Estetik mağduru olanlar susmayalim hakkımızi nasıl ararız

Eskisinden daha kötü yaparsa ifadeni güzelleştirecegi yere berbat ederse sen de takarsin. Artı burdaki fotolar sadece o anlık bunun yanı var çaprazı var nereden bakarsan bak kötü. Bana bu burnun iyi olduğunu söylemeyin çünkü hadi ben takintiliyim ama bana şimdiye kadar hiçbir insan güzelleşmissin demedi. Onları da umursamam zaten. Bir estetik insanı guzellestiryorsa ifadesini daha düzgün hale getiriyorsa ve de insanı bambaşka bir insana getirmiyorsa ve yüzüne uygunsa o zaman başarılıdir. Bunların hiçbiri yok bende. Doktorlar gerekli olan herşeyi önceden planlasa 10 dk görüşüp yandan tasarım yapmakla yetinmese ve bana fotoğraf getir diye insanları yanlış yonlendirmese ve yapacağı işlemleri önceden anlatsa kafasına göre küçültme daraltma oyma yapmasa bu takıntılar olmayacak. İnsanlari eleştirmeyi ve estetik burunları marifet sanmayin. 1 saat de bütün kikrdaklarimi çöpe attı. Bazı burunların küçültülmemesi gerektiğini, o eğer bir doktorsa bilecek bilecek.......
[/QUOTE Bence küçük kalmış yüzüne uygun değil biraz daha uzun ve büyük bir burun daha hoş olucakmış fakat üzülmeyin en azından burnunuzu kullanabiliyorsunuz burada çok arkadaşın burnu kötü durumda bundan bir teselli olur size

Eskisinden daha kötü yaparsa ifadeni güzelleştirecegi yere berbat ederse sen de takarsin. Artı burdaki fotolar sadece o anlık bunun yanı var çaprazı var nereden bakarsan bak kötü. Bana bu burnun iyi olduğunu söylemeyin çünkü hadi ben takintiliyim ama bana şimdiye kadar hiçbir insan güzelleşmissin demedi. Onları da umursamam zaten. Bir estetik insanı guzellestiryorsa ifadesini daha düzgün hale getiriyorsa ve de insanı bambaşka bir insana getirmiyorsa ve yüzüne uygunsa o zaman başarılıdir. Bunların hiçbiri yok bende. Doktorlar gerekli olan herşeyi önceden planlasa 10 dk görüşüp yandan tasarım yapmakla yetinmese ve bana fotoğraf getir diye insanları yanlış yonlendirmese ve yapacağı işlemleri önceden anlatsa kafasına göre küçültme daraltma oyma yapmasa bu takıntılar olmayacak. İnsanlari eleştirmeyi ve estetik burunları marifet sanmayin. 1 saat de bütün kikrdaklarimi çöpe attı. Bazı burunların küçültülmemesi gerektiğini, o eğer bir doktorsa bilecek bilecek.......
Özelden görüşebilir miyiz

Bu konuyu 2. ayınızda açmışsınız. Fotoğraflara baktım inanın çok güzel ama sanırım siz alışamadınız farklı birisi olarak görüyorsunuz kendinizi. Gülüşünüz, bakışınız değişti diye düşündüğünüzden çirkin geliyor olabilir mi?
Biz normalde nasıl bakıp, nasıl güldüğünüzü bilemediğimizden sadece bakıp yorum yapıyoruz ama sizi anlıyorum. Eskiyi unutup bu buruna alışın, ama tekrar söylüyorum güzel olmuş.. Abes bi görüntü yok.
Umarım şuan daha iyi hissediyorsunuzdur

Bu takıntılı yok güzel olmuş diyen insanların iyi niyetli olmadıgını düşünüyorum 🤔 herkesin bakış acışı farklı kimi kavis kalkık kısa sever kimi düz dogal ister bunuda gectim insan yüzüne yabancılaşıyor ve bu durum cok oynanan anatomisi bozulan yüze uyumsuz ameliyatlarla oluşuyor.doktorlar bunu bilmeli degişmeden degiştirmeli zira ABD deki estetikleri incelerseniz kemer varsa o alınmış hafif boyu ucu dogal bırakılmış bu yüzden burunlar bozulmuyor bizimkiler yüz şekline bakmadan ki biz Türklerin yüz özellikleri kusa kalkık yapay burun kaldırmıyor buna ragmen olabildigince küçültüp anotomiyi bozan ameliyatlar yapıyorlar ve istemedigin bir cok sekli kendileri karar veriyor mesala ben ufak bir şey için girdim yüz ameliyat olmuş gibi cıktım burnumun da heryeriyle oynamış allahsız şuan bende psikolojik olarak zor günler yaşıyorum ve hiç umudumda yok.yani kızlar yaşamayan bilmez o yüzden kimseyi bilmeden takıntılı vs diye sinir etmeyin zaten zor bir hayat yaşıyoruz

geçmiş olsun okuyunca çok üzüldüm, insan yaptırıp yaptırmamakta tereddüt ediyor bunları okuyunca, belki sandığınız kadar da kotu değildir, tarafsız görüşlere başvurdunuzmu

Benim merak ettiğim konu: devlette burun yaptırdıktan sonra doktor hatası kaynaklı problem olursa aynı doktora revizyon için para ödemiyoruz Peki başka doktor revizyon yaparsa tekrar estetik parası ödüyor muyuz? Çünkü ilkinde hata yapan doktora tekrar kim güvenebilir ki? Ya da ilkinde doğru yapamadıysa ikincide doğru yapma olasılığı daha düşük. Mantıken devletin aynı doktoru şart koşmaması gerek. Aynı hastanede başka doktora ücretsiz revizyon oluyor mu? Bilenler cevaplarsa benim durumumda olanlar için çok faydalı olur eminim ki...

hanımlar burun ne kadar incelir ki ya da düşer? ben isteyene özelden yollarım benim de inceltti bir de kısa kaldı hayattan soğudum intiharı bile düşünüyorum

Back
X