• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşsiz görüşelim nasıl denir??

:) kusura bakma yeni gördüm. Şöyle oldu o gün hiç konuşmadık. Birkaçgün sonra o aradı hiç birşey olmamış gibi havadan sudan konuştuk. Uzun konusuruz telefonda konu eşinin başka bir arkadaşının eşinin (biraz karisik oldu :) ) artık onlara soğuk davranmasına geldi ve x in ( kendi kocasindan bahsediyor ) konuşmalarından rahatsiz oluyormus kız dedi:) resmen önüme düştü konu, ya olabilir garipseyemiyorum çünkü x in konuşmaları bize de garip geliyo , y( benim eşim) istersen sen görüş tabi ki arkadaşınla ama beni çok muhatap etmezsen iyi olur dedi dedim. Anladı durumu çok bozulmadi bozulduysa da belli etmedi. O konuşmadan sonra bi kez daha aradı sıkıntı yok şimdilik çok görüşmeden idare ediyoruz. Ve ben hala asla bidaha esiyle görüşmeme konusunda kararliyim. Burdaki bayanlar da abartmadigimi onayladi netlestim yani. Xler yler idare edin karışık gibi epey :)
He he :) çok bilinmeyenli denklem gibi olmuş, olsun çözeriz biz. ;) İyi denk gelmiş, hayırlısı olsun hakkınızda.

Benim eşimde çok şaka yapan bir insandır daha doğrusu sevdiğine takılır teyzesine annesine bana falan ama 2 günlük tanıdığı kişiye kalk çay koy 'kız' demez şu kız şafınada illet oluyorum zaten.
Ben bazen takılmalarına müdahele etmişliğim vardır eşimin kimse rahatsız olmasa da olabilir :KK66: hiç hoş değil böyle şeyler ama arkadaşınız bişey demiyor demekki.
Bide kalk çay koy kız dediğinde eşiniz karın koysun şakayla karışık deseydi ozaman böyle saçma espiriler yapamazdı

Ben de nefret ederim. "kız" ve "karı" lafından.:KK11::KK11:

Benim esim de hic sevmez boyle gelsin arkadaslarim esiyle. Enistemin bile tavrini sevmiyor.kendi arkadasi da yok oyle görüştügü. Ben o yokken aliyorum arkadaslarimi caya yemeğe. Kafamiz rahat oluyo.

Back
X