Estetik olan Arkadalarm biraz destek verin ltfen

Burdaki mesajları okudukça daha çok cesaretleniyorum sağolsunlr çok güzel yazmslr ins benimde öyle iyi geçer:(

Benim pazartesi olma ihtmlm vardi bi amlyt ertlnblrdi ertelnmemis valla benim çok karsk kafam ben araştırma hastanesinde olcam :) sen nerde ve kime olan ücretne kadar dedi

Sen çarşamba olan her ayrintiyi istyrm senden tatlim

Ben boğaz içi tıpta olcum ismail bayram benimde kafam çok karışık çünkü hem olumlu hemde olumsuz yorumlar var ins iyi geçer

Uzman mi doçent mi i inşallah çok çok iyi gecer

Yok Şali nerden cikti bnm amlyt günü net degil

Benimde tek korkum tampondu agizdan nasil nefes alicam ben diyodum ama oyle olmuyor.Cunku ameliyattan 5 6 gun once grip oldum burnum tikandi suyu bile zor ictim agzim acik geziyodum. Ameliyattan sonrada boyle mi olucam ben dedim ama silikon tamponlarda delikler oluyo oyle pofur pofur nefes alamiyosun ama nefesini cektiginde burnuna hava geldigini gorunce rahatliyosun oyle tamamen tamamen tikali bir durum olmuyor hatta ameliyattan sonra agzimdan nefes almaya oyle alismisim ki suan burnum acik ama agzimdan nefes aliyorum.Tamponlarim cikarkende hic acimadi hatta rahatladim ondan sonra.Ameliyatin korkulucak kismi tamponlar alinana kadar cekilen sizi ve agrilar onun disinde korkulucak bir sey yok

Canm hangi doktor amlytnı yaptı ve nerde? Birde amliyat oncesi ne yapmam gerkiyor arastrdım belki gözden kaçırdığm bir şey olmuştur aydinlatrsan beni sevinirim.

Canm hangi doktor amlytnı yaptı ve nerde? Birde amliyat oncesi ne yabpmam gerkiyor arastrdım belki gözden kaçırdığm bir şey olmuştur aydinlatrsa

Çekik göz amlyt olunca babada ayrntili anlatrmsn ben hayatimda hic amlyt olmadm çok korkym canimda çok tatlidir.

Birde uyanınca narkoz etkisinden mide bulantisi ve kusma olyomu kusma olursa burun çok fena acir

Mesajları okudum narkozn etkisiyle mide bulnma gibi şikayetler yoktu iki gun kaldı ben daha cok korkyorm:(

Korkma Bn hic amlyt olmdm sadece sryrm varmi ole bisi DİE

Yok diye biliyorum ama emin degilim son bir günüm kaldı anltrm sana herseyi nelr histigimi nasl olduğunu vs...

Bekliyorum canim hayirlisiyla ol da kurtul biran önce çok güzel gecsinnn

Ben daha önce ameliyat oldum narkozun etkisi geçtiğinde midenizin bulanmaması için ameliyattan bir gece önce su içmemeniz yada çok az içmeniz gerekiyor. Ameliyat öncesi hazırlıkları okursanız bunları görürsünüz zaten. Ayrıca tamponlarında korkulacak bir yanı yok . Narkoz verildikten sonra ameliyat nasıl geçti ne oldu anlamıyorsunuz zaten siz uyurken herşey olup bitmiş oluyor. Uyandığınızdada sanki grip olmuşssunuz gibi burnunuz şiş ve tıkalı oluyor ağzınızdan nefes alıyorsunuz. Ameliyat öncesi ağızdan nefes egzersizleri yaparak alıştırma yapabilirsinz. Zaten 2-3gün sonunda nefes sorununuzda kalmıyor pek.

Back
X