• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşsiz görüşelim nasıl denir??

armenizmir

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
1.799
4.784
208
Selam kızlar hemen başliimm, çok sevdiğim çok yakın bi arkadaşım var. Onu kırmak üzmek hiç istemem burası cidden mühim. İkimiz de yeni evli sayılırız ve şimdiye kadar 2 3 kez eşli görüştük fakat aramızda çok ciddi kültür farkı var. Kimseyi küçümsemek istemem ama eşi lafının nereye gittiğini hiç umursamayan argo konuşan maço görünmeye çalışan biri. Benim eşim kadınlarla konuşurken özellikle çok hassasdır.bana eşimin bile hitap etmediği şekilde hitap ediyor kalk kız cay koy gibi mesela, aklınca espri yapıyor. Eşim çok bozuluyor ama benim hatırım için hep idare etti. Biz de bu eve yeni taşındık ve arkadaşım gelmek istediklerini söyledi. Daha önce defalarca biseyler uydurup ektim zaten, şimdi benden haber bekliyor ama benim gerçekten bi gece daha diken üstünde oturacak mecalim yok. Eşim yine idare eder ama artık o da etsin istemiyorum. Biz gündüzleri uygun vakitlerde görüşelim istiyorum eşleri işin içine katmadan bunu nasıl söyleyebilirim ??? Kırmamak kısmı önemli:/

Son düzenleme:
işiniz çok zor... yani kırmadan da söyleseniz bir süre sonra anlaşılacaktır... bence böyle bir karar alıyorsanız arkadaşınızdan da uzaklaşma ihtimalini düşünün. sizin için çok önemli biri mi?:KK51:

Arkadaşın ile konuş eşinin tavırlarından rahatsız olduğunu söyle belki arkadaşın eşine iyi bir ayar çekerrde sizinle laubali olmaz seni seviyorsa zaten kırılmaz aslında bu dereceyede gelmesini önlerdi diye düşünüyorum

Gündüz görüşelim rahat rahat oturur dedikodu yaparız dersiniz. Muhtemelen akliniza gelmiştir. Neden denemediniz böyle bi cümleyi
Bi çok kez dedim fakat konuda da yazdığım gibi beyefendi maço ya hani:/ büyükşehirdeyiz aramiz da 1 saat falan mesafede o sebeple yalnız gidip gelmesine sıcak bakmıyormus:KK67:.

Eşim iş den geldiği için hep yorgun , akşam görüşmeleri onu çok yoruyor , bir süre ara vermek istiyormuş , ben de hoş görü ile karşılıyorum...deyiniz.

Arkadaşın ile konuş eşinin tavırlarından rahatsız olduğunu söyle belki arkadaşın eşine iyi bir ayar çekerrde sizinle laubali olmaz seni seviyorsa zaten kırılmaz aslında bu dereceyede gelmesini önlerdi diye düşünüyorum[
bu dereceye ne ara geldi ben de anlamadım ki zaten dediğim gibi max 3 kez bi arada bulunduk. Adamın tarzı böyle işte sorun da bu:(

Çok önemli, ama sonuçta herkesin eşi de kendisine en önemlidir dimi.

evet... yani eşi onun en yakını sonuçta. sizin onun eşine karşı olan negatif duygularınızı hissederse arkadaşınız da soğuyabilir diye düşünüyorumo_O yani kızkıza bir görüş iki görüş. Çoğunlukla başbaşa görüşüp arada eşlerle görüşebilirsiniz belki ama eşleri tamamen aradan çıkarmak zor...

Bi çok kez dedim fakat konuda da yazdığım gibi beyefendi maço ya hani:/ büyükşehirdeyiz aramiz da 1 saat falan mesafede o sebeple yalnız gidip gelmesine sıcak bakmıyormus:KK67:.

Bu ne ya..ne itici adam..iiiyyy nefret ederim bu tarz düsüncelerden..e o zaman bi kereligine daha bari gelsinler..ondan sonra da disarda ortak bi noktada bulusun disarda..cafede falan..ona da bi sey demez umarim beyimiz

Bu ne ya..ne itici adam..iiiyyy nefret ederim bu tarz düsüncelerden..e o zaman bi kereligine daha bari gelsinler..ondan sonra da disarda ortak bi noktada bulusun disarda..cafede falan..ona da bi sey demez umarim beyimiz
Diyo ya gercekten uyuz bi tip, sonuç olarak dünya iyisi bi insanı çıkartmak zorunda kalıcam hayatımdan sanırım:(

Diyo ya gercekten uyuz bi tip, sonuç olarak dünya iyisi bi insanı çıkartmak zorunda kalıcam hayatımdan sanırım:KK43:

Benim icin iyi bi arkadas cok önemlidir..herkesin yeri ayri oldugu icin onun da yeri baskadir hayatimda..üzüldüm durumunuza..

Arkadasiniz esinin bu maco tavirlarini nasil normal karsiliyor ki?

Ben eşli görüştüğüm zaman kadınlar ayrı odada eşlerimiz ayrı odada oturur cay hiznetini esim yapar erkeklere bazen ben mutfakta hazırlar veririm yahut böyle bir düzen yaparsan sorun kalmaz bence

Arkadaşınızla sizin evinizin arasında bir yerde, yani onun eşinin uzak gitme diyemeyeceği bir yerde görüşmeyi teklif etseniz? Tanımadığı bir arkadaşınız varsa ona çaya gitmeyi teklif etseniz? Aslında düşüncenizi yarım ağızla söyleyebilirsiniz de "hep kocalarla oturuyoruz kadın kadına gezmenin tadı ayrı" gibisinden. Eşini hiç karıştırmadan aradan çıkarırdınız.

Ben olsam söylerdim eşiniz bigün kendini tutamaz da ne biçim konuşuyosun derse o zaman daha kötü olmazmı?

Benim icin iyi bi arkadas cok önemlidir..herkesin yeri ayri oldugu icin onun da yeri baskadir hayatimda..üzüldüm durumunuza..

Arkadasiniz esinin bu maco tavirlarini nasil normal karsiliyor ki?
Saolun
Herkesin bi defosu vardir ya (tabi bana göre defo) onunki de bu, hayatının her döneminde böyle tipleri sevdi, şimdiye kadar ucu bana dokunmadığından kendi tercihi dedim, lakin durum gün geldi böyle oldu :/

Back
X