Surekli burunla ilgili konular aciyorum, takinti haline getirmis olabilir miyim bilmiyorum. Icimden birilerine de yardim etmek istiyorum. Ben Ikinci ameliyatimi olacagim evet ama doktorum o kadar rezaletmis ki ilk ameliyatimi yapan, beni dinlememesi, kandirmasi vs degil. Benim surecim herkesten farkli maalesef. Bildiginiz bilgisiz, acimasiz, kiyimci birisiymis. Hatta 2 sene once kadinlar kulubunden biriside o doktorla ilgili buyuk bir magduriyet yasamis. Arastirarak buldum kadinin ucuncu ameliyatini yapan kisi ve ben 2.ameliyatimdan bu yuzden korkuyorum. Burnuma iceride ne yaptigini inanin bilmiyorum. Ikinci ameliyatim cok zor gececek gibi. Hep sureci ayni sekilde ilerlettigi icin (arabuluculukla) magduriyetler arttikca artiyor. Isimde dava surecinde paylasilamiyor. Surekli insanlar instagram profiline kanip gidiyor. Gunde 3 ameliyat yapiyor. Herkese ayni burnu yapistirip geciyor. Keske bir yolu olsa insanlar ona gitmese, kanmasa. Inanin cok uzuluyorum. Cok yazik ediyor insanlara. Benim burnum ilk ameliyat oldugu icin konudaki hanimefendi kadar buyuk bir magduriyet yasamadim ama yasayabilirdim, yasayanlarda olmustur ve olacaktir. Boyle bir kisinin ifsalanmasi gerekirken surekli olarak susturuluyoruz. Kadinin bahsettigi butun her seyi bana da yapti. Hallederiz, istedigin gibi olacak, burnun kolay, merak etme. Bunu herkese yapiyormus :) bircok kisi kanip gidiyor. Ikinci ameliyatim icinde iyi referansli doktorlara gitmeye gayret ediyorum. Ama isin icine girmeden anlayamiyoruz. Bu doktorlar sistemden nasil elenmiyor, neden hala ameliyatlara devam ediyor? Bu sektorun facialigi karsisinda saskinim. Nasil durdurulabilir, onerileriniz var mi? Konuyu da okumanizi tavsiye ederim, insallah su an mutludur. Gercekten cok uzgunum devami da geliyor. Bir yolu var mi acaba bu doktorlari durdurmanin?
Merhaba hanımlarr. Bir konu daha açmıştım burun ile ilgili revizyon oldum ve süreci sizlerle de paylaşmak istedim. En azından olanlara veya olmak isteyenlere bir faydam olur belki.
Ben 4 sene önce bir arkadaşımın olduğu bir tıp merkezinde ilk ameliyatımı oldum. Arkadaşımın sonucu iyiydi ama bir sonuç iyi diye fiyatı uygun gelip acele edip ameliyat olursam sonucun iyi gelme olasılığı yarıdan da düşüyor maalesef. Kemerli uzun ama nefes problemi olmayan burnumun kemerini aldı desteksiz yaptı ve burnumun ucu 2 ay sürmeden düştü bu sefer uzun nefes problemi olan ama kemersiz bir burun oldu...
Ben 4 sene önce bir arkadaşımın olduğu bir tıp merkezinde ilk ameliyatımı oldum. Arkadaşımın sonucu iyiydi ama bir sonuç iyi diye fiyatı uygun gelip acele edip ameliyat olursam sonucun iyi gelme olasılığı yarıdan da düşüyor maalesef. Kemerli uzun ama nefes problemi olmayan burnumun kemerini aldı desteksiz yaptı ve burnumun ucu 2 ay sürmeden düştü bu sefer uzun nefes problemi olan ama kemersiz bir burun oldu...
- yagmursr_
- Yorumlar: 61
- Forum: Burun Estetiği