Cok sisim canim sanirim daha cok erken beklicez.sabirsazlaniyorum insallah sabrimiza emegimize deger:)teşekkür ederim 1 haftanın 3 günü gitti kaldı 4 gün sanırım sende aml oldun şimdi nasılsın ne kadar zamanda iyi oldun ya da şöyle sorayım aynada ne kadar zaman sonra kendini görünce sevindin?
Canım.. Ufak muhabbetler olabiliyor ama gerçekten sayfalar dolusu olunca bildirimde geliyor sürekli. Bakıyoruz,sohbet muhabbet.. Muhabbeti yapana sıkıntılı değil ama muhabbet dışı kalan içim hoş değil.
Meme estetiği konusunda geyik sohbet bölümü açmıştık hatırlarsan. Vücut estetiği bölümünede böyle bir konu açın ve muhabbete oradan devam edilsin. Hem siz katılın hemde bizRahat ederiz bence.. Bu sadece bir öneri. Sonuçta bak rahatsız olanlar var bu bir gerçek..
Cok sisim canim sanirim daha cok erken beklicez.sabirsazlaniyorum insallah sabrimiza emegimize deger:)
Tatlım geçmiş olsun tekrar ve hayırlı olsun tabiCok sisim canim sanirim daha cok erken beklicez.sabirsazlaniyorum insallah sabrimiza emegimize deger:)
Tatlım geçmiş olsun tekrar ve hayırlı olsun tabiresmine baktım şimdiden bomba
Sagol canim aldim seni izlemeyekesinlikle canım değer yaza taş gibi olur salınırsın:) izlemeye alabilirmiisn arkadaşım beni
Yahu sende Nasıl eski üyesin :)) Ne konu açmasını biliyorsun ne albüm yapmasını :))Burada da hep ufak muhabbetler döner mesela işte en son saç muahbbbeti olmuştu ha kırmızı çamaşır falan yani bu geyikleri herkes yapar normal ya katılan katılır o ayrı tabi:) ben okudum ssıkılamdım ha banada geliyor evet çok bildirim sayfalar dolu ounca tabi hoş değil ben bi sayfada kib yapmıştım geçmişte fazla olunca bende doğru bulmam ama bu başlıktakiler abartı değil keyifli ara geyikler tabi bu benim görüşüm ha doğru biizmde vardı biliyorsun oraya +18 geyik yapmaya döneriz o başka ben başllık konu hiç açmadım anlamam da joker gezerim daha iyiarzum77 sen aç gelirim ben dedim ya ben çakmam başlık açmaktan canım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lefondan-album-yapip-fotograf-eklemek.691082/arkadaşlar ben niye kimsenin resmini göremiyorum haaa bide nasıl resim koyulur bana bi tarif edin yawww
tşkler hemen bakıyorummm:)))Sagol canim aldim seni izlemeye
Yahu sende Nasıl eski üyesin :)) Ne konu açmasını biliyorsun ne albüm yapmasını :))
Yok,siz açın . Açmayı bilen arkadaşlar vardır sonuçta
Işte ne olsun karnı pek anlayamadım şiş birşey işte yuvarlak koca memeler falan öyle işteben bakamadım daha hel anlat nasıl
Geçmiş olsunKizlar 6gunluk fotularimi koydum,suan cok sisim ve memisler cok buyuk 385cc takmis doktorum. Karnim cok sorun ediyorum ama doktorum cok normal diyor ödem diyor . sizlere sözverdim gibi sorurinizi cevaplicam.herkese tesekürler tekrardan
bu fiyat çok iyi. özelde mi devlet hastanesinde mi oldun ameliyatını. yeni fotolarını görebilir miyim. sanırım şuan 7-8 ay olmuştur,yeni görüntün nasıl,memnun musun.2000 liraya oldum
kızlaar,foto yükleyenler beni de izlemeye alın,fotolarınızı göremiyorum. adana da abdominoplasti düşünüyorum. adana da iyi bir dr. bilen var mı ayrıcaAyarları yaptım ama fotoğraf gören varmı şuan :) emin olamadım
Burada da hep ufak muhabbetler döner mesela işte en son saç muahbbbeti olmuştu ha kırmızı çamaşır falan yani bu geyikleri herkes yapar normal ya katılan katılır o ayrı tabi:) ben okudum ssıkılamdım ha banada geliyor evet çok bildirim sayfalar dolu ounca tabi hoş değil ben bi sayfada kib yapmıştım geçmişte fazla olunca bende doğru bulmam ama bu başlıktakiler abartı değil keyifli ara geyikler tabi bu benim görüşüm ha doğru biizmde vardı biliyorsun oraya +18 geyik yapmaya döneriz o başka ben başllık konu hiç açmadım anlamam da joker gezerim daha iyiarzum77 sen aç gelirim ben dedim ya ben çakmam başlık açmaktan canım
Canim bende bilemiyorum doktorun dedigi but göbek deligim yeni degil ama kirisikliklar gitmis ordaki,kaslarimida dikmis sonucu heycanla bekliyorumGeçmiş olsun
Tam karın germe ile mini arasında dediğin nasıl bir yöntem yani
Beni de izlemeye alır mısınız acaba ??Cok sisim canim sanirim daha cok erken beklicez.sabirsazlaniyorum insallah sabrimiza emegimize deger:)
Ben oldum hem tam karın germe lipo ve meme küçültme 6 ocakta oldumizmir de karın germe olan var mı ?
Işte ne olsun karnı pek anlayamadım şiş birşey işte yuvarlak koca memeler falan öyle işte
arkadaslar bende foto yukledim bi baksaniza benim karnimada mini karin germe yetermi.
Kirmizi don muhabbetini inanin severek okudum guldum
Kirmizi ic camasiri muhabbeti cok iyidi inanin...ama o kirmizi ic camasirli öncesi fotografi biliyorsunuz ve karin germeden onceki hal...ona keza sizin pazen muhabbetinizde keyifli tabiki ama bazen konu disina fazla cikmasak iyi olur diye dusundum.tonguç hocanin vajen daraltma yontemini buraya boş bulundum yazdim zaten cevap alamadim..baska baslik actim burasi degil yeri diye dusundum.. neyse geyik sohbetlere beni de davet edin bu haşin arastirma istegim korkum azalsin ne guzel olur
Ben oldum hem tam karın germe lipo ve meme küçültme 6 ocakta oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?