estetik burun gülme çiğneme

seninadin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
87
0
86
İstanbul
kızlar birşey sormak istiyorum
burnum 1.5 aylık oldu
ama bazen böyle kahkaha ile gülerken zorlanıyorum
bazen sanki içinden kemiği oynuyormuş gibi geliyor bazen de sert bişeyler çiğnerken oluyor
normal midir acaba???

normal cnm burnunun uyuşuklugu gittigi için artık hisediyorsun demek:)bu kötü bşy deil hatat iyi bşy:)

Benim 3 ay dolana kadar esnerken kitleniodu resmen burnm acıyodu 4 aya girip devirirken normalleşti :))

ben 2.5 ayımdayım hala çok gülme, sert bişi çiğneme, esneme ve kafamı kaldırıp yukarıya bakarken bir garip oluyorum

Cnm ben 3. ayımdayım bgn ve hala hızlı koşunca ve aşırı mimik yapınca birşeyler hissediyorum. Tecrüblerimden söylüyorum. 1 yıldan sonra eski burnun gbi hissedeceksin.

Cnm ben 3. ayımdayım bgn ve hala hızlı koşunca ve aşırı mimik yapınca birşeyler hissediyorum. Tecrüblerimden söylüyorum. 1 yıldan sonra eski burnun gbi hissedeceksin.

1 yıl evet bende ameliyat olupta 4.5 ayım dolduğunda işin özünün 6 ay olmadını bu 6 ayın yalan oldunu öğrendim çünkü 6 aya yaklaşınca doktorlardan şöle tepki geliyor 1 yıl beklenmeli :)))))))) eeee ameliyat olmadan önce herkese 6 ay denioduu yaşamadan öğrenilmiomuş vallaa

1 yıl evet bende ameliyat olupta 4.5 ayım dolduğunda işin özünün 6 ay olmadını bu 6 ayın yalan oldunu öğrendim çünkü 6 aya yaklaşınca doktorlardan şöle tepki geliyor 1 yıl beklenmeli :)))))))) eeee ameliyat olmadan önce herkese 6 ay denioduu yaşamadan öğrenilmiomuş vallaa

Pinkcim senin burnun bana göre çok güzel... 1 yıl bekle diyorum sana :) Tecrübe konuşuyor :):oklava:

Pinkcim senin burnun bana göre çok güzel... 1 yıl bekle diyorum sana :) Tecrübe konuşuyor :):oklava:

Tamam kızma zaten beklicemm şişlik beni yanıltıyor olabilir laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae

benimde bir buçuk ay oldu. burnum hala sızlıyor. uyşukluk hala var. doğal galiba bu durumlar.
aahhhh şöyle 3 -4 aya bir girseydikkkkk

gülerken o içerde yer yerinden oynuyormuş hissi bende de vardı, 1 ay olmak üzere şuan. bikaç kez türk malı nı izlerken katıla katıla güldüm, yerinden oynayacak bişey kalmadı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sanki esnedi burun artık rahatsızlık hissetmiyorum ben ameliyat sonrası 17. günden beri neredeyse günaşırı nöbet tutuyorum, 36 saat uyumadığım oluyor, e yorgunluktan şişiyor, sonra iniyor, bir şekilde idare ediyorum. problem yokk uyuşukluk 3-4 aya ancak geçer dert etmeyin

Back
X