Estetik magduriyeti

lotusisa

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2025
380
112
18
29
Surekli burunla ilgili konular aciyorum, takinti haline getirmis olabilir miyim bilmiyorum. Icimden birilerine de yardim etmek istiyorum. Ben Ikinci ameliyatimi olacagim evet ama doktorum o kadar rezaletmis ki ilk ameliyatimi yapan, beni dinlememesi, kandirmasi vs degil. Benim surecim herkesten farkli maalesef. Bildiginiz bilgisiz, acimasiz, kiyimci birisiymis. Hatta 2 sene once kadinlar kulubunden biriside o doktorla ilgili buyuk bir magduriyet yasamis. Arastirarak buldum kadinin ucuncu ameliyatini yapan kisi ve ben 2.ameliyatimdan bu yuzden korkuyorum. Burnuma iceride ne yaptigini inanin bilmiyorum. Ikinci ameliyatim cok zor gececek gibi. Hep sureci ayni sekilde ilerlettigi icin (arabuluculukla) magduriyetler arttikca artiyor. Isimde dava surecinde paylasilamiyor. Surekli insanlar instagram profiline kanip gidiyor. Gunde 3 ameliyat yapiyor. Herkese ayni burnu yapistirip geciyor. Keske bir yolu olsa insanlar ona gitmese, kanmasa. Inanin cok uzuluyorum. Cok yazik ediyor insanlara. Benim burnum ilk ameliyat oldugu icin konudaki hanimefendi kadar buyuk bir magduriyet yasamadim ama yasayabilirdim, yasayanlarda olmustur ve olacaktir. Boyle bir kisinin ifsalanmasi gerekirken surekli olarak susturuluyoruz. Kadinin bahsettigi butun her seyi bana da yapti. Hallederiz, istedigin gibi olacak, burnun kolay, merak etme. Bunu herkese yapiyormus :) bircok kisi kanip gidiyor. Ikinci ameliyatim icinde iyi referansli doktorlara gitmeye gayret ediyorum. Ama isin icine girmeden anlayamiyoruz. Bu doktorlar sistemden nasil elenmiyor, neden hala ameliyatlara devam ediyor? Bu sektorun facialigi karsisinda saskinim. Nasil durdurulabilir, onerileriniz var mi? Konuyu da okumanizi tavsiye ederim, insallah su an mutludur. Gercekten cok uzgunum devami da geliyor. Bir yolu var mi acaba bu doktorlari durdurmanin?

Geçmiş olsun.
Sizi üzmek istemem ama bu olay size de bu konuyu okuyanlara da ders olsun. Ben anlayamıyorum, çok çok büyük problemi olanlar tamam ama neden en ufak kusuru olan sürekli bunu düzelttirme peşinde? Hele ki burun. Memnun olan kadar olmayan da var. Özellikle memnun olmayanların yorumları hep eski burnum daha güzeldi çok pişmanım şeklinde. Her yerimiz hokka gibi olmak zorunda değil diye düşünüyorum. Burun ameliyatları hem ağır hem de olumsuz sonuçlandığında tüm hayat kalitesini etkileyen bir şey. Bin kere düşünmek lazım.
Siz de inşallah sizi mutlu edecek sonuca ulaşırsınız.

Haklisiniz. Ben de insanlar okusun, ogrensin diye yazdim. Bu kadar kesmis olmasa ikinci ameliyati asla dusunmezdim ama zorunluluk gibi bir sey oldu. Ben boyle kesip bicecegini de hic dusunmedim. Burnumun yapisi geregi kucultmeye musait degildi. Rezalet bir insanmis. Soylese bu yapacaklarini asla yaptirmazdim. Uzun yillardir yaptirmamisim. O an ki psikolojiyle gittim her seye tamam dedi. Ben saniyorum ki dediklerimi yapacak, alakasi yok. Orada yapmayalim bile diyebilirdi. Benim hatam psikolojimi yonetemeyip yanlis doktoru secmem ve doktor hatasina maruz kalmam. Kanatlari kesme diyorum yarisini kesip yuzume dikiyor boyle bir sey olabilir mi gercekten hayretler icerisindeyim.

Diğer konudaki arkadaş fotoğraf atmış ve herkes gerçekten bir sorun olduğunu ve çirkin durduğunu kabul etmiş. Siz bazılarına özelden fotoğraf attınız ve hepsi güzel olduğunu söyledi. Açıkçası ben bu noktada sizin fikrinizin sağlıklı olmadigini ve baska şekilde bir uzman desteği almadan tekrar ameliyat olmamanız gerektiğini düşünüyorum. Bence sizin burnunuz kötü olmamıştır ama su an sağlıklı kararlar alamıyorsunuz.

Benimki kotu degil cunku ilk ameliyatimdi. Ilk ameliyata gore rezalet bir sonuc. Asiri kucutme, mimiklerimin bozulmasi....

Bana geçen hissiyat size öyle geldiği yönünde maalesef. Burası dobra bir yer, beğenmemiş olsalar o kadar kisi güzel olmus yazmazdı.
Beklentimi karsilamayan her sey kotu maalesef. Ben duz istedim kavis yapmis. Kanatlarima dokunma dedim dudak kenarlarima kadar kesip yuzume dikmis. Kalkik olmayacakti asiri kalkik. Dogal degil cok yapay. Dolayisiyla begenenleri bilemem benim istediklerimin tam tersi yapildi, hepsine de tamam dendi. Konudaki linki okursaniz, kadinin ucuncu ameliyatini yapan doktora olmusum haberim yok. Ne kadar kiyimci birisi oldugunu anlarsiniz diye umuyorum. Sansim kendi burnum guzeldi egrilik vs yoktu ve ilk ameliyatimdi.

Ben sizin iyi niyetli olmadığınızı düşünüyorum. Amacınız burada doktoru karalamak. Burada uğraşacağınıza gerçekten sorun varsa dava yoluna gidin. Eğer ortada gerçek bir komplikasyon varsa sonuç sizin lehinize olur. Maalesef bir grup hasta türedi. Sosyal platformlarda doktoru linçleyip para koparmaya çalışan. O kadar konu açtınız ki ve foto atmadınız. İnandırıcı gelmiyorsunuz maalesef

O sizin kendi kotu niyetiniz bence. Doktor ismi vermedim ki karalayim :) kimse magdur olmasin diyorum farkindaysaniz 2 sene once ayni magduriyet yasanmis sonra ben magdur oldum. Daha da var soyleyim. Burna dolgu yapan bir doktordan bahsediyoruz. Acin videolari izleyin ameliyatli burna dolgu yapilir mi yapilmaz mi? Bunu 3.ameliyati olan birisine yapmis dolayisiyla her sey ortada.

Eski konularinizi bilmiyorum dava açtınız mı? Arabulucuya uzlaşmaya gitmek zorunda değilsiniz sonuna kadar götürün davanizi?

Eski konularinizi bilmiyorum dava açtınız mı? Arabulucuya uzlaşmaya gitmek zorunda değilsiniz sonuna kadar götürün davanizi?
Maalesef bilmedigim icin 2.ayimda arabulucu ile parami kurtarma karari aldim. Zaten arabulucu da ayni kisi, ayni avukat... hep gidiyormus

Benimki kotu degil cunku ilk ameliyatimdi. Ilk ameliyata gore rezalet bir sonuc. Asiri kucutme, mimiklerimin bozulmasi....
Keşke yüzünüzü kapatıp atsanız gerçekten kaç seferdir konuya denk geliyorum.ya da özelden atar mısınız? Allah gönlünüze göre versin umarım ikinci ameliyat sonrası her şey istediğiniz gibi olur

Bana da özelden atar mısınız çok merak ettim. Ben de 2 kere oldum. Maalesef ilk estetiğim iyi olmasına rağmen 6 sene sonra darbe sonucu kırıldı.. Tekrar aynı doktora oldum, memnundum ondan çünkü. Sonuçtan memnunum yani ben, sizin adınıza üzüldüm.

Benim durumum ekstrem oldu. Ilk ameliyata gore baya kesildi. Buyuk bir burnum vardi simdi kikirdakla duzeltilecek dusunun :)

Siz kime oldunuz özelden yazar mısınız rica etsem

Nasıl yani? İlk ameliyat olunca şikayet mi edilmesi gerekiyor? Şaka mı bu konu?
Evet herkes senlensin diye boyle bir konu actim. Siz saka misiniz gercekten? Linkte 3.ameliyatini olan kadina bir suru yanlis islem uygulayan bir doktor var. Anlatmak istedigimi anlamadiniz sanirim. Burnumu asiri kuculttu. Buyuk bir burnum varken simdi iceride kikirdak kalmadigi icin kikirdak alinacak kaburgamdan. O derece hasar... ayni doktor, ayni islemler, ayni avukat, ayni sozler..
Ben kurtarilabilecek duzeyde kaldim. Ilk ameliyatimdi fark ne biliyor musunuz revizyondan iceride fibroz doku yok yani iyilesme dokusu. Bu doku iceride yapisiklik yapiyor ameliyatlari zorlastiriyor. Gerekli mudahaleyi yapamazsan sonuc facia oluyor. Benim dogal burnum oldugu icin kesti bicti bir sey yapamadi ama revizyonluk oldum. Dolayisiyla ucuz yirttim. Butun mimiklerime zarar verdi, yuzumde iz var. Cunku kanatlarimi kestigi yere degil gerdirip dudak baslangic cizgime dikmis. Isim paylasilamadigi icin ayni magduriyetler susturularak devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…