7 yıllık evliyim küçük çocuğum var.eşimden ne ilgi ne başka birşey görüyorum.kaç kere söyledim güzellikle,bağırarak,ağlayarak hatta ayrıldık bile ama yok olmuyor tam gösteriyor sonra eski haline dönüyor.işten geliyoruz ikimizde birimiz bir koltukta birimiz bir koltukta.hep ben gidiyorum yada bir kere soruyor yanıma gelsene diye.akşam yatarken öpüyor sabah kalkınca öpüyor birde gün içinde 1 kere arıyor bu kadar.cinsellik desen ona göre.akşam dayanmadım hem ağladım hem söyledim.ona sorsan o haklı gösteriyorum diyor.hissetmiyorum bıktım artık diye ağladım.bende bundan sonra seni hayatımın merkezine koymucam ilgi göstermicem dedim.tamam bana bırak dedi gösteriyorum yanıma gel diyorum yüzün asık oyuruyorsun dedi.
bir evlilikte beklenen ilgi bundan mı ibaret?insan hiç eşinden ilgi bekleyemicek mi ortası ne ilginin sınırı ne?ben ilgi göstermesem oda göstermezse bu evliliğin sonu ne olur ayrılığa gitmez mi?anlaması için gerçekten hayatımın merkezine koymamalı mıyım yoksa ilgi göstermeli miyim?ilgi olmayınca aldatmaya bile varmaz mı?kısacası ben ne yapıcam??
bir evlilikte beklenen ilgi bundan mı ibaret?insan hiç eşinden ilgi bekleyemicek mi ortası ne ilginin sınırı ne?ben ilgi göstermesem oda göstermezse bu evliliğin sonu ne olur ayrılığa gitmez mi?anlaması için gerçekten hayatımın merkezine koymamalı mıyım yoksa ilgi göstermeli miyim?ilgi olmayınca aldatmaya bile varmaz mı?kısacası ben ne yapıcam??