kızlar ben ameliyat oldum bugun 8 gun oldu işe başlayıp başlamamakta kararsızım bısey olur mu dıye korkuyorum.ameliyat olanlar iyileşme süreciniz nasıldı
kızlar ben ameliyat oldum bugun 8 gun oldu işe başlayıp başlamamakta kararsızım bısey olur mu dıye korkuyorum.ameliyat olanlar iyileşme süreciniz nasıldı
4 ocakta ekol hastanesinde bora karaaliye oldum canım şuan herhangi bir şikayetım yok ama uyuşukluk var normal mı bılmıyorum. doktorumda iyiydi. şişlikler biraz inene kadar bısey söylemek zor bırde benım tenım cok hassas diğer olanlara göre çok daha fazla şişti
geçmiş olsun,evet uyuşukluk normal burada ameliyat olan herkesin söylediği temel şikayetler,zamanla geçer
hassas tenler de evet şişme morarma fazla olabiliyor,tekrar geçmiş olsun güle güle kullanın
geçmiş olsun,evet uyuşukluk normal burada ameliyat olan herkesin söylediği temel şikayetler,zamanla geçer
hassas tenler de evet şişme morarma fazla olabiliyor,tekrar geçmiş olsun güle güle kullanın
ameliyat sonrası burun hemen yeni halini almaz zaten beklemek gerekir ne kadar moral bozsan bi işe yaramaz olacak yine olacaktır elimizden bişey gelmez burnunuz 1 ayda anca düzelir ama doktorlar 2 hafta dolmadan iiş yapmayın diyor ağır bi işse gitme bence