• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşsiz görüşelim nasıl denir??

bu dereceye ne ara geldi ben de anlamadım ki zaten dediğim gibi max 3 kez bi arada bulunduk. Adamın tarzı böyle işte sorun da bu:KK43:
İyi de o senin kırılmanı istemese kocasını uyarırdı. Kimse kimseye kalk kız çay koy diyemez. Hem kocasının haldır huldur konuşmasına müdahale etmiycek hem de kırmayayım diye uğraşıcam.

Bence çok da nezaketi hak etmiyor. Kırılırsa da kırılsın.

Benim de var böyle bi arkadaşım. Önce kendim ve eşim. O eşine çeki düzen verseydi de gene böyle olsaydı kırma derdim. Ama görüyorum ki hiç çaba sarfetmemiş.

Kalk kız çay koy ne ya! Çok rahatsız edici. Bunun kültürle de alakası yok en cahil cemeke bile böyle demez elin kadınına. Geleneklerimizde yok.
Ayrı oturun bir şekilde, ya da siz sürekli bayanla muhatap olun.
Haa bir de siz ona hizmet etmeyin, eşiniz çayını kahvesini koysun adamın.
Mesela kalk kız çay koy vs. derse eşiniz "sen otur hayatım" deyip çay koysun güler yüzle.
Belki anlar içinde birazcık nezaket kırıntısı kalmışsa.
Eşi nasıl peki kibar bir bayan mı konuşma olarak.? Acaba eşini niye uyarmıyor?

Eşim gelmeyecek de ya da eşleriniz halı sahaya maç izlemeye aktivitelere vs beraber gitsinler siz evde yalnız kalın.
Yani eşiniz onun eşini dışarıya davet etsin tabii anlaşabiliyorlarsa.
Bu da seçenek.

neden illa eşle gelme isteği var ki arkadaşınızda.. ikinizin hiç mi muhabbeti yok.. kendi başına hiç birbirinize gitmediniz mi daha önceden..
ne biliyim.. madem arkadaşsınız. eşsiz görüşmeniz gayet mantıklı. ki eşlerden önce tanışmışsınız. ben eşimin arkadaşlarının eşleriyle nişanlıyken tanıştım. eşsiz de görüşüyoruz yani.

Kalk kız çay koy ne ya! Çok rahatsız edici. Bunun kültürle de alakası yok en cahil cemeke bile böyle demez eşinin yanındaki bir bayana. Geleneklerimizde yok.
Ayrı oturun bir şekilde, ya da siz bayanla daha çok muhatap olun.
Haa bir de siz ona hizmet etmeyin, eşiniz çayını kahvesini koysun adamın.
Mesela kalk kız çay koy vs. derse eşiniz "sen otur hayatım" deyip çay koysun güler yüzle.
Belki anlar içinde birazcık nezaket kırıntısı kalmışsa.
Eşi nasıl peki kibar bir bayan mı konuşma olarak.? Acaba eşini niye uyarmıyor?
Bakın size detay anlatayım o zaman. En son buluşmamızda biz yeni taşınmıştık bu şehire ve arkadaşım dedi ki, eviniz hallolana kadar gelin bizde kalın. (Arkadaşım hostes bu arada kibar mı diye sordugunuz için söylüyorum yani işi gereği ultra kibar bi tip,eşi de astsubay) ve eşi lafa girip yalnız ben x (benim eşimin adını söylüyor) kadar light değilim yemek yapmadıysan biz geldiğimizde tokatlarım dedi. Ortam buzzzzz gibi oldu, eşim bana baktı,o bakıştan utandım beni bu tiplerle bi arada bulunduruyosun bakışıydı o, başka da tek kelime etmedi. Sonra kendi esprisine sadece kendi güldü arkadaşım anladı hemen ortamı yumuşatma çabaları gülerek tabi hep tokatlar bak ben bugün yapmadım tokatladı falan öyle güldüler konuyu değiştirdiler. Ben kendine o gün dedim bi daha bu ortama sokma eşini die:(

ay adamın sosyal çevresi mi yok nedir?!? kıskancım bahanesiyle kızın arkadaşlarına akşam oturmaya gidiyor...
aklıma gelen seçenekler:
1. eşini bahane et, bu aralar çok yorgun geliyor akşamları dinlensin istiyorum de.
2. eşim çok kıskanç, senin eşinin bana "kalk kız çay koy" filan demesine çok bozuluyor, güzelim kusura bakmazsan eşsiz görüşelim de
3. sen arkadaşını bir haftasonu kadın kadına görüşmeye çağır ve eşli görüşmeleri hiiiç sevemiyorum, rahat edemiyorum, artık böyle görüşsek de.

İyi de o senin kırılmanı istemese kocasını uyarırdı. Kimse kimseye kalk kız çay koy diyemez. Hem kocasının haldır huldur konuşmasına müdahale etmiycek hem de kırmayayım diye uğraşıcam.

Bence çok da nezaketi hak etmiyor. Kırılırsa da kırılsın.

Benim de var böyle bi arkadaşım. Önce kendim ve eşim. O eşine çeki düzen verseydi de gene böyle olsaydı kırma derdim. Ama görüyorum ki hiç çaba sarfetmemiş.
Haklısın , söyleyeyim ben o zaman.. Off hakkaten zor :/

Eşsiz gorusmek için senin esininde evde olmaması lazım..

Öyle birgun ayarla..eşim evde yok şu gun gel de rahat rahat oturalım de.

Haklısın , söyleyeyim ben o zaman.. Off hakkaten zor :/
Sana değer vermeyene sen de verme. Ben verdim boşa vakit harcamışım.

Kadının kocası sana seni tokatlarım diycek kadar dünya görmemiş, ama kadın ortamı yumuşatınca yettiğini sanıyo. Hiçbir farkı yok emin ol. Çok sinir oldum.

Senin yanına mutfağa yardım bahanesiyle gelip gönlünü alabilirdi. Karı koca tencere kapaklar. Akşam akşam çok uyuz oldum en sinir olduğum şey böyle konuşan insan.

Bence arkadaşınız sizin kadar değer vermiyor iliskinize
Sizi cok iyi tanımış olsa zaten rahatsız olduğunuzu anlayıp bir daha aynı ortamda bulunmak zorunda birakmazdi
Bence soylemekten çekinmeyin
Sürekli diken üstünde olmaktansa tek seferde söyleyip kurtulmak en iyisi
Ben de arkadaşım ve sevgilisiyle aynı durumu yasamistim
Arkadaşım ben daha soylemeden anlamis olmalı ki rahatsizligumi ve o günden sonra cift olarak degil biz hep tek gorustuk

Bakın size detay anlatayım o zaman. En son buluşmamızda biz yeni taşınmıştık bu şehire ve arkadaşım dedi ki, eviniz hallolana kadar gelin bizde kalın. (Arkadaşım hostes bu arada kibar mı diye sordugunuz için söylüyorum yani işi gereği ultra kibar bi tip,eşi de astsubay) ve eşi lafa girip yalnız ben x (benim eşimin adını söylüyor) kadar light değilim yemek yapmadıysan biz geldiğimizde tokatlarım dedi. Ortam buzzzzz gibi oldu, eşim bana baktı,o bakıştan utandım beni bu tiplerle bi arada bulunduruyosun bakışıydı o, başka da tek kelime etmedi. Sonra kendi esprisine sadece kendi güldü arkadaşım anladı hemen ortamı yumuşatma çabaları gülerek tabi hep tokatlar bak ben bugün yapmadım tokatladı falan öyle güldüler konuyu değiştirdiler. Ben kendine o gün dedim bi daha bu ortama sokma eşini die:KK43:

yuh artık.. ilk yazdığınız mesaj için açık açık söyle demezdim ama açık açık söyleyin.. hatta eşim eşinin bu tavırlarından çok rahatsız oldu o yüzden eşsiz görüşelim deyin.. kabul ederse ne ala ..

Bence arkadaşınız sizin kadar değer vermiyor iliskinize
Sizi cok iyi tanımış olsa zaten rahatsız olduğunuzu anlayıp bir daha aynı ortamda bulunmak zorunda birakmazdi
Bence soylemekten çekinmeyin
Sürekli diken üstünde olmaktansa tek seferde söyleyip kurtulmak en iyisi
Ben de arkadaşım ve sevgilisiyle aynı durumu yasamistim
Arkadaşım ben daha soylemeden anlamis olmalı ki rahatsizligumi ve o günden sonra cift olarak degil biz hep tek gorustuk
Biz gidince uyarmıştır diye düşünüyorum,bana da hep x çok şakacıdır takılmayı çok sever samimi bulduğuna sevdiğine takılır falan diip durdu hep ama tabi kimse benim kocam çok dangalak demez .

yuh artık.. ilk yazdığınız mesaj için açık açık söyle demezdim ama açık açık söyleyin.. hatta eşim eşinin bu tavırlarından çok rahatsız oldu o yüzden eşsiz görüşelim deyin.. kabul ederse ne ala ..
Arkadaşım cidden çok vefalıdır ihtiyacım var desen dünyanın öbür ucundan gelir, bu zamanda böyle dost yok diye onu bi adamın patavatsızlığı yüzünden kaybetmek istemedim kendim objektif bakamiyorum gibi geldi ama haklisiniz galiba.

Biz gidince uyarmıştır diye düşünüyorum,bana da hep x çok şakacıdır takılmayı çok sever samimi bulduğuna sevdiğine takılır falan diip durdu hep ama tabi kimse benim kocam çok dangalak demez .

Ben uyardigini sanmıyorum
Çünkü ona normal geliyor belli
Israrla hala görüşelim dediğine göre

Ben yalnızlığımdan dolayı hiç arkadaşım sıfatını almayacak biriyle görüştüm çok enayilikte yaptım eşide aynen kroydu eşimi bizim yanımızda gazinoya davet ediyo kendi karısına yanımızda karı marı diyerek konuşuyordu.. Eşimde tam tersidir .. Bence arkadaş içinde değmez ben çok kırdım eşimi siz en azından o konulara gelmemişiniz.. Eşi hep hayatında olacak hep bi şekilde etkileneceksiniz bence çıkarın hayatınızdan .. Oda aynı işi yapıyodu az yararlanırım derken kıza amade olmuşum.. Gerçek yüzünü biliyodum bildiğim halde üstelik .. Hayır demek şart.. 3-4 kere görüştük çiftçe sonra anladım seviyelerini iştede başka yere geçtim ve hayatım düzeldi..

Son düzenleme:
Yani gerçekten yakın arkadaşsaniz durumu anlatabilirsin. Benim de aynen öyle yıllardır samimi olduğum ve görüştüğüm bi arkadaşım var. Bizde de sorun benim eşimde. Öyle laubali davranmaz ama onun eşinin yanında bana espri yaptığını sanarak bir iki laf etmişti. Öyle çok büyütülecek şeyler değil. Bi akşam yine görüşme planlıyoduk arkadaşımla. Açık açık söyledi. Biz gündüz görüşelim bu seferlik a.. bugün b...'nin çenesini cekemiycem diyo dedi :) eşime de tabi senin cenenden bıkmış adam demedjm :) biz rahat rahat gündüz oturcaz dedim bitti. Yani açık açık konuşmak varken neden bahane ariyosun ki. Söyle gitsin

Ya çok kaba bir eşi varmış arkadaşınızın yaa.
Bence kibarca söyleyin o da dışardan eşinin nasıl göründüğünü bilsin belki bi ayar çeker.
Ama söylemelisiniz bence hadi siz idare ediyorsunuz sevdiğinizden ama bu adam her yerde kadını rezil ediyordur bilmek hakkı.
Yani seni çok seviyorum çok değerlisin ama eşinin düşünmeden konuşmaları beni de eşimi de tedirgin ediyor. Gerilim olmasını istemiyorum eşin bu şekilde davranacaksa bir süre başbaşa görüşelim gibi kibarca mı söylesen ki..
Amaan ne kötü bir durum..

Ben oyle insanlarla essiz de gorusmuyorum ya. Cunku esleri bir sekilde dahil oluyor. Benim esim de konusurken iki kere dusunen biridir ve karsisindakinin de oyle olmasini ister. Bu yuzden esimi baskalari icin hic germiyorum.

Eger erkekler anlasamiyorsa ne gerek var ki yani ikiside bunalir
Bence kirmayin gelsinler bosverin herkes dort dortluk degil malesef ya da kibar degil onlarida boyle kabul edin ama bence tek gorusmek daha mantikli
Siz gunduz gidin ona o da cesaret alip gunduz gelir

Back
X