Eşimle evleneli 4 sene oldu bircok sorunumuz yanı sıra cok guzel gecırdıgımız gunlerımızde oldu ve ben ona duygusal anlamda baglı olmadıgıma karar verdım 28.nde amerıkaya aılemın yanına gıdıyorum aklımda gıttıgımde dusunuyorum onunlamı devam edıcem hayata yoksa tek basıma ona tekrar dönmeden mı ne kdr zor bır karar bunu yapmak yorumlarınıza ıhtıyacım var sorular sorabılırsınız..
Eşimle yıllardır konusuyorum aramızdakı sıkıntıyı ama hani bazı insanlar olur ya bır kulagından gırer dıgerınden cıkar oyle bırı degısmıcek onun yapısı boyle artık benım ıstedıgım gıbı bırı olabılcegını dusunmuyorum oraya gıderken temellımı yoksa kalıp donmekmı ıste bunda cabalıyorum dusunuyorum sonunda oraya gıttıgımde karar verıcem en azından onsuz nasıl olur buna bakarım
bencede oraya gıdıp onsuz hayat nasıl ona bakmak daha mantıklı az degıl yılların alışkanlıgı var ama senın dusuncelerıne kulak asmayan vurdumduymaz bı adam da degısmez sanmam onu bu sekılde kabul edebılecekmısın
bencede oraya gıdıp onsuz hayat nasıl ona bakmak daha mantıklı az degıl yılların alışkanlıgı var ama senın dusuncelerıne kulak asmayan vurdumduymaz bı adam da degısmez sanmam onu bu sekılde kabul edebılecekmısın
işte ayrılmamdakı en buyuk sebep bu dıyorum kendıme ömrüm boyu bu insanla yapabılırmıyım sonrada aklıma gecırdıgımız anlastıgımız o gunler gelıyor cok ıyı anlastıgın arkadasımdan ayrılmak gıbı gelıyor bana bırde kurulu düzen var düşünmem cok ıyı dusunmem gerekıyor gıdıp annemlerı gorucem ona bıle sevınemıyorum cok kotu bı durum ya :44:
bundan 2 yıl önce eşimden şiddet gordugum ıcın 6 ay gıttım ve dönmedm yapmıcam etmıcem dedı gerı geldım ona 2 kez daha tekrarlandı daha boyle bısey olmadı ama işte sevgi öldü eger ordayken onsuz yapamıcagımı dusunursem tabıkı konusup soylıcem ona dönmicegımı
Şiddet yüzünden evliliğimi bitirmiş bir kadın olarak, sana tavsiyem kafandaki belirsizlikleri bir kenara koyman, NET bir karar vermen ve kararının arkasında durmandır. Gitmiş geri dönmüşsün, net bir karar vermeden gider ve tekrar geri dönme durumun olursa karşı taraf zıvanadan çıktıkça çıkar. Allah yardımcın olsun.
bundan 2 yıl önce eşimden şiddet gordugum ıcın 6 ay gıttım ve dönmedm yapmıcam etmıcem dedı gerı geldım ona 2 kez daha tekrarlandı daha boyle bısey olmadı ama işte sevgi öldü eger ordayken onsuz yapamıcagımı dusunursem tabıkı konusup soylıcem ona dönmicegımı
Arada inşallah bir çocuk yoktur canım . Sen gitmekte karar vermişsen zaten o senin için bitmiştir. Yoksa bir insan ilgi gördüğü sevdiği birisini bırakamaz. Seninki sadece nikah demekki. Bir kadın mutlu yuvasını asla terketmez. Bu söz çok doğru uzatma bence yoluna bak ..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arada inşallah bir çocuk yoktur canım . Sen gitmekte karar vermişsen zaten o senin için bitmiştir. Yoksa bir insan ilgi gördüğü sevdiği birisini bırakamaz. Seninki sadece nikah demekki. Bir kadın mutlu yuvasını asla terketmez. Bu söz çok doğru uzatma bence yoluna bak ..
Yok çok şükür başından beri sorunumuz oldugundan hiç düşünmedim cocuk olmasını ıyıde yapmısım dedıgın gıbı ılgı goren sevgı goren bır ınsan yuvasını bırakmaz malesef bızımkı sadece nıkah
O zaman yoluna bak canım tebrik ederim seni akıllıymışşın. Yuvam kurtulsun çocuk olur belki değişir dememişsin benim gibi. Hemen git kurtul ardına bile bakma önden hayır etmeyen sondanda etmez .
Siddet varsa bir evlilikte saygi ve sevgi kalmamis demetir bence. Kimse kimseye siddet gosteremez buna kimsenin hakki yok. Ayril git bitsin ya da kal devam et vb seyler soyleyemem belki ama bu evlilik sana ilk vurdugu anda cok büyük darbe almis. Peki esin sana neden siddet gösteriyor? Siddet gosterdiginden eşinin ailesinin ya da senin ailenin veya bir tanidiginizin falan haberi var mi? Esin seni seviyor mu sence yoksa o da senin gibi tükenmiş mi??