Estetik mağduru olanlar susmayalim hakkımızi nasıl ararız

Gecekusu01

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2008
189
60
623
42
İstanbul
Arkadaşlar hem estetik Dr u hem KKB ci olsun hatali estetigi kabullenip susmayalim. Çünkü olan sadece burnunuza olmuyor. Psikolojik olarak kat kat acı çekiyoruz. Sadece biz mi çocuklarımız esimiz annemiz babamız akrabalar dostlar. Her günümuz ayrı bir felaket geçiyor. Hayatımızın neşesi yasmaa isteği kalmıyor. Birleşelim burda ne yapabiliriz onu konuşalım. Bu doktorlar işini güya garantiye alıp istediği gibi isini yapıyor. Hen de hic ilgi alaka yok.Olan bizim hayatımıza oluyor. Lütfen birleşelim.

Ben Hüseyin Altun a ameliyat oldum ve hic ilgilenmedi. Lütfen yardım edin. Ne yapabilirim. Yüzüme uymayan bu burunla nasil yasarim?

Daha çok yenisiniz şekli bile ortaya çıkmamışken böyle olumsuz konuşmanız bence doğru değil. Son halini alması icin en az 6 ay geçmesi gerekiyor. Şişliklerden dolayı şuan size asimetrik geliyor. Lütfen isyan etmek için biraz daha bekleyin. Eğer düzelmiyorsa ozaman revizyon dusunebilirsiniz

Bir yıl hatta 2 yıl... burun yapısına göre sabredeceginiz süre değişecektir. Benim bir yıl olacak ve halen ödemli. Mucize mi bekliyorsunuz doktorlardan? Biraz daha sabırlı olun bence.

benim ameliyatım terv v deforminitesi oldugu ilk aylarda da belliydi , kemal bey beni engellediği için maalesef revizyon yapamadım ama maalesef basarısız bir işlem ancak revisyonla düzeltilir

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim burun derim ince olduğu icin neredeyse bütün şişliklerim indi. Ve sorunlar zaten ortada. Sadece dışarı çıkabileceğim bir burun. Bir sürü hata var. Ve bunlar beklemekle düzelecek seyler değil. Burnum kalmamis resmen. Küçücük ve centikli ucgen bir burun ucu. Burun sirtinda çöküntü, yanlar fazlasiyla oyulmus .Kemikten ibaret bir burun. Ki benim uzun ve ucu büyük top gibi bir burnum vardı. Nefes sikintim yoktu. O halini o kadar ozluyorum ki anlatamam.Şu an tamponlar alindigi günden beridir nefesimde hiçbir düzelme olmadı. Doktorlar sadece para almaya bakıyor kesip biçiyor memnuniyetini bile onemsemiyo. Allah onları bildigi gibi yapsın.

Foto atabilir misiniz bi görelim, ne durumda

valla çok güzel olmuş. çok güzel görünüyorsunuz.

TesTeşekkür yorumlar icin ama beklentim bu değildi. Yüzüme göre kisa kaldığını düşünüyorum. Ve birçok yerinde sıkıntı var. Ozellikle o yanlarin boş görünmesi ve ucunun kucuklugu

Burnunuz gerçekten güzel olmuş ve aslına bakarsanız yüzünüze de yakışmış. Ama anlıyorum sizi beklentinizden çok farklı birşeyle karşılaştınız ya da beklentinizi çok yüksek tuttunuz o yüzden bu durumdasınız. Eski burnunuza dikkat ettiğimde eski burnunuzun yanları da çok dolu değil kemikli ve yanlari ince bir burunmuş ama aşağı doğru düşük olduğu için bu çok göze carpmiyormus sanırım. Doktor yanları şekillendirirken de böyle bir durum çıkmış ortaya,bir alışabilseniz aslında çok havalı ve hoş bir burun olmuş. Yüzünüze de yakıştırmama sebebiniz de bence yeni görüntünüze alışamamanizdan kaynaklanıyor. Perişan etmeyin kendinizi ve bence revizyon olmayı filan düşünmeyin sakın..Değmez o eziyetlere..

Gayet güzel görünüyorsunuz, aslında mesafe normal sadece düşük olan burun ucı kaldırılınca dikkatinizi daha çok çekiyor. Zamanla alışırsınız diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…