estetik burun ameliyatı olmayı düşünüyorum istanbuldaa yardım??

sultandemirrr

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2015
1
1
37
estetik burum ameliyatı olmayı düşünüyorum ama o kadar çok yer varki birçok doktor tavsiye ediyorlar kafam karıştı bir doktora karar verdim sayılır dr. onur gürbüz ama daha önce bu doktora ameliyat olan varmı önerirmisiniz

estetik burum ameliyatı olmayı düşünüyorum ama o kadar çok yer varki birçok doktor tavsiye ediyorlar kafam karıştı bir doktora karar verdim sayılır dr. onur gürbüz ama daha önce bu doktora ameliyat olan varmı önerirmisiniz
mrb canim oncrlikle ben ameliyt olali 25gun falan oldu cok iyiyim simdiden cok memnunum prof doktor selcuk inanliya oldum ben ameliyatimi ok kibar anlayisli isinin ehli bi insan benim gozumde...cok memnunum

Birdecanim benim hic agrim sizim olmadi dikisler alinirken dahi ufacik bir sizlamam olmadi cok rahat gecirdim sadece o tamponlarimdan.dolayi agzimdan.nefes almanin verdigi agiz kurulugunun.disinda hicbir sikintim olmadi doktorumada cok tsk ediyorum iyiki onu secmisim cok iyi bir doktor iyi bir insan ve iyi.bir cerrah

Belli bir fiyat araligin var mi? Cunku stanbulda bicok iyi doktor var maddiyatına gore sekilleniyo biraz insanin
Canim ben 8bine yaptirdim ama helali hos olsun az bile inan arkim iki bine yaptrdi burnunu gormen lazim yaptirmasa daha iyiydi benim sis olmasina ragmen cok guzel yalniz fiyat kisinin burnuna sorununa gorede degisiyor ve hastaneye gore falan degusio8 ile 10bin arasinda degisiodu sanirim yalniz net fiyati muayenede doktr soler tabiki burna ameliyatin zorlugunda bagli sonucta

Son düzenleme:
Canim bende Selcuk Inanli ya oldum 1ay once ve cok cok memnunum. Zaten kendiside prof. Yani kesinlikle tavsiye ederim mutlaka git bir gorusmeye. Eli cok iyi agri sızı hicbir sey olmuyor. Kendini rahatlıkla ellerine teslim edebilecegin bir insan

Selam tek tavsiyem estetik düşünüyorsan iyi bir plastik cerahi bul derim . 4 kez ameliyat olan biri olarak bu konuda istanbuldaki bir cok dr gezdim tavsiye ediceğim Prf Dr Tayfun Aköz kendisi Maltepe üniversetide çalışmakta ayrıca özel muhananeside bulunmaktadır .

X