Estetik ameliyatım ve hayatımdaki aksiliklerin bir bağlantısı olabilir mi?

mavi_pirenses

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
341
48
38
İstanbul
Merhaba arkadaşlar direk konuya gireyim

Ben kendi isteğimle estetik ameliyat oldum. Yıllarca ilköğretimde, lisede hep küçümsendim hep saf dışı bırakıldım, alay edildim
Sorunum kulağımdaydı ve 17 yaşıma kadar yazın o kavurucu sıcaklarında bile saçlarımı toplayamıyordum :43:
Üniversitede de durum devam edince soluğu plastik cerrahide aldım
Ama çevrem bu yüzden çok baskı uyguladı bana bu konuda laf etmeyen kararıma saygıma duyan beğenmediğim babam ve biricik annemdi
Allahın verdiğini beğenmemişim, münafık olmuşum, o kusur bana verilen nişanmış, ahirette ona göre çağırılacakmışım, böyle yaratılmamışım vs vs
Bu bende psikolojik bir buhrana neden oldu o dönemlerde

Sonrasında baş gösteren sıkıntılarım, iş konusunda şanssızlıklarım ve atanamamam...
Sanki gerçekten bu nedenden dolayı kötü şeyler yaşıyormuşum gibi düşünmeye başladım
Sizce de gerçekten çok kötü bir günaha mı girmiş oldum?
İyi şeyler duymaya ihtiyacım var sanırım:14:

Bir de not vereyim, ameliyatım var olan bir şeyi değiştirmekten ziyade fazla olan bir kusuru aldırmaktı

Var olan bir kusuru düzelttirmek-aldırmak neden günah olsun ki

Sonuçta bununla yaşayabilseydin yaşardın, insanların dikkatini çeken seni rahatsız eden bir şeyi düzeltmişsin

Keyfi estetik konusunda haklı olabilirler, dinen caiz görülmüyor ama çok zor durumdaysan elbet yüce Allah biliyordur. Üstelik o kullarını affedicidir.

Hayatında ki aksaklıkları buna bağlama, herkes yaşıyor, onlarda imtihanın birer parçası. Dünya da o kadar hasta,sakat,işsiz insan var ne dertler var hepsi ceza mı çekiyor ?

Dua et bol bol, Rabbim duayı geri çevirmez, inanarak hakkında hayırlı olanı iste

yanlış düşünüyorsun, rabbimin verdiği uzvu estetikle değiştirmek konusunda bazı yasakların olduğunu biliyorum ama seni bununla yaşanmaz hale getiren, yaşam kaliteni düşüren bir durum arzetmişken bu yasak ortadan kalkar.senin diğer sıkıntılarının, atanamamanın bununla ilgisi yoktur kendi düşüncem. sen bolca dua et, isteklerine hayırlısı olsun diye dua et...

Kişinin psikolojik durumunu etkileyen bir kusuru varsa benim bildiğime göre estetik sakıncalı olmuyor. Yaşayan bilir, ben çocukken kulaklarım büyükmüş, kepçeymiş farkında bile değildim kulak işte. İlkokuldan çıktım, ortaokula başladığım da aynı problemleri yaşadım okul' dan soğumuştum, sürekli izin alıp eve gidiyordum en sonunda çözümü saçlarımı toplamamakta buldum. Lise' de benim kulaklarımı gören yoktur herhalde? Hafif rüzgar değse kafam otomatikman aşağı iner nasıl bir psikoloji oluştuysa artık bende bir operasyon geçirdim ama başarısız oldu malesef, tekrar bir operasyon geçireceğim yakın zaman da inşallah.

Son düzenleme:
İnsanların yaşantıları kendi düşünceleriyle yönlendirilir..
Sana güzel gelen rabbimize de güzel gelir!
Seni uzuvlarınla işaret eden akrabalarına ve arkadaşlarına söyle:Bu genetik bir bozulum da olabilir yani senin uzuvlarının bozuluşu annenin genetik mirası da olabilir oyüzden bunları bir kenara bırak..
İşaretlenmiş değilsin bunu söyleyen anne Baba'nın da akıl sağlığından şüphe ederim seni bu denli çıkmaza sürükledikleri için akıl aldıkları öğretmenlerine sorsunlar..
Allah dünya yı bu denli muntazam yaratırken seni uzuvlarınla işaretleme gereği mi duyacak?
Bizlerin göremeyipte onun bildiği bir işaret koyamayacak kadar düşüncesiz bir tanrı mı peki?
Bu anneciğinin hamilelikte kullandığı ilaçtan dahi olabilir..
Lütfen kendini üzme..Bu düşünceleri kafandan sil ve hayatına daha sıkı sarıl..

Simdi sana gunah isledin veya islemedin diyemeyiz fetva makami degiliz malum
Ama sunu soyleyebilirim ki hayat stvnin dizileri gibi yisledigin gunahlarin sonuclarini gorecegin bir zaman dilimi degildir. Yaptigimiz hatalr isledigimiz gunahlar ahirette karsimiza cikacaktir. Basina gelen olumsuz seyler senin tercihlerin neticesinde olmus olan seylerdir. Mesela atamadim demişsin sen buna yeterince hazirlandin mi ki bunu yaptigin hataya baglayip allah brni cezalandiriyor demissin? Unutma ki kader bizim sen cimlerimiz sonucu olusur.

ahh ahh bu dertten bende çok çektim. kulaklarımda çok abartı olmasa da göze batan kusurum var. saçımı toplamak bana çok yakışıyor. ama gönül rahatlıgıyla daha bi kez olsun toplıyamadım çocuklugumdan beri.. nefret ediyorum bu durumdan ve yaptırmak istiyorum.. tabi imkanlarım müsait değil şuan.. ve tabi annemde çok razı değil günah diyip duruyor.. bişe yok kulagında gayet normal diyor üzülmiyim diye.

ama ne zaman hafif toplasam saçımı dagınık toplayınca bile arkadaşlarımın gözü kulagımda kimse alay konusu etmedi bu zamana kadar ama yine de o bakışları görmek bile çok rahatsız edici.. inanın günah falan umrumda değil artık o noktadayım sizi çok iyi anlıyorum.. üniversitedeyim şuan biter bitmez yaptırcam.. umarım sizin hakkınızda da hayırlısı olur çok takılmayın bence bu şekilde bagdaştırmayın herşey kısmet meselesi.. estetik yaptıran o kadar insan var kii..

ona varana kadar ne büyük günahlar var canım kardeşim
bu konuya günah diyenler en büyük günahlardan biri olan dedikoduyu hiç çekinmeden yaparlar arkandan
günümüzde işe alırken bile önce fiziğine bakıyorlar
çok iyi yapmışsın ama suçluluk duygusunun yarattığı negatif enerji hayatına olumsuzlukları çekmene
neden oluyor olabilir.
suçluluk duygusunu bırak hayatına bak birtanem

Canim benim oncelikle gecmis olsun.Kizimi bademcik ameliyatina 8 yasinda goturdugumde doktor kulaklarininda kepce diye tarif edilen seklinden dolayi isterseniz bademcik ve geniz etini alirken kulaklarida halledeyim demisti ben de hayir !!hayir!!! cocugum kucucuk sakin !sadece saglik icin gerekli tarafini halledin kulaklara dokunmayin dedim.Simdi kizim lisede arada bir kulaklari aklina gelince Kizim zeki insanlarin kulaklari bu sekilde olur bak Okan Bayulgene kisa ve kepce kulakli ama kadinlar onun icin deli oluyor...saclarini ona gore bagliyor ve kulaklarina kocaman kupeler takiyor...Gunumuz dunyasinda hepimizi o hale getirdiler ki...Kaya Cilingiroglu upuzun burnuyla ortalikta prof.anne babasi ve maddi zenginligiyle gram kompleksegirmeden gezinmekte bunun gibi nice yabanci bayan oyuncular ayni sekilde...Estetik ameliyat isine girersen bunun dibi yok ah bir burnum,kulagim ,gogsum,yanaklarim,basenlerim,bileklerim,dudaklarim,kasim vs...birde bicak altina yatan herkes agir narkoz aliyorlar ve vucuduna kendine ait olmayan maddeler enjekte ediliyor hatta sivi silikonda domuz jelatini oldugu icin botoksta mesela Malezya hukumeti yasaklamis netten okuyabilirsin.Goethe ne demis "Mutlulugu aramakta degil isteklerimi azaltmakta buldum!"Canim evlenecegimiz kisi bizim estetikli oldugumuzu bir sekilde anlayacak kulak arkasindaki dikisten gogus altindaki dikis izinden belki bize saygisi gidecek kendisiyle bu kadar barisik bile degil diye vs...Estetik cerrahlarin hem bayan hem erkeklerin cogu ameliyat olmazlar sivri burunlu ve kepce kulaklidirlar.Lazer ameliyati yapan goz doktoru ne kendisine ne de kizina bu ameliyati yaptirtmaz (Ki arkadasimin babasidir kendisi)Kendine guvenen insanin yaydigi pozitif enerji onlarca estetik olmus kadinin sinerjisinden daha fazladir.Dini konularda ezbere konusmamak icin internette sorularla islamiyet adinda guvenli bir site var oradan yeteri kadar bilgi alabilirsin.Atanamaman kismet...Icinin rahat etmesi icin Allaha yalvar yakar seccadende gozyasi dok ve Allahim kendimi oldugum gibi sevmem icin bana guc ver.Beni ben oldugum icin cok sevecek,sayacak dunya ve ahiretimi kaybetmeyecegim bir es nasip et de.Moralini bozma hassasiyetin Allahin cok hosuna gidecektir tum kalbimle sevgiler...

Son düzenleme:
Cnm bende bu dertten muzdariptim.20 yasinda ameiyat oldum.herkes kulaklarima dalga geciyordu saclarimi toplamak soyle dursun hep sakliyordum.ameliyat ol bence cunku bu durum insanin psikolojisini bozuyor resmen

Canim benim oncelikle gecmis olsun.Kizimi bademcik ameliyatina 8 yasinda goturdugumde doktor kulaklarininda kepce diye tarif edilen seklinden dolayi isterseniz bademcik ve geniz etini alirken kulaklarida halledeyim demisti ben de hayir !!hayir!!! cocugum kucucuk sakin !sadece saglik icin gerekli tarafini halledin kulaklara dokunmayin dedim.Simdi kizim lisede arada bir kulaklari aklina gelince Kizim zeki insanlarin kulaklari bu sekilde olur bak Okan Bayulgene kisa ve kepce kulakli ama kadinlar onun icin deli oluyor...saclarini ona gore bagliyor ve kulaklarina kocaman kupeler takiyor...Gunumuz dunyasinda hepimizi o hale getirdiler ki...Kaya Cilingiroglu upuzun burnuyla ortalikta prof.anne babasi ve maddi zenginligiyle gram kompleksegirmeden gezinmekte bunun gibi nice yabanci bayan oyuncular ayni sekilde...Estetik ameliyat isine girersen bunun dibi yok ah bir burnum,kulagim ,gogsum,yanaklarim,basenlerim,bileklerim,dudaklarim,kasim vs...birde bicak altina yatan herkes agir narkoz aliyorlar ve vucuduna kendine ait olmayan maddeler enjekte ediliyor hatta sivi silikonda domuz jelatini oldugu icin botoksta mesela Malezya hukumeti yasaklamis netten okuyabilirsin.Goethe ne demis "Mutlulugu aramakta degil isteklerimi azaltmakta buldum!"Canim evlenecegimiz kisi bizim estetikli oldugumuzu bir sekilde anlayacak kulak arkasindaki dikisten gogus altindaki dikis izinden belki bize saygisi gidecek kendisiyle bu kadar barisik bile degil diye vs...Estetik cerrahlarin hem bayan hem erkeklerin cogu ameliyat olmazlar sivri burunlu ve kepce kulaklidirlar.Lazer ameliyati yapan goz doktoru ne kendisine ne de kizina bu ameliyati yaptirtmaz (Ki arkadasimin babasidir kendisi)Kendine guvenen insanin yaydigi pozitif enerji onlarca estetik olmus kadinin sinerjisinden daha fazladir.Dini konularda ezbere konusmamak icin internette sorularla islamiyet adinda guvenli bir site var oradan yeteri kadar bilgi alabilirsin.Atanamaman kismet...Icinin rahat etmesi icin Allaha yalvar yakar seccadende gozyasi dok ve Allahim kendimi oldugum gibi sevmem icin bana guc ver.Beni ben oldugum icin cok sevecek,sayacak dunya ve ahiretimi kaybetmeyecegim bir es nasip et de.Moralini bozma hassasiyetin Allahin cok hosuna gidecektir tum kalbimle sevgiler...

Tek kelimeyyyyyle haaaaaarikaaaaaaaaaa

Back
X