- Konu Sahibi mavi_pirenses
-
Canim benim oncelikle gecmis olsun.Kizimi bademcik ameliyatina 8 yasinda goturdugumde doktor kulaklarininda kepce diye tarif edilen seklinden dolayi isterseniz bademcik ve geniz etini alirken kulaklarida halledeyim demisti ben de hayir !!hayir!!! cocugum kucucuk sakin !sadece saglik icin gerekli tarafini halledin kulaklara dokunmayin dedim.Simdi kizim lisede arada bir kulaklari aklina gelince Kizim zeki insanlarin kulaklari bu sekilde olur bak Okan Bayulgene kisa ve kepce kulakli ama kadinlar onun icin deli oluyor...saclarini ona gore bagliyor ve kulaklarina kocaman kupeler takiyor...Gunumuz dunyasinda hepimizi o hale getirdiler ki...Kaya Cilingiroglu upuzun burnuyla ortalikta prof.anne babasi ve maddi zenginligiyle gram kompleksegirmeden gezinmekte bunun gibi nice yabanci bayan oyuncular ayni sekilde...Estetik ameliyat isine girersen bunun dibi yok ah bir burnum,kulagim ,gogsum,yanaklarim,basenlerim,bileklerim,dudaklarim,kasim vs...birde bicak altina yatan herkes agir narkoz aliyorlar ve vucuduna kendine ait olmayan maddeler enjekte ediliyor hatta sivi silikonda domuz jelatini oldugu icin botoksta mesela Malezya hukumeti yasaklamis netten okuyabilirsin.Goethe ne demis "Mutlulugu aramakta degil isteklerimi azaltmakta buldum!"Canim evlenecegimiz kisi bizim estetikli oldugumuzu bir sekilde anlayacak kulak arkasindaki dikisten gogus altindaki dikis izinden belki bize saygisi gidecek kendisiyle bu kadar barisik bile degil diye vs...Estetik cerrahlarin hem bayan hem erkeklerin cogu ameliyat olmazlar sivri burunlu ve kepce kulaklidirlar.Lazer ameliyati yapan goz doktoru ne kendisine ne de kizina bu ameliyati yaptirtmaz (Ki arkadasimin babasidir kendisi)Kendine guvenen insanin yaydigi pozitif enerji onlarca estetik olmus kadinin sinerjisinden daha fazladir.Dini konularda ezbere konusmamak icin internette sorularla islamiyet adinda guvenli bir site var oradan yeteri kadar bilgi alabilirsin.Atanamaman kismet...Icinin rahat etmesi icin Allaha yalvar yakar seccadende gozyasi dok ve Allahim kendimi oldugum gibi sevmem icin bana guc ver.Beni ben oldugum icin cok sevecek,sayacak dunya ve ahiretimi kaybetmeyecegim bir es nasip et de.Moralini bozma hassasiyetin Allahin cok hosuna gidecektir tum kalbimle sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?