• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşten para saklamak

Valla kusura bakmayın ama eşinizle sorununuz olsa, eşiniz sizden para saklasa, sakınsa hak verirdim amme velakin zaten beraber çalışıyorsunuz kasanız ortak. Birikim yapan zaten kadındır erkek değildir eve harcama yapan sizsiniz geri kalanı da zaten ikiniz için biriktiyormuşsunuz. Eşim benden izinsiz bir şey almaz saklamaz diyorsunuz ama siz yapıyorsunuz. Bir empati kurun eşinizin sizin bilmediğiniz ayrı hesabı çıksa üzülmez misiniz. Hele ki harcamaları fazla göstermek düpedüz yalan kandırmak hiç hoş değil. Ayrı bir birikiminiz olabilir ama bundan eşinizin de haberi olmalı. Zaten ayrılsanız bile evlendikten sonra yapılan herşey ortak.

Ohooo adamın böyle bişeyi çıksa kadınlar başka evi de mi vara kadar götürürdü konuyu

Yalan söylüyorsunuz. Fazla para alıp birikim yapıyorsunuz. Eşiniz yapsaydı bunu ? Ne düşünürdünüz ? Yıllarca beni kandırmış diye hissetmezmiydiniz??
Tek amacınız birikim yapmaksa bunu eşinizin haberi varkende yapabilirsiniz. Açtığınız hesaptan eşinizin haberi olur,ben burda biriktiricem çünkü sen çok harcıyorsun dersiniz. Kesinlikle ihtiyaç olmadıkça dokunmak yok diyede eklersinşz.. sizin birikim amacınızın altında başka şeyler var gibi geldi.. ne olur ne olmaz,kenarda param olsun..

Yalan söylüyorsunuz. Fazla para alıp birikim yapıyorsunuz. Eşiniz yapsaydı bunu ? Ne düşünürdünüz ? Yıllarca beni kandırmış diye hissetmezmiydiniz??
Tek amacınız birikim yapmaksa bunu eşinizin haberi varkende yapabilirsiniz. Açtığınız hesaptan eşinizin haberi olur,ben burda biriktiricem çünkü sen çok harcıyorsun dersiniz. Kesinlikle ihtiyaç olmadıkça dokunmak yok diyede eklersinşz.. sizin birikim amacınızın altında başka şeyler var gibi geldi.. ne olur ne olmaz,kenarda param olsun..

EVET ÇOK DOĞRU NE OLUR NE OLMAZ KENARDA PARAM OLSUN

Hepinize merhaba
Ben eşimden gizli para biriktiriyorum.. Hesaplarımız herşeyimiz ortak.. Eşimin dükkanı var birlikte çalışıyoruz ne kazanıyor nereye veriyor biliyorum hiç bir şeyi gizlemez sağolsun. Yaptığım yanlış mı bilmiyorum ama 100 liralık şeye 150 diyorum 50 yi kenara koyuyorum. Müsrif bir insan değilim.. kenarda param olunca kendimi güvende hissediyorum. Epey para birikti anneme sordum günah mı diye hayır dedi ama yalan söylüyorum çalıyorum gibi geliyor. Eşim birikim yapabilen biri değil bende böyle bir çözüm buldum. Dünyanın bin bir hali var lazım olunca el atarız derdindeyim ama yanlış mı yapıyorum kafama takılıyor sizin fikriniz nedir?
sonuçta parayı sırf kendiniz için saklamıyorsunuzki öyle olsa tamam derim yaptığınız yanlış.bende sizin gibi yaparım birşey olduğunda veririm eşime ve çok sevinir harçlığımı atıyorum 50 veriyorsa 100 verir.benim eşim hiç tutumlu değildir o yüzden ben elimden geldiği kadar birikim yapmaya çalışırım.bizim bu konuda hiç sorunumuz olmadı açıkcası.

Hepinize merhaba
Ben eşimden gizli para biriktiriyorum.. Hesaplarımız herşeyimiz ortak.. Eşimin dükkanı var birlikte çalışıyoruz ne kazanıyor nereye veriyor biliyorum hiç bir şeyi gizlemez sağolsun. Yaptığım yanlış mı bilmiyorum ama 100 liralık şeye 150 diyorum 50 yi kenara koyuyorum. Müsrif bir insan değilim.. kenarda param olunca kendimi güvende hissediyorum. Epey para birikti anneme sordum günah mı diye hayır dedi ama yalan söylüyorum çalıyorum gibi geliyor. Eşim birikim yapabilen biri değil bende böyle bir çözüm buldum. Dünyanın bin bir hali var lazım olunca el atarız derdindeyim ama yanlış mı yapıyorum kafama takılıyor sizin fikriniz nedir?
Bence dogrusunu yapiyorsunuz cunku esinizin paraya ihtiyaci oldugunda para biriktirmek yerine yada biraz daha tutumlu davranmak yerine hemen birikmis parayi harcayacak ona guvenecektir. Bence soylemeyin biriktirin.

bence çok yanlış. evet birikim yapmak iyidir ama bunu kocandan saklamak neden? sonuçta ikiniz için harcanmayacak mı ilerde? şahsen ben eşimin benden habersiz epey para biriktirdiğini öğrensem aklıma direk benden habersiz bir şeyler yapacağı için bu parayı gizli kapaklı biriktirdiği aklıma gelir ve çok canım sıkılır. dürüst değilsin.

evet nasıl yalan söylersin. üstelik eşinden gizli kapaklı yapıyorsun. para biriktirmekteki amacın ne hı? direkt boşamalıksın. yalançı seniii

Ne zaman para biriktirdiğimi eşime söylediysem allem kallem etti şu bu dedi aldı elimdem,sonra babası öğrendi birikim yaptığımı oda BORÇ istemeye başladı .şimdi ise kenarda 100 tl m bile Yok !kuruttular beni resmen :KK51:
Ticaret yapıyorsanız kendinize ait aylık belirleyin kendinizin olan bölümden birikim yapmanızı öneririm !

Ne zaman para biriktirdiğimi eşime söylediysem allem kallem etti şu bu dedi aldı elimdem,sonra babası öğrendi birikim yaptığımı oda BORÇ istemeye başladı .şimdi ise kenarda 100 tl m bile Yok !kuruttular beni resmen :KK51:
Ticaret yapıyorsanız kendinize ait aylık belirleyin kendinizin olan bölümden birikim yapmanızı öneririm !
Yuhh.. eşiniz neyse ama babası.. benim elimde her zaman şükür para olur.. eşimde çok sıkışınca ister veririm geri öder.. ama bizde durum tam tersi o benden birikimi saklar. Bende ortaya çıkarırım sonra da çıngar çıkarırım :KK76::KK49::KK14:

Yuhh.. eşiniz neyse ama babası.. benim elimde her zaman şükür para olur.. eşimde çok sıkışınca ister veririm geri öder.. ama bizde durum tam tersi o benden birikimi saklar. Bende ortaya çıkarırım sonra da çıngar çıkarırım :KK76::KK49::KK14:
Eşim babası ile çalışıyor esnafız birde bir dönem beraberde çalıştık canım ondan cesaret aldı herhalde .

Bende biriktiriyorum evlendiğimizde araba alacak param vardi ona söylemedim şimdi aramız çok kötü heran herşey olabilir iyiki söylememişim yoksa sıkıştımı ver bin ver ikibin diye bitirirdi sizi destekliyorum yarının ne olacagı hiç belli olmaz insan 20yıllık eşini bile tanıyamıyor

kesinlikle yanlış yapıyorsunuz
bi kere eşinize yalan söylüyorsunuz aynı şeyi eşiniz size yapsa ne düşünürdünüz
asla eşimden para saklamam asla
Çok güveniyorsunuz ama emin olmayın derim hiç kimseye tamamiyle güvenmek dogru degil dünyanın bin türlü hali aynı yastıga baş koyup yıllarını verdiğin insan aslında arkadan bin türlü dolap çeviriyodurda eşlerin ruhu duymuyor kadın hayatta her ihtimali düşünmli

Tatlım niye yalan söylüyorsun ki ? Madem kocan rahat karışmaz sana ee sende o zaman deme şuna 100 verdim buna 50 verdim. At kenara direk

Bir birikiminizin olması çok güzel ama acaba sürekli şu şu kadar filan demeseniz mi? Söylemeyin neyin ne kadar olduğunu. Sorun çıkarır mı size?

Back
X