ESTETİK MAĞDURU OLANLAR İÇERİ LÜTFEN

deputy girl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2022
41
29
3
34
Arkadaşlar merhabalar son yıllarda milyarlarca para verip cok fazla mağdur olan hasta var. Neden dr ları dava etmiyorsunuz ? Hakkınızı neden aramıyorsunuz ? Çoğu kişi mağdur olduğunda bu yolu izlemiyor. Kural gerçekten çok basit bi hekim tarafından mağdur edildiyseniz örneğin kaş kaldırma yaptırdınız eskisine geri mi döndü ? Bu bir ayıplı iştir verin tüketici mahkemesine tek yapacağınız iş bi avukata güzel bi dilekçe hazırlatmak sonrasın sa tüketici mahkemesine baş vurmak. Avukata hazırlatacağınız dilekçeye en fazla 300 350 ödersiniz tüketici mahkemesinin masrafı da cok değil oda 400 500 civarında tutuyor. Zaten yapılan iş ayıplı ise davanıza bilir kişi atandığında net çıkar ortaya. Böyle yaptıkları işin arkasında durmayan hastasını mağdur eden hekimleri verin mahkemeye. Zaten inanin uğraşmak istemedikleri için ara bulucu İLE arayı çözer ödemenizi alırsınız.

Tc de malpractice davaları çok yaygın değil ve doktoru koruyan bir sistem var. Maalesef. İlk burun ameliyatımı yapan okan özgür özturanı dava etseydim ve abdde olsaydık yüklüce bir tazminat alırdım. Onun yuzunden 3. Burun ameliyatımı yapacak doktor arıyorum.

Tc de malpractice davaları çok yaygın değil ve doktoru koruyan bir sistem var. Maalesef. İlk burun ameliyatımı yapan okan özgür özturanı dava etseydim ve abdde olsaydık yüklüce bir tazminat alırdım. Onun yuzunden 3. Burun ameliyatımı yapacak doktor arıyorum.
Yaniliyorsunuz kanun degisti ve malpractice davalari da o kadar cok ki, sadece biz duymuyoruz ama yagmur gibi dava aciliyor eskisi gibi hastalar maduriyetini sineye cekmiyor. Plastik cerrahi konusunda da doktorun hastasiyla yaptigi anlasma artik eser sozlesmesi sayiliyor. Mecburen biyle oldu cunku ameliyat sayisi artti madur cogaldi

Bakın size ve herkese söylüyorum ayıplı işte kural cok basit mağdur olduğunu sayfada sosyal medyalarda paylaşın. Resimler ile beraber. Olumsuz yorum yapmak kesinlikle suç DEĞİL. Tek yapmanız gereken sağlam bi dilekçe hatırlatmanız ufak meblağ da dr lar sigortasını deldirmek istemedikleri için ara bulucu İLE ÖDEMİŞ olduğunuz meblağ ve masraflarınızı ödemeyi kabul edeler. Etmeyen hekim ile de zaten davanızda ara bilir kişi atandığında iş ayıplıysa çıkar ortaya. Buradaki en önemli ve en püf nokta hazırlayacağız dilekçe cok detaylı ve sağlam olmasıdır. Deneyin görün diyeceklerim bu kadar

merhaba üzerinden zaman geçen işler için dava açmak geç mi? bilen aydınlatsın lütfen

Pekı amelıyat olmadan önce nelere dıkkat etmelı bır sür sey ımzalanıyor

Pekı amelıyat olmadan önce nelere dıkkat etmelı bır sür sey ımzalanıyor
İmzalansın sorun yok. Fatura makbuz almaya dikkat edin elden ödeme değil de DHA cok havele EFT yolu İLE ödeme yapın. Ve mümkünse amaliyat günü yanınızda biri olsun. Mağdur olduğunuz da şahit olursa işiniz kolaylaşır

İmzalansın sorun yok. Fatura makbuz almaya dikkat edin elden ödeme değil de DHA cok havele EFT yolu İLE ödeme yapın. Ve mümkünse amaliyat günü yanınızda biri olsun. Mağdur olduğunuz da şahit olursa işiniz kolaylaşır
Ben 15 gün sonra ameliyat olacağım ve ödemenin elden olacağını söylediler. Ne yapmalıyım bu durumda? Fatura vermezlerse ne yapacağım?

Gogus kucultturme ameliyatinda gogusleri mahvolmustu bir tanidigin tanidiginin.Manevi tazminat davasi acmislardi bayagi uzun yillar surdu davanin sonuca ulasmasi ama islenen faizlerle 1milyar almaya hak kazanmis.

Gogus kucultturme ameliyatinda gogusleri mahvolmustu bir tanidigin tanidiginin.Manevi tazminat davasi acmislardi bayagi uzun yillar surdu davanin sonuca ulasmasi ama islenen faizlerle 1milyar almaya hak kazanmis.
1 milyar ne demek? Yıl 2022, hala parayı öğrenemediniz ya. Eski parayla 1000 lira oluyor ki son derece anlamsız bir rakam. Gerçekten 1 milyar da olamaz. 1 milyon lira mı?

1 milyar ne demek? Yıl 2022, hala parayı öğrenemediniz ya. Eski parayla 1000 lira oluyor ki son derece anlamsız bir rakam. Gerçekten 1 milyar da olamaz. 1 milyon lira mı?
Ne kadar ukalaca bir yorum.Bir milyon yazacagima 1milyar yazmisim.Bunu sormanin yolu bumu ?.Allah kalbinize göre versin insallah ameliyatınızın sonucunu.

Ben şahsen bu davalarda dava sonunda kazanılacak tutar üzerinden oran talep ediyorum. Sizin de başta ödeyecek durumunuz yoksa bulundugunuz şehirde bu şekilde çalışan bir avukata vekalet verebilirsiniz.

Back
X