Estetik olan Arkadalarm biraz destek verin ltfen

aysu3866

SISKA =)
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2009
364
3
318
Diğer
bende stetik yaptrmak istiyorum ama çook korkuyorum kızlar ya.neden mi hani tampon koyuyorlarya acaba ayılırken nefes almak zormu oluyor.ben çok bunalıyorum ya aklıma geldikçe ruhum sıkılıyor sanki ölcekmişim gibi hissediyorum nefes alamayıpta.sizler nasıl oldunuz kolaymı nefes almak canlarım..ayılırken falan zorluk oluyormu..tek korkum bu tamponlar napcam ben yaaa:1no2:

bende stetik yaptrmak istiyorum ama çook korkuyorum kızlar ya.neden mi hani tampon koyuyorlarya acaba ayılırken nefes almak zormu oluyor.ben çok bunalıyorum ya aklıma geldikçe ruhum sıkılıyor sanki ölcekmişim gibi hissediyorum nefes alamayıpta.sizler nasıl oldunuz kolaymı nefes almak canlarım..ayılırken falan zorluk oluyormu..tek korkum bu tamponlar napcam ben yaaa:1no2:

canım korkma.ben olmadım ama olucam..az kaldı ..karar verirken çok zorlandım ben..bir kaç doktora gitmeden sen de karar verme derim. ama ameliyat zorlumu diye soracak olursan ameliyat olup bitiyor acı duyulmuyormuş ama sonrasında 1 hafta biraz zorlanabilirsin.bak forumları okursan arkadaşlar her detaydan bahsetmiş. ben okuya okuya sanki olmuş geçirmiş kadar oldum..insan zamanla hepsini buradan öğreniyor..bol şans

korkma şekerim agzından nefes alıyosun bir kaç defa alınca zaten alışır gidersin ameliyat psikolojisi kafana yattımıdı işde benim burnum kapalı olacak diye dusundun an cok zorluk cekmes agzından almaya yonelirsin ...
gerci bende bir gece durdu tampon 3 gun duranlar ne dusunuyor bu konuda sormak lasım tabi :)
ama korkacak pek bişey yok oyle daral felende gelmiyo grip gibi dusun kendini aynen oyle oluyo :)

korkma şekerim agzından nefes alıyosun bir kaç defa alınca zaten alışır gidersin ameliyat psikolojisi kafana yattımıdı işde benim burnum kapalı olacak diye dusundun an cok zorluk cekmes agzından almaya yonelirsin ...
gerci bende bir gece durdu tampon 3 gun duranlar ne dusunuyor bu konuda sormak lasım tabi :)
ama korkacak pek bişey yok oyle daral felende gelmiyo grip gibi dusun kendini aynen oyle oluyo :)

evet canım ya olcam olmaya da karar verdimde tek o sorundan korkuyorum ayılıyimde sağ salim:dance:ondan sonra sorun değil tampon hani ayılma anından korkuyorum işte inşallah korktuğum gbi olmaz allahımm

canım bende çok korkuyordum nasıl ağzımdan nefes alıcam nasıl masaya yatacam hadi uyanamazsam gibi düşüncelerden kendimi alamıyordum sağolsun doktorum hep destek verdi forumdada arkadaşlar içimi rahatlattı ama heyecanı korkuyu bir türlü üstümden atamadım tamponlarım çıkarılırken hiç acı hissetmedim hiç korkma canım korktuğun kadar değil inan a.s.

canım bende çok korkuyordum nasıl ağzımdan nefes alıcam nasıl masaya yatacam hadi uyanamazsam gibi düşüncelerden kendimi alamıyordum sağolsun doktorum hep destek verdi forumdada arkadaşlar içimi rahatlattı ama heyecanı korkuyu bir türlü üstümden atamadım tamponlarım çıkarılırken hiç acı hissetmedim hiç korkma canım korktuğun kadar değil inan a.s.

ayyy canım beniiim inşllh öyle olur benim kide aynı sen gibiyim yani bende..bende herkes gibi sorunsuz atlatırım inşllh ...destek verin bana ne olur

canım sonucunu düşün bak bizim burunları gördün hiç ağrımız sızımızda olmadı inan hepsi geçecek doktorunu iyi seçmelisin en önemlisi o zaten a.s.

benim tampon 5 gün durmuştu nefes alamamak kötü bişi gerçekten,ama agzından alıyosun
öyle boğulma hissi olarak düşünme yani..benim tampon tıkanmıştı o yüzden alamamıştım nefes,yoksa silikon tamponlarla nefes alınabiliyomuş bile..
benim en büyük korkum ameliyat sırasında uyanmaktı :))))
olmadı tabi öyle bişi,ameliyat boyunca uyudum tam 4 saat.
acı yok,ara sıra minik minik sızladı,baş ağrısı oldu,birde şişmenin verdiği gerilme hissi..
dışardan ızdırap çekiyomuşuz gibi görünüyo morluklar şişlikler falan..ama yok öle bişey.

ayyy canım beniiim inşllh öyle olur benim kide aynı sen gibiyim yani bende..bende herkes gibi sorunsuz atlatırım inşllh ...destek verin bana ne olur

valla güzelim ben 91919191 kez ameliyat oldum...ondan hic korkma burun ameliyati abartildigi kadar degildir...agri sizi belki kisiye göre degisebilir ama oda pek nadir olan birseydir...relax :ecrin_bebek: tek düsünmen gereken sey ameliyattan sonra cildin yine nasil eski haline gelmesi...laelaelaelaelae
benim aklimda hep o vardi...kafamçokkarıştı

ameliyat sonrası delikli silikon tamponlar sebebiyle ben rahat nefes alıyordum, harikaydı hatta, ama kan sızmaya başladıkça tamponlardaki delikler kapanıyor o zaman da ağzından nefes alıyorsun. ayıldığımda benim tek derdim tuvaletimin gelmesiydi, zırt pırt kalktım zaten :utangac:

tatlim hic korma, gercektende burun ameliyati abartildigi gibi degil arkadaslarimin yazdigi gibi, tamponlar falan hic acimiyor cikarirken olsun icindeyken olsun.. nefes almakta tabi zorlaniyorsun ama üstesinden gelinmicek birsey degil, bende tam 5 gün durdu tamponlar ve alisiyorsun zamanla, ben cok cok rahat gecirdim cok sükür, insallah seninde öyle olur canimzemuszemus

ayy valla kızlar çok heyecanlandım şimdi herkes güzel şeyler yazmışş.inşallah benimde sizinkiler gibi kolay olur.işte ayılırken sadece tamponlardan nfes alabilirmiyim yani zorlanırmıyım die korkuorum yoksa ayıldıktan sonra ne kadar durursa dursun sorun yok.....allahım banada yardım et

canım uyurkende uyanırkende hiç korkma
ben uyurken sadece kolumdan enjekte ettikleri ilaç canımı yaktı belki korkudan o kadar abartılı yaktı diye dusunuom sonrasında tatlı bi uyku sarıyor aniden dalıyosun zaten ben uykususdum bir an once yapsalarda uyusam diye dusunmedim değil kaydirigubbakcemile3
uyanıncada uzun bi uykudan uyanmış gibi oluyosun hayal meyal millet basında işte ne yapman gerekeni soyluyolar bi an diosun en son aşagıdadım buraya nasıl geldim ayol ben diyosun kaydirigubbakcemile3
tabi basındakiler boyle buyuk bir şefkatle sana nasılsın tatlım iyi olacaksın bilmem ne şeklindeki tesellileri ameliyatı unuttturup sımartıyo bilem lülülülülülü
hiç korkma hiçççççç opuyorumnanaktan

canım bnm doktorum silikon boru koymuştu nefes alabiliyodum çok güzel bir duygu 3 gün sonundada kendim çıkardım o boruyu düşün yani bu kadar kolay acı falan olmadı hiç korkma , ama sargı bezi tampon koyan doktorlarda var hala tabi herkesin tekniği farklıkaydirigubbakcemile5

korkma canım yaa,inan o kadar korkulacak bişey yok.Ayılırken zaten burundan nefes alamadığın için kendiliğinden ağzından nefes almaya başlıyorsun. Sonra aklına geliyor burnunun kapalı olduğu,rahatlıyorsun. Ben uyanırken doktorum ve hemşireler "ağzından nefes al,ağzını aç"falan diyodu hatırlıyorum. Ama 1hafta 10gün nefes alamamak inan sinir bozucu bir durum.Zor bişey ama alışıyorsun.Korkma. Eğer amaliyata karar verdiysen bu çokta büyütülecek bir problem değil

ya evet arkadaşlar çok sağolun biraz biraz rahatlıyorum ameliyat olmaya kesin kararlıyımda tek sorunum oydu..sizin fotolarıda gördükçe hepinizinkinide daha çok istiyorum çünkü çok güzel olmuşun hepinizde fıstık gibi valla

Merhaba arkadaşlar ben yeniyim ve bu carsamba ameliyat olcam ama çok korkuyorum ameliyat sonrası nasıl olcak canm cok açıycakmı:(

Bende pazartesi olabilirim benim iklimi karstran olacahim dr asistan uzmanin akademik calsmalari olduğundan bi sure amlyt yapmicakmis ama ne kadarbbozablrki burnu yeterince sekli kaydi bundan kötüsü olamaz DİE dsnyrm

Ben çok okudum yorumları falan ama zaten genel anesteziyle olucaksin bisi hissetmicen zaten uyanınca o narkoz etkisi hem gecmio daha sonrada agri kesici ilave ederler DİE dsnyrm aaslında bende hic amlyt olmadm ama bu sekil DİE blyrum. Bide sakin video izleme amlyti ben izledin

Back
X