Este lauder pure whıte lınen kullanan var mı yavru kuşlar?

esinnnnn02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2010
451
1
96
İstanbul
DÜN YKM DE GÖRDM,İNDİRİME GİRMŞ,BİLEĞİME ÇOK AZ SÜREBİLDİM,TESTERI BİTMŞTİ ÇÜNKÜ AMA O HALDE BİLE ELİMİ KOKLAMAKTAN GEÇEMEDİMM:)ACABA ÖLEMİDR?KALICIMIDR YA?bayanssulusmile

evet kalıcı ve güzeldir ben kullanmıştım boshayallersmile esasında estee nin bütün parfümleri çok güzel opuyorumnanaktan

BÖLE BÖLE TEMİZ Bİ KOKU SANKİM:)BEN ÇOK SEVİYORUM ÖLE TEMİZ,FERAH KOKMAYI...BUDA ÖLE SEVİMLİ GELDİ BANA:)100TL YMİŞ,İNDİRİME GİRMŞ ŞUANDA CANM,PARAYA KIYIP ALAYM BİTANE DİYORUM:)vereliniortak

ayy vallamı cnm yaa? hala ne ben bulabildim bu parfümün testerını,ne de inatla ykm tester açtı!!! nası anlıcamki:) gerçi hiçte kötü bi yoruma rastlamadım...

ayy vallamı cnm yaa? hala ne ben bulabildim bu parfümün testerını,ne de inatla ykm tester açtı!!! nası anlıcamki:) gerçi hiçte kötü bi yoruma rastlamadım...

EVT CNM estenin kokuları hemen hemen hepsi güzel ama özellikle este pleaures mi öylebişey vardı devamıda vardı sanırım o deli bişey ben çok beğeniyorum ve peşinden dakikalarca kalıyo senin geçtiğin belli oluyo...çok güzeldir bir ikitanesine bak ama hepsini birden deneme karışır

Back
X