• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşten para saklamak

ben yaptım hiçte rahatsız olmadım, sonuçta o parayı onun onaylamayacağı bir yerde harçlanmıyoruz, yeri belli amacı belli, geçen bir borcumuz çıktı ben onu hemen kapattım eşime de söyledim vardı birikmişim diye nasıl minnet duydu nasıl teşekkür etti anlatamam, hatta vicdanda yaptı o parayı kendine kullanman gerekirdi ben buna engel oldum diye, benim içim çok rahat sizinde olsun, biriktirmeye devam

Bencede biriktirmeli ama ben yapamiyorum taksitletden.gecen ay gune girdim ilk bana cikti.bendede para vardi esimin ayakkabiya ihtiyaci vardi bende esime verdim malum kis ayaklari cok usuyodu.
Bugun kendisi bana senin icin cok dua ettim dedi bende cok mutlu oldum.gun parasinin hepsini verdim once kizdi niye veriyosun diye ama ben duramadim.
Bence kadinin kenarda para biriktirmesi sart coluk cocuk eksra giderler oluyo.
Ben bunda hic bir kotuluk gormuyorum.

100 liralık şeyi 150ye satıyorsanız para arttırdığınız için eşinizin hakkına girmek yerine kazıkladığınız müşterinin hakkına giriyorsunuz.

Ben hoşlanmıyorum gizli hesaptan.
Hesabımda hep maaş dışı para olur, eşimden de tırtıklarım tatlı tatlı ama ne olduğunu bilir eşim, bilmese de saklamam yani.

Bende yapiyordum, kendimi hicte öyle yalanci hissetmedim. Kocalar herseyi bilmeli degil bana göre. Gün geldi o biriktirdigim para lazim oldu, esim ne kadar cok sevindi. Tabi ondan sonra arada soruyodu daha varmi diye bende kötü gün olunca görürsün diyordum yetiyodu ona. Bayadir sormuyor unuttu gitti bile.

anlamadım ben 100 liralık ürünü 150 tl yemı satıyorsunuz kafanıza göre? müşteri hakkına giriyorsunuz öyle ise

kesinlikle sanırım bende öyle anladım çok yazık ya sizin mağazaya uğramamak lazım :anneadayı:

yorumlara tam bakamadan yazmıştım yorumları inceleyince müşteriye yönelik olmadığını açıklamış konu sahibi. yani 100 liralık birşey alırsa eşine 150ye aldım diyormuş.
ama ilk okuyuşta bizim anladığımız şekilde duruyor tabi.

yorumlara tam bakamadan yazmıştım yorumları inceleyince müşteriye yönelik olmadığını açıklamış konu sahibi. yani 100 liralık birşey alırsa eşine 150ye aldım diyormuş.
ama ilk okuyuşta bizim anladığımız şekilde duruyor tabi.
hmm evet aynen oyle anlasılıyor. bende toplam 5-6 sayfa baktım göremedm cok saol canım ozaman sorun yok yıne yalan hoş degıl ama...

hmm evet aynen oyle anlasılıyor. bende toplam 5-6 sayfa baktım göremedm cok saol canım ozaman sorun yok yıne yalan hoş degıl ama...

rica ederim, bence de doğru değil paranın hayrı bereketi olmaz.

konu sahibi para biriktirmek kötü bişey değil ki ben beceremem eşim biriktirir dar günde kolaylık olur. hatta ben ona "biriktir ama bana söyleme" derim çünkü meblağ söyleyince bişey çıkıyo para uçup gidiyor bereketi kaçıyor.

bence en iyisini yapıyorsunuz biz eşimle para biriktirelim dedik olmadı eşim her durumda yerine koyarım diyerek aldı ama koyamadık bende biriktirmek istiyorum ama olmuyor yavaş yavaş biriktirmeliyim ki ev alırken elimize gelsin ayrıca eşim mutlu olur fazladan para her zaman herkesi mutlu eder aile içinse eğer.

valla bende yapıyorum onu. gelirimizi giderimizi biliriz ikimizde herseyimiz ortaktır ama ben ona en basında dedım senden gizli biriktiririm ruhun duymaz, zorda kalınca kullanırız diye. sonra 3-5 hep attım kenara. günah oldugunu sanmıyorum cunku harama ziyana harcamıyorsun yine kendınız ıcın kenarda tutuyorsun

ya ben bişeyi anlamadım, tüm yorumları da okuyamadım. eşinizle dükkan ortaksa malın alış fiyatını illa ki biliyordur. siz eşinize mi müşteriye mi parayı fazla söylüyorsunuz? yani 100 liralık malı 150ye satıp aradaki karı mı biriktiriyorsunuz? umarım yanlış anlamışımdır.

100 liralık bileye 150 demiyorum ama gene de birikim yapıyorum
erkekler bayanlara göre biraz daha savruk oluyor
ha sıkışsa gene ona vereceğim ama şimdilik bilmese daha iyi

O konuda kandırma falan yoktu yalnız.
Okumayı ya da okuduğunu anlamayıp beceremeyip insan yaftalamanın mantığı yok.
Alıntı yapsanız da cevap alamazsınız, polemiğe girmiyorum bilginize.
O konuda kandırılan vardı.
Siz, yine siz tarafınızdan kAndırılmıştınız.
Hamilelik algıyı, düşünceyi değiştirmiş olabilir.
Yaşı uzun olsun

Benim gizli param yok.
Maaş kartım bile kocamdadır.
Herşeyimiz ortadır.
Esten gizli para biriktirmek ne kadar yanlissa maas kartini ese vermek de o kadar yanlis. Ne münasebet niye verecekmisim alnimim teriyle kazandığım parayi rica minnet esimden mi isticem.
Biraz kendinize güvenin hanimlar. Siz hesabinizi kitabinizi bilemiyor musunuz...

Back
X