Estetiksiz uygulamasız protez tırnaksız kalıcı ojesiz kalıcı makyajsız fransız askısız vs vs kısaca yapay güzellik uygulamalarından uzak duran doğal haliyle mutlu ve güzel kaç kişi kaldı merak ettim ve anket açmak istedim
sifir
bunlardan hicbirini yaptirmadim. acikcasi protez tirnak bana cok itici geliyor nasil populer oldu hic anlamiyorum.
35 yasindayim, goruntumden memnunum. simdi hamileyim, bebek - emzirme - uykusuzluk vs elbet guzelligimden birseyler kaybederim o yuzden seneye mezoterapi ignesi yaptirmayi dusunuyorum, cildim kay ettigini toparlasin diye. 40larima gelip cocuk defterini komple kapatinca da bebekten, emzirmeden ve yastan kaynakli sebeplerle eski diriligini yitiren memelerime islem yapmayi dusunuyorum cunku mevcut memelerimi cok seviyorum, kaybetmek istemiyorum.
ha bir de bir azı dişi kaybim var simdi bebek kalsiyumumu emcüklüyor bir disim daha gidecek gibi duruyor surecin sonunda. 40 olmadan dislerime bir egilmeyi dusunuyorum tel - seffaf aparey ile sekil bozuklugunu giderip implantlarimi taktiririm.
yani benim otuzlu yaslarim bitene kadar cok bir isim yok, zaten eski fotograflarimla aramda bir fark da yok.
ama 35-40 arasi hem yasla olusan kolejen kaybi, hem hamilelik uykusuzluk belki ikinci cocuk vs stres yasayacagim bir donem olur muhtemelen (normalde guzelligimi gamsizligima borcluyum, bu defteri kapatmis olacagim) . o yüzden 40bin bakimi icin tum planlarim.
yani 40a da guzel gireyim, ışıl ışıl ışıldayayım.
ama yirmilerde, otuzlarda - benim acimdan gerek de yok.
simdilik yapacagim tek sey 40bin bakimina butce ayirmak :)