eşten ilgi beklemek hata mı?

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
39
7 yıllık evliyim küçük çocuğum var.eşimden ne ilgi ne başka birşey görüyorum.kaç kere söyledim güzellikle,bağırarak,ağlayarak hatta ayrıldık bile ama yok olmuyor tam gösteriyor sonra eski haline dönüyor.işten geliyoruz ikimizde birimiz bir koltukta birimiz bir koltukta.hep ben gidiyorum yada bir kere soruyor yanıma gelsene diye.akşam yatarken öpüyor sabah kalkınca öpüyor birde gün içinde 1 kere arıyor bu kadar.cinsellik desen ona göre.akşam dayanmadım hem ağladım hem söyledim.ona sorsan o haklı gösteriyorum diyor.hissetmiyorum bıktım artık diye ağladım.bende bundan sonra seni hayatımın merkezine koymucam ilgi göstermicem dedim.tamam bana bırak dedi gösteriyorum yanıma gel diyorum yüzün asık oyuruyorsun dedi.
bir evlilikte beklenen ilgi bundan mı ibaret?insan hiç eşinden ilgi bekleyemicek mi ortası ne ilginin sınırı ne?ben ilgi göstermesem oda göstermezse bu evliliğin sonu ne olur ayrılığa gitmez mi?anlaması için gerçekten hayatımın merkezine koymamalı mıyım yoksa ilgi göstermeli miyim?ilgi olmayınca aldatmaya bile varmaz mı?kısacası ben ne yapıcam??

İlgiden kastın nedir tam olarak ?
biraz karışık geldi anlamadım,
öpmek, sarılmak vs gibi mi ?

ne uzak ne yakın olmak gerek
sizde eşinizi hayatınızın merkezine koyup çok ilgi beklemişsiniz
birde sıcak kanlıysanız benim gibi çok ilgi göstermişinizidir
adamın da mizacı böyledir.. ne çok soğuk ne çok sıcak olun bu ara
asla trip atmayın ama.. görürsünüz daha iyi olacak :)

zamanla evlilik ilk zamanlarda gibi olmuyor malesef
peki sen eşine yeterince ilgi gösteriyor musun?

ne uzak ne yakın olmak gerek
sizde eşinizi hayatınızın merkezine koyup çok ilgi beklemişsiniz
birde sıcak kanlıysanız benim gibi çok ilgi göstermişinizidir
adamın da mizacı böyledir.. ne çok soğuk ne çok sıcak olun bu ara
asla trip atmayın ama.. görürsünüz daha iyi olacak :)
evet malesef koydum ne çok soğuk ne çok sıcak tam olarak nasıl yapıcam ki?trip atmış bulundum ama atmasamda olmuyor 7 yıllık evliyim ama hala bu konuda cahilim

malesef çalışma koşulları gün içinde hepimizi yoruyor.akşam işten gelincede ister istemez insan dinlenme ihtiyacı duyuyor.bence haftasonlarını iyi değerlendirmeye çalışın.eşinin sevdiği yerlere gidin.gezmeye alışıncada nereye gitmek istiyorsan oda seninle gelir zaten.akşamlarıda en azından aynı koltukta dinlenmeye çalışın.uzak durmak sakıncalı..

evet bunlarbunun dengesi ne yani tv seyrederken tenin tene temas etmesi mi?

Kimi insan pek sevmez böyle şeyleri ya da düşünemez ..
Eşin evliliğin ilk zamanlarında nasıldı=?
Ama arada dokunmanın verdiği huzuru, hazzı eşine hissettirip sonra geriye çekilip eşinden bekleyebilirsin.

evet malesef koydum ne çok soğuk ne çok sıcak tam olarak nasıl yapıcam ki?trip atmış bulundum ama atmasamda olmuyor 7 yıllık evliyim ama hala bu konuda cahilim
mesela normalde nasıl hitap edersiniz?
ben çoook tatlı dilliydim eşime.. yine adıyla hitap etmedim ama en aza indirgedim hitaplarımı:KK53:
işten gelince sarılıp öpüyorsa çok fazla samimi olma sanki arkadaşını öpüyor gibi
yüzüne gülümse ama kendi kendine şarkılar da söyle gibi.. kuzunla bol bol sohbet et :)
hani genç kızken derlerdi ya ağırdan sat kendini diye aynen öyle :)
trip atma ama umursama.. :)

bende ilgiyi çok severim..ama erkekler genel olarak ilgi göstermeyi pek sevmez hatta fazla ilgiyide sevmez..tamamen yaratılış farkı..hayatının odağı çocuğun olsun..eşinden beklentin çok az olsunki sana en ufak birşey yaptığında bile mutlu ol...

Ilgi beklentisi de değişiyor

Ben gün içinde olanlardan anlatmasını istiyorum o da evde günü tekrarlamak istemiyor

Iyi de ben ot gibi kalıyorum o zaman eşim de gündüz işte konuştuğu için aynı şeyleri bana anlatmıyor iş olarak görüyor

Benim ilgi anlayışım bu öpme sarılma canımlı cicimli konuşma değil
Biz 15 yıl önce sevgiliyken de el ele gezmez birbirimize aşkito canısı demezdik belki eşiniz de böyle biridir hep böyle ise onu olduğu gi kabul etmeyi deneseniz

Kimi insan pek sevmez böyle şeyleri ya da düşünemez ..
Eşin evliliğin ilk zamanlarında nasıldı=?
Ama arada dokunmanın verdiği huzuru, hazzı eşine hissettirip sonra geriye çekilip eşinden bekleyebilirsin.
zaten ben yanına gittiğimde mutlu oluyor oda sarılıyor ama hep ben ilk adımı atıyorum acaba beni sevmiyor mu diye düşünmeye başladım

bende ilgiyi çok severim..ama erkekler genel olarak ilgi göstermeyi pek sevmez hatta fazla ilgiyide sevmez..tamamen yaratılış farkı..hayatının odağı çocuğun olsun..eşinden beklentin çok az olsunki sana en ufak birşey yaptığında bile mutlu ol...
benim odağım çocuğum tabiki ama çocuğumu uyuttuktan sonra ikimiz kalıyoruz ve sap gibi hiç hoş olmuyor.bende ilk adımı atmayı bıraksam ipin ucu iyice kaçıcak

yorucu işi vardır, yapısı böyledir belki de. evde annem babam, dedem, babannem falan bana da sen soğuksun, bir kere gelip sarılıp öpmezsin derler yapım bu aklıma gelmez mesela. o da öyledir belki. evlendiğiniz zamanlarda mı öyleydi 7 yıl uzun zaman değişim elbette olur

ilgiden kastınız sarılmalar duygusal sözler sanırım
inanın benin eşim de soğuk, yani kötü davranmıyor ama kendiliğinden sarılsın elimi tutsun vs. hiç yapmaz
evlenince değişiyor erkekler sanırım :mad::KK64::KK61:

bu fikre, düşünceye kesinlikle katılmıyorum
ne demek eşinden beklentin çok az olsun, en ufak birşey yaptığında mutlu ol?
böyle hayat mı geçer? böyle mutlu mu olunur?
hayatının odağı çocuğun olsun? neden?

insanın hayatının odağı "kendisi" olmalıdır
bir insan ne kadar huzurluysa o kadar huzur yansıtır, ne kadar sevildiğini hissediyorsa o kadar sevgi yansıtır

evet annelik çok kutsaldır, gerekirse yemez yedirir, giymez giydirir ama bir kadın asla anne olduğu için kendini unutmamalıdır

sadece çocuk büyütüp, eşden birşey beklemeyip, küçücük seylerle avunmaya çalışmak nasıl bir hayattır? uzuuuun uzuuun yıllar böyle mi geçmelidir?

kadın dediğin (ki sadece kadınlar değil, her insan) değerlidir, kendini değerli hissetmek her kadının hakkıdır
güzel sözler duymak, dokunulmak, mutlu edilmek, düşünülmek "beklenti" değil ihtiyaçtır!

konu sahibi, şu anda şunu yap bunu yap diyemiyorum
fakat "ilgisizlik" kabullenilmesi gereken birşey değildir

Şöyle soyleyebilirimki bunun neyseki sevgi eksikligiyle bi alakası yok. O yönden mesele yok. Çünkü, benim iliskimde durum tam tersi. Gerçi evli değilim sevgiliyiz ama benim erkek arkadaşım çok ilgi gösterir gösterdiği kadar da bekler herseyi yapar herseyi de ister arkadaş 2 dk dur'u yok. Bu da beni gerçekten bazı dönemler inanılmaz Bayar. Uzaklara kaciveririm üniversite okuduğum sehirdeyiz birlikte. Böyle olunca bana aile yani şehir degisikligi iyi gelir. Yani benimde mizacimda mi yok bu kadar ilgi olayı yoksa benimki canını çıkarıyor diyemi bilmem ama, o ilgi gosterince karşılık veriyorum mutlu oluyorum ama aynısını ben yapamiyorum beklediğini sürekli soyleyincede beni bunaltiyo. Bence karşılık vermesiyle yetinin derim :s gerçekten bazı insanlar için sıkıcı bir hal alabiliyor bu durum. Yani ben okuldan gelmişim saatlerce ders dinlemisim kafam olmuş kazan. Akşam bulusuyoruz e ne yaptın günün nası geçti bugün ne yaptın. Ne yapiyim işte sürekli ders diyince de yetmiyor. E ne anlatiyim zaten kafam şişmiş ders işte yani. Tovbeee... O yüzden siz ilgi gosterdiginizde karsiligini alamıyor olma ihtimalinizi düşünün. Bence esiniz iyi biri. Böyle bişey için tatsizlik çıkarmak yerine olduğu gibi kabul edin ilgi istediginizde ilgi gösterin karsiliginda mutlu olun. Ben sevgilimi cokkkk seviyorum vallahi, ama günde 10 kere konuşma isteği akşam ne yaptın anlat derdi vallahi bayiyor dönem dönem. Öfff yani. o yüzden esinizi anlayın derim kişilik meselesi heralde :KK43:

X