Estetik mağduru olanlar susmayalim hakkımızi nasıl ararız

benim ameliyatımı kemal ekberoğlu yapmıstı terv v deforminitesi oldugu ilk aylarda da belliydi , kemal bey beni engellediği için maalesef revizyon yapamadım ama maalesef basarısız bir işlem ancak revisyonla düzeltilir
Merhaba acaba eskiye ait ters v degormiyesi olan burnunuzun resmi var mo?? Cunku ben de de var sanırım :/ özelden atabilir misimiz?

Burun ameliyatlarından mucizeler beklemeyin. Ben sizin sorununuzu ve isteğinizi anladım aslında. Siz ucu top gibi genis olan bir burun istiyorsunuz. Bunu burun dolgusu ile cok rahat halledebilirsiniz. Bir sene kadar iyilesmesini bekleyin burnunuzun. Burun ameliyatların hepsinde malesef ki bu burun ucundaki kıkırdaklar alınıp eski naturel görüntüsü bozuluyor. Poligon estetik dedigimiz görüntüyü istiyorsunuz sizde. Ne olursa olsun lütfen bir daha bıcak altına yatmayın böyle bir sorun icin emin olun burnunuz daha da kücülür daha kötü olur. Burnunuz cok güzel ve dolgu ile halledilebilir bir sıkıntınız var.

Burun ameliyatlarından mucizeler beklemeyin. Ben sizin sorununuzu ve isteğinizi anladım aslında. Siz ucu top gibi genis olan bir burun istiyorsunuz. Bunu burun dolgusu ile cok rahat halledebilirsiniz. Bir sene kadar iyilesmesini bekleyin burnunuzun. Burun ameliyatların hepsinde malesef ki bu burun ucundaki kıkırdaklar alınıp eski naturel görüntüsü bozuluyor. Poligon estetik dedigimiz görüntüyü istiyorsunuz sizde. Ne olursa olsun lütfen bir daha bıcak altına yatmayın böyle bir sorun icin emin olun burnunuz daha da kücülür daha kötü olur. Burnunuz cok güzel ve dolgu ile halledilebilir bir sıkıntınız var.
Burun dolgusu denemek istiyorum once peki burun ucu yuvarlaklaştirilip hacim ve kavis verilebilir mi? Biraz da aşağı indirilebilir mi ?

Bence dr una haksızlık etme. Gayet güzel olmuş, yüzüne yakışmış. Daha 2 ay oldu yazmışsın, bence ucuda daha düşer.

Merhaba size katılıyorum bunlara birileri bir dur demeli resmen kurbanlık koyun gini kesip biçiyorlar. Ayrıca güzel olmuş diyenler güzel olup olmaması degil o kişinin aynaya baktıgında kendine yakıştırıp sevmesi önemli bunu idrak edin artık küçük bir sey için ameliyat a girip tüm yüzü degişmiş olanlar zor günler yaşıyor birazda burdan bakın

Ters V deformesi nasıl oluyor nerden anlıyorsunuz özelden atar mısınız
Canım genellikle burun ucu ve burun sırtı arasında özellikle flaşlı resimle cektiğinde ^ sekil bir gölge görülüyor.Fazla kıkırdak alınmasından kaynaklanıyordu sanırsam ki bugün kontrolüm vardı.Doğruymus sag tarafıma kıkırdak ekleyecek doktor lokal anastezi ile :/

Ben çok ama çok beğendim inanılmaz da güzel görünüyo zamanla oturunca gözünüz alışır bence valla ben çok beğendim gerçekten

Doktorların işide çok zor yaa sen git o kadar uğraş en güzelini yap takıntılı biri beğenmesin

Bencede güzel öyle abes bir burun değil bende ince deriliyim ve en ufak şekil bozukluğu belli maalesef

Burnunuz güzel olmuş bence ama yanlar biraz sıkıntılı gibi görünüyor ama önceki burnunuzda da yanlar ince imiş

Doktorların işide çok zor yaa sen git o kadar uğraş en güzelini yap takıntılı biri beğenmesin
Eskisinden daha kötü yaparsa ifadeni güzelleştirecegi yere berbat ederse sen de takarsin. Artı burdaki fotolar sadece o anlık bunun yanı var çaprazı var nereden bakarsan bak kötü. Bana bu burnun iyi olduğunu söylemeyin çünkü hadi ben takintiliyim ama bana şimdiye kadar hiçbir insan güzelleşmissin demedi. Onları da umursamam zaten. Bir estetik insanı guzellestiryorsa ifadesini daha düzgün hale getiriyorsa ve de insanı bambaşka bir insana getirmiyorsa ve yüzüne uygunsa o zaman başarılıdir. Bunların hiçbiri yok bende. Doktorlar gerekli olan herşeyi önceden planlasa 10 dk görüşüp yandan tasarım yapmakla yetinmese ve bana fotoğraf getir diye insanları yanlış yonlendirmese ve yapacağı işlemleri önceden anlatsa kafasına göre küçültme daraltma oyma yapmasa bu takıntılar olmayacak. İnsanlari eleştirmeyi ve estetik burunları marifet sanmayin. 1 saat de bütün kikrdaklarimi çöpe attı. Bazı burunların küçültülmemesi gerektiğini, o eğer bir doktorsa bilecek bilecek.......

Back
X