Eskisinden daha kötü yaparsa ifadeni güzelleştirecegi yere berbat ederse sen de takarsin. Artı burdaki fotolar sadece o anlık bunun yanı var çaprazı var nereden bakarsan bak kötü. Bana bu burnun iyi olduğunu söylemeyin çünkü hadi ben takintiliyim ama bana şimdiye kadar hiçbir insan güzelleşmissin demedi. Onları da umursamam zaten. Bir
estetik insanı guzellestiryorsa ifadesini daha düzgün hale getiriyorsa ve de insanı bambaşka bir insana getirmiyorsa ve yüzüne uygunsa o zaman başarılıdir. Bunların hiçbiri yok bende. Doktorlar gerekli olan herşeyi önceden planlasa 10 dk görüşüp yandan tasarım yapmakla yetinmese ve bana fotoğraf getir diye insanları yanlış yonlendirmese ve yapacağı işlemleri önceden anlatsa kafasına göre küçültme daraltma oyma yapmasa bu takıntılar olmayacak. İnsanlari eleştirmeyi ve estetik burunları marifet sanmayin. 1 saat de bütün kikrdaklarimi çöpe attı. Bazı burunların küçültülmemesi gerektiğini, o eğer bir doktorsa bilecek bilecek.......
[/QUOTE Bence küçük kalmış yüzüne uygun değil biraz daha uzun ve büyük bir burun daha hoş olucakmış fakat üzülmeyin en azından burnunuzu kullanabiliyorsunuz burada çok arkadaşın burnu kötü durumda bundan bir teselli olur size