Estetik için alınamayan izin ... Bolca baş ağrısı ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

eflatunayna

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mart 2021
3
5
1
27
Günün hangi saatinden yazıyorsanız günaydın tünaydın iyi akşamlar kızlar ...
birkaç aydır kendimi düşünmekten alıkoyamadığım bir mevzu var
direkt geçiyorum anlatmaya elimden geldiğince uzatmayarak
- 24 yaşındayım ailemle yaşıyorum ve bekarım , meme büyütme ameliyatı geçirmek istiyorum paramı denkleştirdim şuan ameliyata yetecek param şükür rabbime mevcut ama ortada bir sorun var AİLEMDEN İZİN ALAMIYORUM
annem hiç sıcak bakmıyor eğer silikon yaptırırsam dekolte konusunda aşırıya kaçacak özgüvene sahip olacağımı düşünüyor...
günlerdir belkide aylardır bunun tartışmasını yapıyoruz ve yoruldum artık ...
inatla babana söyle bu işler sadece benim onayımla olmaz diyor ama ben ne diyim babama şimdi baba ben silikon taktırıcammı diyim
babama nasıl söyleyebilirim... ne desem izin verir daha doğrusu ...
acaba diyorum iş gezisi bahanesiyle şehirdışında mı yaptırsam... tek başıma refakatçi olmadan tabi beraberinde ... sizce çok belli olurmu silikon yaptırdığım annem anlarmı yani annemin anlamaması yeterli benim için ... tabiki önceliğim izin alabilmek ...

Refakatçisiz yaptıramazsınız çok zor olur sizin için.Bir arkadaşınız kalamaz mı yanınızda?
Kendi paranızı kazanıp kendi ayaklarınız üzerinde duruyorsanız babanızdan izin almanıza gerek yok.Eğer kararlıysanız annenize ben sen izin ver ya da verme yaptıracağım,annem olarak yanımda olmanı istiyorum diyebilirsiniz.

Eğer kararlıysanız annenize ben sen izin ver ya da verme yaptıracağım,annem olarak yanımda olmanı istiyorum diyebilirsiniz.
defalarca söyledim ama asla kabul etmiyor ... habersiz yaptırırsam ve anlarsa nasıl bir tepki verir onuda bilmiyorum

Günün hangi saatinden yazıyorsanız günaydın tünaydın iyi akşamlar kızlar ...
birkaç aydır kendimi düşünmekten alıkoyamadığım bir mevzu var
direkt geçiyorum anlatmaya elimden geldiğince uzatmayarak
- 24 yaşındayım ailemle yaşıyorum ve bekarım , meme büyütme ameliyatı geçirmek istiyorum paramı denkleştirdim şuan ameliyata yetecek param şükür rabbime mevcut ama ortada bir sorun var AİLEMDEN İZİN ALAMIYORUM
annem hiç sıcak bakmıyor eğer silikon yaptırırsam dekolte konusunda aşırıya kaçacak özgüvene sahip olacağımı düşünüyor...
günlerdir belkide aylardır bunun tartışmasını yapıyoruz ve yoruldum artık ...
inatla babana söyle bu işler sadece benim onayımla olmaz diyor ama ben ne diyim babama şimdi baba ben silikon taktırıcammı diyim
babama nasıl söyleyebilirim... ne desem izin verir daha doğrusu ...
acaba diyorum iş gezisi bahanesiyle şehirdışında mı yaptırsam... tek başıma refakatçi olmadan tabi beraberinde ... sizce çok belli olurmu silikon yaptırdığım annem anlarmı yani annemin anlamaması yeterli benim için ... tabiki önceliğim izin alabilmek ...
24 yaş , meme estetiği , aile izin vermiyor. Çok tanıdık geliyor 🤔

Bu konuya çok benziyor sizin konu. Yoksa:skandal:

Bir de bu üyelik var

Annenizin anlamaması imkansız bence, yani öyle belli bellirsiz bi büyüklükse istediğiniz ne gerek var yok fark olsun dıyorsanız tabiki anlar.
Annenizle enıne boyuna tartışmadan tüm olumsuzlukları konusun yaptıracagım senden izin değil destek istıyorum diyin belki ikna olur...

Salgın döneminde ameliyat yapan hastaneyi nerden buldunuz.
Hadii buldunuz dik ve dolgun meme ile kovit olmak korkutmuyor mu?korkun bu salgında saglık ile yaşıyorsanız nefes alabiliyorsanız memeniz küçük dursun

Bu konuya çok benziyor sizin konu. Yoksa:skandal:

insanların ortak sıkıntıları olabiliyor bu sitenin adını duyuyordum içeriğinide bdv bölümüyle ilgili bir youtube videosunda öğrendim ve sorunumu

insanların ortak sıkıntıları olabiliyor bu sitenin adını duyuyordum içeriğinide bdv bölümüyle ilgili bir youtube videosunda öğrendim ve sorunumu
Evet olabilir sadece çok benziyor. Ben Konya'da olduğum için size buradan tavsiye verebilirim

Bu da diğer konu. Hepsi de aynı konular. Artık Mune Mune bakar karar verir

Kuzenin yaptırmıştı. Yanında ben refakat etmiştim. Refakatciniz olmalı. Ve annenizin anlamamasi mümkün değil. Yani özellikle ilk zamanlar füze gibi oluyorlar. Sizin ağrınız olabilir. Hareketleriniz kısıtlanabilir vs. Yani gizliden yaptıramazsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X