estetik ameliyat

birkadinpapatya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2018
15
6
1
29
merhaba daha önce bi kez daha yazmıştım derdimi şuan başka bi derdimi yazmak istiyorum. Ben 19 yaşındayım 1 buçuk aydır namaz kılmaya başladım namaza başlamadan önce burnumu yaptırmayı çok istiyordum çünkü önceden bütün yakın arkadaşlarım eski sevgilim burnun çok kötü kocaman diye dalga geçtiler yıllarca günlerce oturup ağladığım bile oldu bu konuda psikolojim çok bozuk anlatamıcağım kadar çok takıntılıyım ve bunun nedeni etrafımdakiler oldu kendimi çok çirkin hissediyorum haşa Allahın yarattığı hiçbir şey kötü olamaz sadece bu konuda psikolojimi bozdular lütfen ön yargılı olmayın.. namaza başladıktan sonra estetiğin günah olduğunu öğrendim. Napmalıyım gerçekten psikolojim çok bozuk nolur yardım edin

Sonuçta insan psikolojisi de ruh sağlığını ifade eder. Benim bildiğim kadarıyla sağlık söz konusu olunca bir problem teşkil etmemeli. Psikolojinizi bozacak kadar kafanıza takıldıysa bu da sağlıkla ilgili bir sorundur. Ben niyeti baz alırım. Ama elbette inançla ilgili hassasiyetler sizi bağlar, son karar sizindir.

Şu dünyaya bir kere geliyoruz ve ben herkesin mutlu olduğu şekilde yaşaması tataftarıyım. Benim kendi hayat amacım da o, mutlu olmak için yaşarım.

Bu derece kafaya takıyorsunuz, üzülüyorsunuz, ruhsal sağlığınızı etkiliyor, o halde gidin istediğinizi yaptırın bence. Pişman filan da olmazsınız bu işi abartmadığınız sürece.

Ruh sagliginizi etkileyecek duzeyde bi bozukluk varsa zaten buna izin var. Yalniz muhtemelen kendi kuruntunuzdur. Oster bi foto atin yorumlayalim ')

Etrafindakiler hic susmayacak yaptirsanda.. Bu sefer bunun burnunun boyle durduna bakma , yaptirdi cok cirkindi vs vs soylenmiye basliyacaklar.. Bunlara yumcan gözunu cirkefliklerini yuzune sayacaksin.. Seni bu burunla sevende cikacak.. Eski sevgilinde bir mâna bulmuş işte..

Gülse Birsel in de burnu büyük ama ona çok yakışıyor seksi bir kadın. Karakteristik bence. Onu böyle görmemizi sağlayan da özgüveni bence. bir insanin duruşu her şeyi değiştiriyor.

Bende burnumu begenmezdim keske yaptirsam derdim
Hic profilden fotograf cektirmezdim
Artik oyle cok bi burnum yokmus diyorum
Hic batmiyor gozume
20 li yaslarda cok takintili oluyoruz galiba

Goruntunde gercekten bir rahatsizlik uyandiriyorsa,takintidan ote gercekten dert olucak derecede sekil bozuklugu icerisinde ise yaptirmanda usulen bir sakinca yok diye biliyorum...ben de tesetturluyum isin dini boyutunu dusunerek biraz cekiniyordum ama sanirim bende estetik olucam benimde ayni senin gibi fazlaca uzunlugundan sikayetciyim,kavis ve egrilik yok ama burun ucum cok dusuk....

Bu soruyu en güzel cevaplayan da Din İşleri Yüksek Kurulunun 28.11.2002 tarihinde yaptığı açıklamadır. Bu açıklama değiştirilmeden aşağıda nakledilmiştir. “İnsanı en güzel bir şekilde yaratan Yüce Allah, onun makul ve mutedil ölçüler içerisinde süslenmesine, güzel görünmesine ve güzelliklerini korumasına izin vermiştir.

Back
X