- 17 Mart 2016
- 335
- 635
- 103
- Konu Sahibi Simaymaysa
.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet değil cunku kira ödediğimiz tutar kadar kredimiz bu konuda bir sorunumuz olmadı ben tek calısıp kredi ve evide geçindirdim zaten onun maasını vermediler suan cok cok başka konudayız hayırlısı ıle ödemek nasip olsun da diyebiliriz birde maddiyatı hıc olmayıp kaç cocuk doğurup bakamayan yada ayrılmadan sürdüren var herkesin herseyı mükemmel mi allah aşkınaEsas derdiniz bu değil biliyorum ama söylemeden edemeyeceğim; düğün takılarıyla ev aldık sonra da çok maddi sıkıntı çektik diyorsunuz. Evliliğin en güzel olması gereken ilk yıllarını ille de ev alacağız diye niye mundar ediyorsunuz arkadaşım. En mutlu en birbirinize bağlandığınız ve güzel anılar biriktirdiğiniz zamanlar olması gereken ilk yılları sıkıntı içinde geçiriyorsunuz sonra da bunların patlamasıyla ilişkiniz bozuluyor değer mi Allahaşkına
Güzel bir öneri :) bende gidiyorum arada benim için ayrı ücret ödüyor dısarda yemek aya vurunca bir kira bedeli yapıyor pazartesi gidip cuma mutlaka dönüyor uzun km araba kullanmak evet yoruyorBen biraz değişik bir öneride bulunmaya geldim:) Madem çalışmıyorsunuz eşiniz de 2-3 hafta şehir dışındaysa mutlaka bir otel vs.de kalıyordur. Kendi aracıyla da gidiyordur büyük ihtimal. Siz de onunla gitsenize evde niye oturuyorsunuz? Gündüz o işteyken siz gittiğiniz şehri gezin, akşam otelinizde buluşun. Akşamlar sizin olsun. Çok mu uçuk bu fikir? Bu kadar uzaklıktan sonra adamcağız evi dinlenme köşesi olarak görmeye başlamış bence. Eve beraber döner dinlenirsiniz. Değişiklik olmaz mı böyle olsa![]()
Yok canım bu kadar yıl içinde bu konulardan tartısmamız bıle olmadı ılk bulusmamızda aldatma olayımızı anlatıp bırbırımıze nasıl güveni verebiliriz bunu konuştuk ve yıllar bu sekılde geçti ama hayat neler görüp okuyoruzCanim çok zor işin Allah yardimcin olsun..bu kadar ayrilik olupta cinsellik olmamasi sıkıntı..ayni evin içinde 3.gun kocam surat yapiyor olsun diye..aldatma fln olabilir..hic yakaladin mı..bebek icin uygun zaman degil..cocuk olunca daha kotu olursun cunku zorlanirsin tek basina.
Ben eşinizin samimi olduğunu düşündüm bu sözlerinde. Biraz sarıp sarmalasanız üzülme beraber unuturuz sen unutamadıysan falan yapsanız. Ailesine ciddi kırılmış atamıyor içinden demek ki. Beraber daha çok zaman geçirin. Birlikte gitme fikrini ciddi ciddi düşünün. Dışarıda daha hesaplı yemek yeme alternatiflerini düşünün. Ufak tefek şeyler alıp otelde odadayken de atıştırıp halledebilirsiniz. Bunu bir macera gibi görün. Masrafı düşürüp beraber vakit geçirmeye odaklanın. Akşam otele geldiğinde duşunu alır geçersiniz tv’nin karşısına sarılıp tv izlersiniz. Yakınlık duygunuzu tazeleyin. Bu sıcaklık bebek konusunda da yol gösterir. Acele etmeyin önce ilişkinizi onarın sağlamlaştırın bebek sonra gelir nasıl olsa. Eşiniz iyi bir insan bence. Ben de unutmak için kafamı dağıtmak için telefona kapanırım. Farkında bile değilmiş demek ki sizi üzdüğünün. Mutluluklar dilerim...Uyku tutmadı esım gelınce uzun uzun konustuk bende kendı kafamda ölçüp tartmaya calısıyordum eşimin ailesi ile ilgili ciddi sorunları var evlenmeden önce birikimimize el koyup baya zor durumda bıraktılar Bız toparladık aılemın desteği hatta hasta babamın bıle cabalaması onn aılesıne karsı bakıs acısını baya etkılemıs yanı bana takmıyorum diyordu kendımı cok fazla yanlız hıssettım özellıkle taşındığımızda gelmemeleri aramamaları senın cabanı goruyorum bu kadar kopuk davrandıgımın farkında degılım pc sığındım düşünmemek için asla aldatma olmadı zaten bu moralsızlıkle ıstemıyorum bunlar yenı konular değil atlatmıs olman bana bunları hıssettırmemen gerekıyordu dedıgımde evet oyle soyluyordum demekki içimde tutmusum dedi ve aıle terapisine gıdelım dedim istemedi belkıde boyle bır kavga gerekıyordu gozumu açtın dedi sadece işe yoğunlaştım başka hıç birsey yok bunu konuşmak bıle utandırır dedi
Yorumunuz bana cok cok ıyı hıssettırdı cok teşekkür ederim farkında degılmıs içinden cıkamamıs Benım aılem iyi sahiplenici oldukca dahada kıskanmış annesı aradı bugün oğluyla bağlarını kopardı benden bısey beklıyor bende o enerjı kalmadı cok alttan aradım doğum gunu yemekler hep cagırdım hep aradım konuşma arama dıyor bu konuları nasıl çözücez bılmıyorum evlılıge baya yansıdı bende evden bıseyler hazırlayıp gıdıcem uygun oteller bulmaya calısıcam bakalım hayırlısı ne ıse o olsun iyi kalpli insanlarla karsılaşmanız dılegımle..Ben eşinizin samimi olduğunu düşündüm bu sözlerinde. Biraz sarıp sarmalasanız üzülme beraber unuturuz sen unutamadıysan falan yapsanız. Ailesine ciddi kırılmış atamıyor içinden demek ki. Beraber daha çok zaman geçirin. Birlikte gitme fikrini ciddi ciddi düşünün. Dışarıda daha hesaplı yemek yeme alternatiflerini düşünün. Ufak tefek şeyler alıp otelde odadayken de atıştırıp halledebilirsiniz. Bunu bir macera gibi görün. Masrafı düşürüp beraber vakit geçirmeye odaklanın. Akşam otele geldiğinde duşunu alır geçersiniz tv’nin karşısına sarılıp tv izlersiniz. Yakınlık duygunuzu tazeleyin. Bu sıcaklık bebek konusunda da yol gösterir. Acele etmeyin önce ilişkinizi onarın sağlamlaştırın bebek sonra gelir nasıl olsa. Eşiniz iyi bir insan bence. Ben de unutmak için kafamı dağıtmak için telefona kapanırım. Farkında bile değilmiş demek ki sizi üzdüğünün. Mutluluklar dilerim...
Doğru evet suan bu durumdayım fazla yanlız kalıp merkeze koydum uzaklasıcam inşallah iş bulup toparlarımBence sorun sizin eşinizi ve çocuk konusunu hayatınızın merkezine koymanızda.
Kesinlikle ama kesinlikle bir işe girin derim ben çevre edinirsiniz kafanız dağılır.
Çocuk olacaksa gene olur ayrılırsınız işten ama şu süreçte yalnızlık size iyi gelmemiş.
Bırakın eşiniz yaklaşsın istiyorsa.
Ama az çok demeden bi ise girin bence her yere haber salın.