Estetik Görünümlü Burun

goldgirl93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2016
94
32
38
31
Merhaba kızlar ben ameliyat olmadan çok dr. araştırdım. O ameliyat masasına yatıcaksam ve para vericeksem doğal değil aşırı kalkık ve estetik olduğu belli olan bir burun istiyordum. Ameliyat olalı 1ay oldu sağolsun doktorum çok iyiydi sıkıntısız atlattım bu süreci ama doğal oldu sivrimsi ve kalkık istiyorum mesela Petek Dinçözün gibi şuan revizyon düşünüyorum lütfen o tarz çalışan doktor önerir misiniz :mad:

1 ay revizyon düşünmeniz için çok erken bence. Burun şiştir ve kaba geliyordur size. En az 3 ay bekleyin derim ben. Seklini aşağı yukarı görünüşünüz ayrıca kalın derili bir burna sahipseniz de minicik bir burun olmayabilir doktorlar bu konuda uyarıyor ama siz doktora ne istediğinizi söylediyseniz ve yaparız dediyse de yapmıştır olanı zaten.

1 ay revizyon düşünmeniz için çok erken bence. Burun şiştir ve kaba geliyordur size. En az 3 ay bekleyin derim ben. Seklini aşağı yukarı görünüşünüz ayrıca kalın derili bir burna sahipseniz de minicik bir burun olmayabilir doktorlar bu konuda uyarıyor ama siz doktora ne istediğinizi söylediyseniz ve yaparız dediyse de yapmıştır olanı zaten.
Evet erken bir süreç ama ameliyat sonunda şişlik olmadan burnumun resmini çekmiş doktorum kalkık ama istediğim kadar değil ben bakılınca estetik yaptırmış gibi istiyorum

Prof. Doktor Selçuk İnanlı'yı tavsiye ederim. Ben yaklasık 1 ay önce kendisine ameliyat oldum. Sonuçtan çok memnunum.

doktoru çok iyi seçmek lzım bende oldum ama doktor ne konuya hakim ne bi şey biliyor 2 kez düşünün derim

ki bu doktor da tanınan doktorlardan birisi olduğu halde böyle,düşünün artık
Doktorum iyi bir cerrah ve kişilik olarak mükemmel bir insandı ama ısrarla kalkık ve minik dedim şuan yeni birisiyle tanışsam estetik olduğumu anlamaz mesela daha havalı dursun estetikli olduğu belli olsun istiyordum sanırım geç oldu ama yeni bulldum Salih Emre Bey yağtığı burunlar tam hayalimdeki gibi geç buldum ama sanırım revizyonu ona olcam :KK42:

Dr. Süleyman KUMBASAR gerçekten işimde çok iyi kolay begene bir insan degilim en küçük ayrıntıya bile takan bir insanım ama burnumda en ufak bir problem bile görmedim yasamadım adam mucizevi bişey gerçekten çok araştırdım bir çok site de forumlarda vs. birçok yerde bu adamın adını duydum çevremde de bu adı söyleyenler oldu bence araştır gerçekten üstüne tanımam .

Dr. Süleyman KUMBASAR gerçekten işimde çok iyi kolay begene bir insan degilim en küçük ayrıntıya bile takan bir insanım ama burnumda en ufak bir problem bile görmedim yasamadım adam mucizevi bişey gerçekten çok araştırdım bir çok site de forumlarda vs. birçok yerde bu adamın adını duydum çevremde de bu adı söyleyenler oldu bence araştır gerçekten üstüne tanımam .
Keşke resimlerinizi de ekleseydiniz. Merak eden arkadaşlar için.

Bende burun estetigi dusunuyorum..
Valla Dr.Suleyman Kumbasar diye aratinca boyle bi haberle karsilastim ve baya bi sok etkisi yaratti bende..:KK43:

Eklentiler

• Screenshot_2016-11-10-19-36-06.webp
    Screenshot_2016-11-10-19-36-06.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 140
Peki ya yeni olacak burnundan memnun olmazsan. Burun estetiğinin en fazla 3 kere yapılması genelde önerilir. Çünkü kıkırdakların çökme ihtimali yükseliyor sonrasında alınacak kıkırdak kalmayıp burnunuz çökük kalırsan daha sıkıntı değilmi sizin için ??

Back
X