- 7 Ağustos 2011
- 349
- 208
- 123
- Konu Sahibi RickandMorty
Ortada eşitlik olduğunu hissettiğinizde, zaman zaman taviz de veriyorsunuz, alttan da alıyorsunuz, suyuna da gidiyorsunuz ve bu sizi rahatsız da etmiyor. Çünkü aynı şeyi o da yapıyor, sizi değerli hissettiriyor. Kısaca her şey karşılıklı güzel.
Şu kısmı özellikle tekrar alıntılamak istedim :) Bahsetmek istediğim birazda buydu. Belki karşı tarafında güzel huyları vardır ve karşılıklı olarak idare edilebilir anlamında. ve tabi karşılıklı tercihler doğrultusunda. Bu çalışan kadının vasıfsızlığı ya da niteliksizliği değildir. Bunu özellikle yazıyorum çünkü sanırım yukarıda yorumların birinde bana bayaa bi taş gelmiş :)
Eşimin bir şeyleri yapmasını istememem benim şahsi fikrimdir. ve ben bunu istemiyorum diye vasıfsız ya da niteliksiz olduğumu düşünmüyorum. Ben şunu demek istiyorum evet benim eşim evde her işi yapmasın, bende mesela bozuk bi yer tamir etmiyorum, ağır taşımıyorum/ kaldırmıyorum, elime şarjlı vidayı alıp çıkıp dolap kurmuyorum. Yoksa bunları yapmamakta mı vasıfsızlık ya da niteliksizlik olarak değerlendiriliyor bazıları tarafından? Benim açımdan bunlar -erkek işi-dir . Çok zor durumda kalmadıkça yapmam, ki eşimde yaptırmaz zaten. Bende aynı şekilde bazı şeyleri eşimin yapmasını istemem. Bu vasıfsızlık değil, karşılıklı tercih meselesidir, sizinde dediğiniz gibi her şey karşılıklı güzel.
Kimseye de yazıklar olmasın :)