ya aynı olay valla..ya çocuk bu yapar tamam ama iki ay yahu bide aprtmancak merak ediyor durumdayız tekrar bir konuşalım bir toplantı yapıp bence de

Mühürlü küçükken buna musallat olmuşlar anneni öldür felan derlermiş ben tabi dalga gecerdim ciddi ciddi yatağın ucuna bakiyor noluyor demez olaydim dedesi imama goturmus hatırlamıyorum gerisinide anlatip dururdu
Bazi insanlar dikkat cekmek icin de boyle seyler uyduruyorlar. Benim yegen de boyle garip seyler anlatir durur. :KK48:

Çocuklardır elbette ya ne olacak.
Ya da ufak bir ihtimal;
Kapı önüne ayakkabı koymanızdan rahatsız olan komşunun biri bu şekilde mesaj veriyordur.

Back
X