Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 2.5 ayımdayım hala çok gülme, sert bişi çiğneme, esneme ve kafamı kaldırıp yukarıya bakarken bir garip oluyorum
Cnm ben 3. ayımdayım bgn ve hala hızlı koşunca ve aşırı mimik yapınca birşeyler hissediyorum. Tecrüblerimden söylüyorum. 1 yıldan sonra eski burnun gbi hissedeceksin.
1 yıl evet bende ameliyat olupta 4.5 ayım dolduğunda işin özünün 6 ay olmadını bu 6 ayın yalan oldunu öğrendim çünkü 6 aya yaklaşınca doktorlardan şöle tepki geliyor 1 yıl beklenmeli :)))))))) eeee ameliyat olmadan önce herkese 6 ay denioduu yaşamadan öğrenilmiomuş vallaa
Pinkcim senin burnun bana göre çok güzel... 1 yıl bekle diyorum sana :) Tecrübe konuşuyor :)klava:
ayy bide ruj sürdükten sonra yedirmek için dudaklar birbirine sürtülür ya onu yapamıyorum :)
ayy bide ruj sürdükten sonra yedirmek için dudaklar birbirine sürtülür ya onu yapamıyorum :)
ahahahahahaha harbiiiiii koptummmmmmmmmm derdi ruju yedirememekkkk :))))))))))))))