Burun estetiği 4,5 ay sonrası

Önceki burnunuz da mı sorunsuz ve ufaktı? Bu burun tam barbie nose çünkü. Burun ucuna kıkırdak konulup dikleştiren doktorlar var bayağı “ben estetiğim” diye bağıran pig nose yorumlarıyla dolu sonuçlar paylaşılıyor sanırım öyle istiyorsunuz. Kimse de beğenmiyor o sonuçları. Burnunuz ilk ameliyatı kaldırmış olabilir ama ikinci ya da üçüncüde komplikasyon yaşayabilirsiniz, kıkırdak çökebilir kanatlar eğrilebilir, şans işi bu.
burnumda dolgu vardı, revizyon olarak geçiyor burnun dedi doktor bey. pig noiseden istediğim şey şuydu ben yüzde odağın tek bir yerde olmasını seviyorum özellikle burunda. yüzüm sade bir yüz doğal duruyor burnum biraz daha sivri olsaydı tam istediğim görüntü ortaya çıkacaktı. doğal burun ucum fazla yuvarlağımsıydı rahatsızdım ve hala öyle ödemden mi bilmiyorum ama 7 ay olacak neredeyse

Önceki konunuzu ve eski burnunuzu gördüm. Evet küçükmüş önceden de ama burun ucu aşağı bakıyormuş ve hafif kemer varmış. Yapan doktor kimse eline sağlık harika bir ameliyat yapmış.

Burnun ödemlenip inme döngüsü 1 sene sonra bitiyor ve ince duruyor hem kemer hem uç kısmı.
teşekkür ederim. inşallah dediğiniz gibi olur süreç ve istediğim gibi olur

Burnunuz gayet hoş duruyor. İkinci ameliyatta her zaman istediginizi alamayabilirsiniz ve sonuç kötü olabilir evet istediginiz sonucu almamanız sizin beklentinizi karşılamamış olabilir ama bu kötü olduğu anlamına gelmez senin burnuna sukredicek çok kişi var :)

Back
X