Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Cook grcmis olsun anna77 , bende senin operasyonlarin aynisindan olucam 4 hafta sonra, ccoook merak ediyorum resim gormem mumkunmu acaba ?,,

Hatun taş olmuşsun taşşş.. Karın şiş memişlere bayıldım.. Gelim birde yakından inceleyeyim olurmu, belki montajdır.. Gelir bakar burdaki hatunlaada derim gerçekmi montajmı :) :)
merhaba capori daha daha nasılsın ben hala olamadım canım ama bunun için eşimi çok zorluy

merhaba arkadaşım bende olacağım ihşallah yanlış anlamazsan bende görebilirmiyin fotolarını banada moral oluyor teşekür ediyorum bak caporide benim arkadaşım yanlış anlama lütfen
Yanlıs anlamam arkadasım ama karnımda korse var ve heryer sarılı o belli olmuyor..Ben hem karın germe hemde memisleri toparlatıp protez taktırdım :

Cook grcmis olsun anna77 , bende senin operasyonlarin aynisindan olucam 4 hafta sonra, ccoook merak ediyorum resim gormem mumkunmu acaba ?,,

Simdiden geçmis olsun cnm,benim birazdan cıkmam lazım dr.da muayenem var bugun yetiştiremezsem yarın yollarım :)

merhaba arkadaslar araniza yeni katildim.
Yurtdisinda yasiyorum ve Istanbulda estetik ameliyati (kombine) olmak istiyorum.
Asil sehrim Adana,hangi sehirde onerirsiniz ve hangi doktor lutfen yardim edin hic bir bilgim yok

Yurtdisinda yasiyorum ve Istanbulda estetik ameliyati (kombine) olmak istiyorum.
Asil sehrim Adana,hangi sehirde onerirsiniz ve hangi doktor lutfen yardim edin hic bir bilgim yok
Ben izmirde oldum istanbulda bişi diemem.. Asıl memeleket afyon ama fransada yaşıyorum.. Sen neler yaptıracaksın.. Seçiminde hakkında hayırlısı olsun inşallah, seninde mutlu anlarını beraber paylaşalım

Ben izmirde oldum istanbulda bişi diemem.. Asıl memeleket afyon ama fransada yaşıyorum.. Sen neler yaptıracaksın.. Seçiminde hakkında hayırlısı olsun inşallah, seninde mutlu anlarını beraber paylaşalım
insallah hayirlisi olur ve tesekkur ederim, Karin germe, gogus ve bel lipo istiyorum ama Izmirde olmak istemiyorum, bende Avusturya'da yasiyorum sadece ameliyat icin 15 gunlugune gelmeyi planliyorum

insallah hayirlisi olur ve tesekkur ederim, Karin germe, gogus ve bel lipo istiyorum ama Izmirde olmak istemiyorum, bende Avusturya'da yasiyorum sadece ameliyat icin 15 gunlugune gelmeyi planliyorum
Yeterli zaten 15 gün..ben araştırıken ercan karacaoğlu nun hastalarını ve ilkay hüthütün hastalarını çok beğendim.. Bir araştır onları..:) İstanbulda onlar çok başarılı bence

bu isimleri ilk defa duyuyorum simdi arastiriyorum tesekkur ederim.
Ercan karacaoğlu hasta yorumları yaz bak .. Oraya msj yaz foto görmek istediğini söyle fotosu olanlar yardımcı olacaklardır :) ilkay hüthüt içinde aynısını yap :) fiyatlar bana çok pahalı gelmişti o yüzden vazgeçmiştim , ama işlerinede diyecek laf yok bence

peki sen izmirde ne yaptirdin Karin germe mi

Merhaba canım aramıza hoşgeldin. 10 gün önce gıdı, basen, bel, karın lipo karın germe ve göğüs küçültme- dikleştirme operasyonlarını geçirdim. Kilolu bi hatundum şu haliyle bile gayet memnunum. Kaldı ki ödemlerim var. İstanbulda yaşıyorum dr umdan çok memlunum daha çok erken ama istersen yani yardımcı olacaksa foto bile gönderirim özelden. Umarım her şey gönlünce olur....

peki sen izmirde ne yaptirdin Karin germe mi
Ben yağ alma karın getme ve burun estetiği oldum.. Buzurley varya valla onun memişlerde çok güzel oldu sözü var mıncıracam bir ara kalite kontrol için :) karın germesi daha çok yeni ama oda güzele benziyo

Kızlarrrr yeni dr.dan geldim hersey iyi gidiyor:) Duşumuda aldım cok sukur:) antibiyotigide kesti haftaya gorusuruz dedi yupiieee

Anna77 nasıl oldun merak ediyorum durumunu operasyonlarımız yakın tarihlerde oldu??
Çok iyiyim cnm Allaha sukur bugun dr.a gittim duşunu alabilirsin dedi cok sevindim eve gelir gelmez ilk isim o oldu.Hersey yolunda gidiyor dedi ilaclarıda kesti, haftaya görüşürüz dedi ve yolladı :)

Kızlarrrr yeni dr.dan geldim hersey iyi gidiyor:) Duşumuda aldım cok sukur:) antibiyotigide kesti haftaya gorusuruz dedi yupiieee
Süper haber.. Bu aralar kaportayı düzelttiren düzelttirene.. Brn kimin memişleri gördümde mıncırcam dediydim ya , senin i buzi ninmi? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…