Can'ım herkesin bünyesi ve iyileşme süreci farklı oluyor ama 15 gün sonra bana göre çıkacak seviyeye geliyorsun tabi ki görüntüsü seni çok rahatsız etmiyorsa.ama Atel çıktıktan hemen sonra çıkanlarda var tabi.güneş ve sıcaktan ne kadar uzak kalırsam o kadar iyi senin için çünkü direk ödem yapıyor sen farkında bile olmuyorsun bazen .Arkadaşlar merakımı giderirseniz sevinirim :) Ben ameliyat olalı 6 gün oldu. Burnumdaki atel çıktıktan sonra ne zaman dışarı çıkacak duruma gelebilirim ? Ve yüzümdeki morluklar sarıya döndü yavaştan bu sarılıklar ve şişlikler ne zaman geçiyor ? Yardımcı olursanız sevinirim.. :)
Akşamları çıkıcam zaten olabildiğince ama İşte bilemedim yine deCan'ım herkesin bünyesi ve iyileşme süreci farklı oluyor ama 15 gün sonra bana göre çıkacak seviyeye geliyorsun tabi ki görüntüsü seni çok rahatsız etmiyorsa.ama Atel çıktıktan hemen sonra çıkanlarda var tabi.güneş ve sıcaktan ne kadar uzak kalırsam o kadar iyi senin için çünkü direk ödem yapıyor sen farkında bile olmuyorsun bazen .
3. Günü nasıl çıktınValla ben ameliyatın 3.günü dışarı çıktım çok yoruldum ama çıktım yani sonuçta. Bugün 6.günüm çıkmaya devam ediyorum
Ne zaman ameliyat oldunuz ?kızlar benim doktorum 5.günümde dikişlerimi ve sargımı aldı.ondan sonra da hiç evde oturmadım
Benden 2 gün önce olmuşsun Ya şu alçı çıktıktan sonraki evreler hakkında bilgilendirir misin beni rica etsem28 haziranda
Benim burnum eğriydi,uzundu,genişti ve kemerliydi onlar düzeltildi. Hafif ucu kaldırıldı düzenlemeler yapıldı filanbilgilendireyim.ama benim doktorum ne alçı kullanmış ne de tampon.sadece sargım ve ön dikişlerim vardı.sargımı aldırmaya gittiğimde doktor dikişlerimide aldı. okyanus suyu kullanıyorum bol bol.masaja başladım.benim kemiğimle ilgili bir işlem yapılmadı o yüzden daha rahat geçiriyorum.senin durumun nasıl?
3. Günü nasıl çıktın
Morluklarin sarıya döndüyse geçmek üzere:) alcin bandajlarin çıktıktan sonra herşey bitmiyor bence herşey o zaman başlıyor çünkü yüzün sis ve ödemli olacak kendini kötü hissedeceksin büyük ihtimal ama şişliklerin büyük kısmı 15gun içinde toplar yani insan içine çıkabilirsin gerisi zamanla:)Arkadaşlar merakımı giderirseniz sevinirim :) Ben ameliyat olalı 6 gün oldu. Burnumdaki atel çıktıktan sonra ne zaman dışarı çıkacak duruma gelebilirim ? Ve yüzümdeki morluklar sarıya döndü yavaştan bu sarılıklar ve şişlikler ne zaman geçiyor ? Yardımcı olursanız sevinirim.. :)
Teşekkürler :))Morluklarin sarıya döndüyse geçmek üzere:) alcin bandajlarin çıktıktan sonra herşey bitmiyor bence herşey o zaman başlıyor çünkü yüzün sis ve ödemli olacak kendini kötü hissedeceksin büyük ihtimal ama şişliklerin büyük kısmı 15gun içinde toplar yani insan içine çıkabilirsin gerisi zamanla:)
Yüzümdeki şişlikler büyük ölçüde geçti ama alçı çıktıktan sonra da tekrar şişer mi ki ?Morluklarin sarıya döndüyse geçmek üzere:) alcin bandajlarin çıktıktan sonra herşey bitmiyor bence herşey o zaman başlıyor çünkü yüzün sis ve ödemli olacak kendini kötü hissedeceksin büyük ihtimal ama şişliklerin büyük kısmı 15gun içinde toplar yani insan içine çıkabilirsin gerisi zamanla:)
Yüzümdeki şişlikler büyük ölçüde geçti ama alçı çıktıktan sonra da tekrar şişer mi ki ?
Umarım özge bu konuda bize yardımcı olurBende onu merak ediyorum. Neredeyse hiç şiş değil burnum alçı attı kendini artık zor tutuyorum burnumda hiç şişlik yok. Alçı çıkınca şişer mi acaba
Sigara kullanımıyla ilgili bi bilgin var mı pekiAlçı sıktığı için sismeyide sinirliyor alçıdan sonra sisebilir benim öyle olmuştu, ama herkes farklı reaksiyon verir belki hiç sismez bile, ama şişliği büyük kısmı 15 günde gidiyor yanaklara doğru iniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?