Eşteki ilgisizlik

melisa21

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2015
27
9
8
Selam arkadaşlar 2 yıllık evliyim. Benim baş edemediğim bir sorunum var eşim son derece ilgisiz hem ruhen hem cinsellik açısından birde küçük bebeğimiz var sorun onda ve biyolojik tedaviden pek ümit yok gibi aynı zamanda kavgalarda cabası yalnız hem bebeğim için hemde kurulu bir düzenim var diye tekrar ailemin yanına dönmek istemiyorum çok çaresizizim ne olur akıl verin :(

Selam arkadaşlar 2 yıllık evliyim. Benim baş edemediğim bir sorunum var eşim son derece ilgisiz hem ruhen hem cinsellik açısından birde küçük bebeğimiz var sorun onda ve biyolojik tedaviden pek ümit yok gibi aynı zamanda kavgalarda cabası yalnız hem bebeğim için hemde kurulu bir düzenim var diye tekrar ailemin yanına dönmek istemiyorum çok çaresizizim ne olur akıl verin :KK43:

Ah ah bende aynı durum var.esimle hic anlasamiyoruz cok zıtız.surekli kavga ediyoruz.benimde kizim var.bizimde cinsel hayat bitti olmuyor artik ama isteksizlikten.benim esim benden cok arkadaslarina deger vrrir.onlarla zaman gecirir.aileside zaten hayatimizi mahvetti.herseyin icindeler yakinlar ve karisiyorlar.b3nde ne yapicam bilmiyorum.bosansam annem hasta zaten onlarla yasiyamam istemezler bile meslek yok..zaten bosanmaya kalksam esim ve ailesi benim burnumdan getirir..bende caresizim.napicm.boylede cok mutsuzum

Arkadaşlar bende eşimin ilgisizliginden şikayetçiyim 7 yıllık evliyim 2 de çocuğum var ben boşansam bana harika bir hayat sunabilecek bir ailemde var ama çocuklar olunca o öyle kolay olmuyor kurulu düzeni yıkmak anlıyorum sizi çok iyi bende zamanında döndüm boşanmaktan boşanmak çare değil inanın sabredin tabi sabreddbileceginiz kadar öyle aşırı birşeyler yoksa zamanla herşey oturuyor inan bana

Selam arkadaşlar 2 yıllık evliyim. Benim baş edemediğim bir sorunum var eşim son derece ilgisiz hem ruhen hem cinsellik açısından birde küçük bebeğimiz var sorun onda ve biyolojik tedaviden pek ümit yok gibi aynı zamanda kavgalarda cabası yalnız hem bebeğim için hemde kurulu bir düzenim var diye tekrar ailemin yanına dönmek istemiyorum çok çaresizizim ne olur akıl verin :KK43:
bende aynı cnm benimkide çok ilgisiz sinir oluyorum bizim çocuk yok ama bilmiyorum çok zorluk çekiyorum kendimi değersiz hissediyorum

bu erkekler gerçekten sinir bozucu diyorum niye evlendim yıprandım ya bıktım usandım anlamıyo hep kendini haklı görüyo hiç anlamıyo madem düşünmüyosun mutlu etmeye çalışmıyosun niye evleniyon Allahım Yarabbim yardımcımız olsun hem gurbet hem yalnızlık ruhsuz düşüncesiz adamlar

nası olacak böyle bakalım nereye kadar gidecek takmasam sorun yok şimdi dedim ilgi göster şöyle böyle yok yazık bana ya değmiyo ya gerçekten ben neden gelemiyorum ilgisizliğe anlamıyorum belki yeterince sevgi görmediğimden

Canım belki sizin tek ilaciniz çocuktur düşündünuzmu hiç çünkü çocuklar olmadan önce bizde sohbet edecek konu bulamıyorduk birbirimizi yiyorduk çocuklar olunca azaldı ona düştük ama eğer ki şiddetli bir gecimsizliginiz varsa tabikide çocuğu düşünme yoksa dahada sarpa sarar işler olan çocuklara oluyor ve malesef anneler düşünüyor bunu sadece

Canım belki sizin tek ilaciniz çocuktur düşündünuzmu hiç çünkü çocuklar olmadan önce bizde sohbet edecek konu bulamıyorduk birbirimizi yiyorduk çocuklar olunca azaldı ona düştük ama eğer ki şiddetli bir gecimsizliginiz varsa tabikide çocuğu düşünme yoksa dahada sarpa sarar işler olan çocuklara oluyor ve malesef anneler düşünüyor bunu sadece
aynen öyle cnm istiyoruz ama olmadı daha eşim çok istiyo zaten

Hiç umudunuzu yitirmeyin benim arkadaşlarım var 5 yıldan sonra olan 7 yıldan sonra olan olur demekki Allahin bir bildiği var

Bndede ayni sorun var,beyimz kendi havasnda.
Zaman zamn cok uzuluyorm,ama yavas yavas takmamaya basladm galiba
Kotu mu yapuorum blmiorm ama bnde ondan uzaklastm,o kovalasin beni,isime ogluma odaklandm
Brz da boyle deneyecegim

Bndede ayni sorun var,beyimz kendi havasnda.
Zaman zamn cok uzuluyorm,ama yavas yavas takmamaya basladm galiba
Kotu mu yapuorum blmiorm ama bnde ondan uzaklastm,o kovalasin beni,isime ogluma odaklandm

Brz da boyle deneyecegim

En iyisini yapiosun canım inan takmayınca daha kıymetli oluyorsun

ne oldu size kızlar ya maşallah ,hepiniz bir araya gelmişsiniz,hanginize yorum yapalım şimdi

Ya şöyle bir dusunuyorum daa hakkaten allaha havale ediyorum ailelerine gelince süt limanlar bize gelince değişiyorsa hepsi ailelerinin yanında aslan kesiliyorlar iyiki arkamda ailem var yoksa bunların eline kalsam ne oturmuşum hamd olsun allaha ailemi başımdan eksik etmesin

Haklisin arkdsm,ailene odaklan ,annene babana
Ben inan suan onu brz gundemmden cikarinca nefes aldigimi hissettm

Sorumlulklarimi yerine getryorum
Ama dunya onn etrafndada donmuyor,bunu hissettryorm.bazen uzuluorm ama bunu deniyorum ve farkettmki ihtiyacm varms buna

Gecen haftalara kadar birlkte bsyler yapsak diye gozunn icine bakardm,cikalm gezelm falan filan.smdi yapmiorm,kendimi isime meslegimde gelistrmeye,ogluma aileme odakladm.annem babam kardesm ck dusunceli ve bana cok dusknler
Onlari mutlu etmeye calisirm ,bosa kurek cekmek yerine
Beyimizde varsn takilsn,derdi olursa o gelsn

Tamam canım işte sen bulmuşsun yolunu böyle devam et o zaten peşinden gelir merak etme

Back
X