estetik amaçlı burun ameliyatı olanlar etrafınızdakilere ne diyordunuz?

asosyal45

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2012
27
0
16
Manisa
Sağlık sorunları yüzünden mi oldum diyorsunuz yoksa direkt estetk mi?yeni ameliyat oldum ve özellikle işe başlayınca yeni görüntümü nasıl açıklayacagım bilmiyorum

Selam ..Oncelikle gecmis olsun..Bende burun estetigi yaptirdim (hos doktorumun cok kotu olmasindan oturu birdaha olcagim ama neyse)
Biraz cevremdekilerin birazda annemlerin soylemlerinden rahatsiz oldugum icin yillarca ameliyat olamamistim..Sonra Burnumun sol tarafindan nefes alamadigimi soyledim..
Ameliyattan ciktiktan sonra tabi burnum sekil olarak degistigi icin estetik mi dediler...(Birde bende gozluk falan vardi bayagi bir degisime ugradim..) Bende estetik olmadigini,nefes alamayisimin sebebinin kucuklugumde burnuma aldigim bir darbe sonucu icerdeki kemiklerden birinin ufak bir kayma yaptigini ve aslinda burnumun ustundeki o cikintinin ordan kalma oldugunu soyledim..Doktorunda o cikintiyi aldigini ,alirkende kikirdakla almak zorunda oldugunu soyledim..
O yuzden yapay kikirdak ekledigini burnumun on tarafinin biraz yukarda olmasinin sebebinin bu oldugunu soyledim..Zamanla oturacak ve kendi sekline gelcek dedim..Aradan 1 yil gecti..Kimse burnumdan gecirdigim operasyonu hatirlamiyor bile..

Yalan soyledim cunku estetik deseydin ozellikle is yerindekiler falan cok alay etceklerdi..Annemler caydirmak icin elinden geleni yapacaklardi..Etrafimdakiler boylede guzelsinlerde kandiracaklardi..:( Neyse ben bu yolu denedim..Bi zaman sonra kendin bile gercekten o yuzden ameliyat olduguna inaniyorsun..

He bide millet soruyor..Boyle bir ameliyata neden dunya kadar para aldilar diye..Ona bi kulp uydurdum..Dedimki Normal ameliyat satatusunde olsaydim burnumun ustunden kesik atacaklardi ve o kesik hep orda iz olarak kalacakti..O yuzden burnumun alt tarafindan kesik attilar ve iz kalmayacak sekilde ameliyat yaptilar..Isin o kizmi pahaliymis dedim.. :))))

estetik yaptırdım diyorum ben direk :) sen benimsersen, kendinle barışık olursan başkaları da yadırgamaz.. ama çekingen bi şekilde estetik dersen üstüne gidebilirler :).. bu her konuda böyle, güçlü durursan kimse laf edemez sana, bi zayıflık görürlerse de üstüne giderler hep. saçma salak espriler yapabilirler gül geç. DURUSUNAY'ın da dediği gibi, unutulup gidiyor zaten bi süre sonra :))

normal söylüyorum görüntü amaçlı hatta keyfi yaptırdım takıntı halini almıştı diyorum...
herhangi bi sağlık sorunum olmadığınıda ekliyorum...

Selam ..Oncelikle gecmis olsun..Bende burun estetigi yaptirdim (hos doktorumun cok kotu olmasindan oturu birdaha olcagim ama neyse)
Biraz cevremdekilerin birazda annemlerin soylemlerinden rahatsiz oldugum icin yillarca ameliyat olamamistim..Sonra Burnumun sol tarafindan nefes alamadigimi soyledim..
Ameliyattan ciktiktan sonra tabi burnum sekil olarak degistigi icin estetik mi dediler...(Birde bende gozluk falan vardi bayagi bir degisime ugradim..) Bende estetik olmadigini,nefes alamayisimin sebebinin kucuklugumde burnuma aldigim bir darbe sonucu icerdeki kemiklerden birinin ufak bir kayma yaptigini ve aslinda burnumun ustundeki o cikintinin ordan kalma oldugunu soyledim..Doktorunda o cikintiyi aldigini ,alirkende kikirdakla almak zorunda oldugunu soyledim..
O yuzden yapay kikirdak ekledigini burnumun on tarafinin biraz yukarda olmasinin sebebinin bu oldugunu soyledim..Zamanla oturacak ve kendi sekline gelcek dedim..Aradan 1 yil gecti..Kimse burnumdan gecirdigim operasyonu hatirlamiyor bile..

Yalan soyledim cunku estetik deseydin ozellikle is yerindekiler falan cok alay etceklerdi..Annemler caydirmak icin elinden geleni yapacaklardi..Etrafimdakiler boylede guzelsinlerde kandiracaklardi..:( Neyse ben bu yolu denedim..Bi zaman sonra kendin bile gercekten o yuzden ameliyat olduguna inaniyorsun..

He bide millet soruyor..Boyle bir ameliyata neden dunya kadar para aldilar diye..Ona bi kulp uydurdum..Dedimki Normal ameliyat satatusunde olsaydim burnumun ustunden kesik atacaklardi ve o kesik hep orda iz olarak kalacakti..O yuzden burnumun alt tarafindan kesik attilar ve iz kalmayacak sekilde ameliyat yaptilar..Isin o kizmi pahaliymis dedim.. :))))

Peki kime yaptirdin? Ona gore biz de gitmeyelim o doktora :)

Kimse laf edicek diye yalan söylemeye gerek yok. Gerçek cevapları verelim her zaman.

her ne kadar ben,m burnumda da kırık kemik çıksa da estetik de oldum ve gerçeği söylüyorum bunca zaman bu kadar takıntılı olduğum burnumla yaşadım bundan sonra ki kararım görünüşüm kimseyi ilgiledirmez diye düşünüyorum

arkadaşlar haklısınız bencede doğruyu söylemek en iyisi zaten saglık sorunum vardı deseniz bile pek inanmıyorlar.ama yaz bitince işe başlayacagım ve çalıştıgım yer küçük bir ilçe bırakın böyle bişeyi oturup kalkmanız arkadaşlrınız özeliniz her şey konu oluyor.aslında küçük yerlerde hep böyle galiba yapacak bişey olmadıgı için dedikodu fazlagerçegi söyleyince bayagı bir malzemem verecegim insanlara

çok güzel şekilde açıklamışın canım ayrıntılar filan süper inandırıcı....

Peki kime yaptirdin? Ona gore biz de gitmeyelim o doktora :)

Hemen Soyliyim...Ben Esteworld'te Cem payasli'ya yaptirmistim..adam oyle konusuyorki ,keni calismalarini falan gosteriyor ..hep kendini ovmustu zaten..ben yaptim benim hastam falan diye..ona bile emin degilim suan..Benimki aceleye geldi biraz aslinda yurt disina cikmam lazimdi..az vaktim vardi..aradan 2 ay gecti burnumda yamulma oldu ..oyle boyle degil..rahatsiz edici boyutta..birde usteki kemigi alinca burnum oldugundan uzun gorundu..bana onceden hic fikir vercek birsey demedi..ben yuzune en yakisani yapcam falan dedi..gittim 2 ay sonra duzelir en az 6 en cok 1 sene dedi...1 sene sonra yine gittim...Doktor o kurumdan ayrilip kendine poliklinik acmis.. Kuruma ''ee dedim ne olcak,onca para verdim ''ki burasi normalden daha pahali biryerdi...revizyon icin tekrar ayni bedeli istediler..

Doktorun kendisine mail attim internetten ulasip..asistani ''cok uzulduk TR ye gelince goruselim demis ama tekrar guvenilip emanet eder miyim kendimi emin degilim...

Aman siz siz olun cok ama cok iyi arastirin..ben bin pisman oldum..

çok güzel şekilde açıklamışın canım ayrıntılar filan süper inandırıcı....

oyle olmak zorundaydi..bende buyuk ama kucuk biryerdeyim diyim..26 yillik komsular ,arkadasliklar...samimiyet ne kadar iyi olsada en ufak birseyin yillarca lafi yapiliyordu..o nedenle hic ugrasam dedim..Normalde yalan soyleyen biri degilim ama yillarca yapilacak sacma sapan yorumlari dinlemek zorunda kalacaktim..en ufak bir seyde konu acilacakti,alay edilecekti..yada bana dokunacak baska bir laf..kimisi buyuk oldugu icin suscaktim,kimisi kirilmasin diye..

En iyisi bu..Bir kere soyluyorsun..O zaten o sekilde yayiliyor..Bir daha kimse sormuyor..Aksine seni bandajla gorenler ,''gecmis olsun'',''daha iyi misin?'',''nasilsin?'',nasil oldun?''diye sorup,ustune birde ziyarete geliyorlar...
Estetik desen kimse bi gecmis olsun bile demez...hemen ''ne gerek vardi?'' gibi ardi arkasi kesilmeyen yorumlar...

ben estetik için gidip burnunun kırık olduğunu öğrenenlerdenim.. kbb+plastik cerrah girdi ameliyatıma (şu an sargılıyım) gelen telefonlara kbbci eşliğinde plastik cerrahlı bir müdahale diyorum :)) yalan değil

Back
X